Відповідь: Відпочинок на Львівщині Девушки для тех кто сейчас в горы собирается,хочу дать маленькую ,но полезную информацию к размышлению. В 2008 году отдыхали в Славском в ЧС. Началось наводнение,мы готовили на привозной воде,а вот душ и т.д.Через несколько дней дождей попадаем с дочкой на Орлика с инфекцией,которая в свою очередь спровоцировала ацетон и проблемы с поджелудочной. Думали что одни такие,а там пол больницы из районов с дождямиИ наша соседка ,девочка тоже отдыхала недалеко в Славском и те-же симптомы. В прошлом году все нормально,но отдыхали в Закорпатье. В этом году опять поехали в Славское,прожили неделю,опять дожди и вода имеет странный запах. Опять инфекция,уже у двух моих дочек,опять едем на Орлыка Так что ехать в славское надо без дождей и очень осторожно с водой и речкой,не купаться и детям не давать.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині З минулого четверга по неділю відпочивали на базі "Шепільська",номер бронювали по телефону без завдатку.Правда три дні жили в одному номері, а потім прийшлось пересилятись в інший(той який ми замовили був заброньований раніше)люкс,але незручностей нам це не надало!Природа,водичка,басейн аж дві штуки,єдиний мінус дуже холодна вода в басейнах(вони воду з джерела качають)Дуже багато качок,три лебеді,(яких ми годували з балкона в номері! діти за чотири дні згодували десь 4 буханки хліба,2 пачки крекерів,навіть вафлі)олені,ведмідь,барани ,страуси(дуже здались нещасними)перепілки,павліни,Якщо туди їхати щоб відпочитиЮтреба їхати у будні,в суботу та неділю тааак багато людей,я б сказала всьо забито.У суботу було весілля,аж три,подивились на класний салют.Діти в захваті і ми.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині В готельно-відпочинковому комплексі "Узлісся" в понеділок,вівторок,середу знижки на все 50%,про те нам сказали вже давно але шось у будні дні ми туди не попадали. Минулого понеділка заплатили по тарифу вихідного дня,бо день таки був вихідний,а в вівторок,в такий же вихідний день нам сказали,шо понеділок,вівторок і середу оплачується лише половина.Виявилося,шо дівчина на рецепції просто нас ошукала,взявши по 50 гривень замість 25. На водних лижах чоловік раз катався за 50 гривень,на другий день вже по 60,за човен теж двічі ціна різна була. Альтанки на пляжі були безкоштовно,потім на них навішали шось типу шторок і поклали матраси,ціна стала 100 гривень за день. Загалом там досить гарно,порівняно з іншими місцями біля Львова але з тими оплатами шось у них не все гаразд,неприємно(...
Відповідь: Відпочинок на Львівщині А мені там вода ніяк не сподобалась... і та намула під ногами в озері.. брррр. А загалом гарно дуже
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Від 2007го року їздимо в Славське, декілька разів за літо, до різних садиб, з дітьми - навмисне поближче до ріки, не купались тільки раз - коли була велика повінь, саме в 2008му році, ні разу не було ніяких проблем, навпаки. :shutup: Аналогічно.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині не тільки про Славськ дивилась вчора новини, було сказано -що заборонено купання/вилов риби у всіх водоймах на території України- знайшли різну заразу (стафілокок, сальмонела, ще якісь там зелені водорослі, які викликають інфекцiйні захворювання ...) і як вам таке?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Зараз дійсно багато водойм цвітуть, через це ми відмовились від поїздки у Канів на Дніпро та у Бакоту, бо знайомі які звідти повернулись, через цвітіння навіть у воду не заходили. А про водойми біля Львова і говорити нема про що... Тому мені більше до вподоби гірські річки, хоч холодні, зате чисті.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Не особливо! Ми були 21-22 в Турці, то місцеві аборигени не радили йти в воду, бо дощі і вода брудна. Ми їздили там на "озеро" Широке, там джерельна вода і така холоднюща, що просто капці! Але драйв після того купання суперовий!
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Вже декілька років відпочиваємо на Закарпатті. В 10 км від Берегово є величезне озеро "Зона відпочинку Бумеранг", по розмірам таке як Шацькі. Умови супер, чисто, біотуалети, дешеве і дуже смачне харчування (величезні порції). Територію прибирають. Ви платите тільки за вхід на пляж 20 грн. на день, а користування лежаками(!), біотуалетом і горками на пляжу БЕЗКОШТОВНО. На території є також кафе, піцерія, прокат катамаранів, водні лижі, бананни і т.ін. Добиратись дуже зручно, весь час по трасі Львів-Чоп до Мукачевого, а там поворот на Берегово. Зупинятись можна в приватному секторі, або в приватних готелях-садибах. Крім того, в 7 км від озера є в дубовому лісі джерело-басейн із термальною водою. Якщо погода не для загару, то на термалах завжди є чим зайнятись.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині А я їду в Трускавець в спа-центр. Організовується поїздка автобусом. Зранку забрали зі Львова, привезли в санаторій, цілий день паришся-плаваєш, масаж, а ввечері автобус привезе до Львова. упффффф, якраз те, що мені треба. і головне, недорого
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хочемо поїхати на декілька днів у Карпати (Славськ, Сколе) - дві сім"ї з дітками. Переглянула декілька пропозицій у неті, але не знайшла жодної, де б на території готельного комплексу був дитячий майданчик Дівчата, хто їздив на відпочинок з маленькими дітьми і приїхав з добрими враженнями, - відгукніться
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчата, а хтось їздив у Меденичі в зоопарк? Сьогодні в центрі дали нам рекламку про зоопарк "Лімпопо":"Єдиний в Західному регіоні",розташований в селищі Меденичі під Дрогобичем. В рекламці є посилання на їх сайт, але на сайті лише карта і кілька фотографій тварин,жодної інформації про вартість квитків та кількість тварин і їх "асортимент" немає. Може хто був, то підкажіть,чи вартує туди їхати,бо все ж не дуже близько,і чи не будемо розчаровані?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хоч це питання давно задавалося, але все ж відповім, може ще комусь буде така інформація цікава. Були ми сьогодні в зоопарку Лімпопо. Ну, мені дуже сподобалось, однозначно вартує їхати! Зоопарк досить великий, є на території дитячий майданчик з гойдалками. Звірі: леви, тигри, гепарди, верблюди, вовки, ведмеді, пуми, сови, страуси, віслюки, круки ( один з них вміє говорити своє ім"я - Каркуша ), павліни, папугайчики, куропатки, черепахи, зайчики, мавпи тощо. Одним словом, є на що подивитися. Вхід: для дорослих - 20 грн, діти до 7 років - безплатно, діти після 7 років - 15 грн ( по-моєму ).
Відповідь: Відпочинок на Львівщині де це таке? перший раз чую... ой прошу видалити цей допис)) вже знайшла)
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчата хто може знає, недалеко від Львова хороше місце, щоб гарно і чисто, на день на пікнік чи шашлики, щоб з дітиськом та з собачиськом час провести на бази тваринок не можна підкажіть щось?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Ми були в Трьох братах ще як я була Настею вагітна. Їздили з друзями. Дуже нам там сподобалось. Нормальні номера, гарна територія, басейн в приміщенні. І, взагалі, там дуже спокійно.