Відпочинок на Львівщині

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Юкола, 14 Червень 2009.

1. Venezianka

Venezianka New Member

Відповідь: Відпочинок на Львівщині

А як Вам "Узлісся" в Бібрці?

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Я часто їжджу туди, але сказати, що там кожного разу фестивалі і ігри, то ні. Кілька разів потрапляла на місцеві "ігрища", інакше не скажу. Ставлять сцену, кілкьа колективів народних, виконавців а-ля-Степан Гіга, намети з ватою солокою і пивом.
    Сам замок трохи відреставрувалиі відкрили експозицію, щоправда досить бідненьку. я пригадую експонатів було значно більше, куди ділись, хто зна. У вихідні часто натрапляли на бенкети у "Гридниці", тому там зазвичай і не пообідаєш.
    Це з не дуже позитивних вражень, а з позитиву - чудовий вигляд з замкової гори, територія вже не така запущена як була, можна і пікнічок організувати.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, мо хто підкаже-шукаємо місце відпочинку,де б був критий басейн (а то з тою погодою не вгадаєш)

4. Ная

Ная Well-Known Member

Нам дуже подобається там озеро і пляж,а бесідки і мангали якісь зовсім незатишні,готель звичайний,нічого особливого,тому їздимо туди лише купатися. Минулого року в понеділок,вівторок,середу там були знижки вполовину на всі послуги,як тепер-не знаю.

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Може хто знає скільки зараз коштує вїзд на Задорожнє (плата за машину і особу?)

6. Ellin

Ellin New Member

20грн за машину,і 5-грн з чоловіка

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дякую! в суботу вже самі побували там, то платили тільки 20 грн з машини

8. Wonder

Wonder New Member

озеро дуже брудне і біля готелю якесь будівництво, комарі біля бесідок
    але дуже приємний персонал на ресепшині

рік назад віпочивали корпоративом, но жодних претензій, все без проблем було, обслуговування і їжа- супер
    цього року святкували з друзями, виймали бесідку, теж ніяких претензій
    :)

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Їздили в неділю на весь день в "Sherwood" за Городок. Назва претензійна, обслуговування як прийнято: гроші Ваші - хамство наше. Людей небагато, приємно, непогано, ну все ніби на перший погляд так, але ... майже всі альтанки зайняті, обслуговуючого персоналу 2 чи 3 штуки, я то розумію, що не вина самого ж обслуговуючого персоналу, але чи має годуюча мама 2х-місячних діток чекати на картоплю 1,5 години?
    озеро чисте, є місце відгороджене для купання дітей.
    недолік альтанок - лиш дві нам сподобались, бо коло решти нема взагалі місця, що-не-будь десь приткнути, я вже мовчу про те, що альтанки мають внизу "дірки" такі, що неважливо чи твоїй дитині рік чи 10 - вивалитись вниз вона може тільки так.
    В'їзд 100 грн з людини, діти безкоштовно
    100 грн повністю отоварюються чи то шезлонгами (вартість з/без рушника 50/30 грн), чи шашликом-пивом-тощо. Ціни прийнятні.
    Місце знаходження: наступний поворот наліво за Чарівною долиною.
    Мошкари трошки менше ніж у Чарівній долині.
    Класно для відпочинку компаніями без дітей, або з дітьми, які не ходять ще і до води їм пофіг, бо всеодно ще з візка не вилазять.

10. kozochka

kozochka Member

11. kati

kati Well-Known Member

а для сташих діток є дит. майданчик чи батут?

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

не бачила, здається що нема. Кать, там єдиний плюс - нема стільки народу як в бухті. Все. Все решта - дуже так собі.

13. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

У суботу вода була трошки зимною, але не катастрофічно (зверху ж сильно гріло), а вже в неділю було дуже файно, і тепло, і чисто, і людей багато не наїхало (певне, думали так, як Ви - що вода холодна):girl_wink:

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Альтернативна думка про Узлісся:)
    комерів не було, озеро ок, співробітники купались:girl_blum:
    от що справді дУже не сподобалось - жахлива, ужаснєйша звукоізоляція: було чути що робиться над, під тобою і по бокам, а про те, що дискотека з вулиці не давала спати пів ночі, я не писатиму:girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 12 Липень 2011
  15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і ми були у неділю. Водичка вже прогрілася, але то для дорослих. Для діток ще трішки прохолодна. Людей спочатку було дуже мало, але вже годинка 3-4 почали активно підтягуватися.

16. l_treasure

l_treasure Member

Мені здається, що це проблема більшості закладів відпочинку. Мало того, що стіни тоненькі, так і люди ж "відпочивають", їм все-одно, що діти(і не тільки) хочуть спати.

17. Wonder

Wonder New Member

біля озера нема комарів, а біля бесідок були
    я і не казала, що не можна купатись, сама купалась, просто дно там глина (шось типу того):girl_flag_of_truce:
    на ніч там не залишались, тому про дискотеку нічого не скажу :girl_sad:
    номера як на мене нормальні

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Залишу свій відгук про зоопарк "Лімпопо" у Меденичах. Загалом, непогано. Звичайно, немає такої к-ті тварин, яка заявлена у них на сайті ( хіба вони порахували все "поголів я" кіз, фазанів та морських свинок. Є єноти, носухи, байбаки, леви, тигри, пуми, рисі, мавпи, верблюди. дикобрази, вовки, лисиці, лами,страуси, морські свинки, кролики, різні птахи. Дуже чистенько ( принаймні зранку)- немає звичного зоопарківського запаху. Тваринки доглянуті,харчуванняу них, судячи по вьому, пристойне. Принаймні сьогодні вовків при нас годували чистою м ясною вирізкою, левів- домашніми курами, а в клітках у мавп були ківі, персики, банани та апельсини.
    На території міні- зоопарку є літнє кафе -павільйончик, щоправда воно працює лише у вихідні. та дерев яні качельки. Вартість квитків: дорослі - 20 грн, діти- 15 грн. Час роботи з 10 до 18 год. У першій половині буднього дня там завжди мало людей ( так нам працівник сказав), більше- після обіду, бо приїжджають екскурсійні автобуси з відпочиваючими з Трускавця та Східниці та у вихідні дні. Принаймні сьогодні о 12 годині там було лише три машини ( враховуючи нашу)

19. Yoda

Yoda New Member

Ми були там в неділю, то я б скоріше це "кафе" назвала великим кіоском. Там продавали пиво, солодку газовану воду, чіпси, шоколадки. Я щось собі думала, що там справді кафе де можна дитині взяти картоплю хоча б на обід (чоловік з мене сміявся, бо я собі надумала, що там дитяче кафе з відповідним інтерєром і дитячим меню).
    Сподобались там віслючки, що перед входом ходили.
    Також біля каси можна купити великий пластиковий стакан з порізаними фруктами і печивом, щоб годувати звірів.
    Але я чекала щось більше ніж побачила. Хоча б клітки між деревами, а не просто лису огороджену територію з клітками ( навіть соняшники під парканом не виправляють ситуацію).

20. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

була сьогодні там (по роботі), комірів біля озера - валом і як коні.

:girl_yes2:

цього року так само
    Загалом там дуже сподобалось, з Бухтою як небо і земля.