Відпочинок на Львівщині

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Юкола, 14 Червень 2009.

1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок на Львівщині

Наскільки мені відомо, ця база не приймає відпочивальників, хіба треба вміти домовитись, щоб впустили. Зараз там - приватна власність.

2. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ага :) Приїхали, поговорили з охоронцями через ворота - ті сказали, що закриті на ремонт, - і поїхали на комсомольське :sad: Хай там не дуже гарно, зате поспілкувались, подихали, познаходили перші квіточки ;)

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчата, маю питання. До нас у травні, десь 4-10 числа, приїдуть знайомі. Вони дуже хочуть на екскурсію замками львівщини, а я не знаю, де краще звернутися. Переглядала екскурсії, що пропонують в неті, але щось там нічого визначеного не знайшла, ціни теж "від і до"... а там сімейна пара, їм немає сенсу замовляти приватну екскурсію, хочеться якийсь загальний тур. Подивилися б Олеський замок, Свірж....
    Підкажіть де звернутися , бо я щось розгубилася :sad:

4. natka75

natka75 Well-Known Member

Можу тобі пошукати, хто з львівських турфірм планує везти туристів на екскурсію(автобусну) по замках, щоб долучитися до групи твоїм знайомим (але ж я затуркана можу на роботі про це забути - напии мені в пп свій номер телефону).

5. odree

odree Well-Known Member

можна зробити таке коло по замках - Олеський, Підгорецький, Унівський монастир, Свірж і на останок заїхати в Стільсько (самій недавно розказали про цю місцину, сподіваюся на вихідні поїдемо)
    А екскурсії вже можна замовити безпосередньо по місцю

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ми на травневі свята замовили тур "Золота підкова Львівщини " (5 замків), через агенцію "Краяни" - тур на день, ціна 150 грн./чол.

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дякую-дякую! Написала ПП :)

Дякую. Просто вони без машини, так що самостійна поїздка їм не підходить :sad: Лишень з групою на автобусі.

Таня, а можна якісь контакти сюди чи в ПП, бо по пошуком мені видало такууууу кількість інформації, що я не знаю, яку саме фірму ви маєте на увазі.

8. Halina

Halina Well-Known Member

А ми минулого року через них і їздили але тоді було 3 замки - Золочів - Олесько - Підгорецький. Дуже гарно було організовано, робили зупинку де всі канапочки і ін. подіставили, всі разом обідали. Також конкурси і ігри були, одним словом гарно було.

9. l_treasure

l_treasure Member

А ми на вихідних їздили в Тисовець.:girl_claping: Я така задоволена. Туди тільки машиною можна добратись, тому людей не настільки багато(як подумаю про Славське з тою кількістю бобіків:girl_sad:) Були на лижній базі Тисовець, але в приватному секторі. Номер нормальних розмірів, велике двоспальне ліжко, душ, вночі було прохолодно, то включили котел. Внизу повноцінна кухня з плитою, посудою, холодильником і каміном:girl_in_dreams:
    Простору для малої було........... і дитячий майданчик, і доріжки, і в ліс ходили. Коли падав дощ, то також є можливість погуляти з малою. Єдиний недолік - це відсутність аптеки і магазину.(найближче щось в Сколе чи то в Козьові).ТОму все треба брати зі собою. Правда поїсти можна і на базі в столовій(обід десь 16-17 грн), а ще ніби є ресторан. Ніби, бо точно не знаю(нас влаштувала і столова, а малій я готувала сама.). Отак ми відпочили. Літом плануєм поїхати ще:)

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

а який котедж ? скільки платили?

11. l_treasure

l_treasure Member

Котедж має 4 номери(але то такий довгий котедж, поділений на підїзди, чи як, і кожен підїзд іншого власника, і різні номери відповідно по якості і ціні), платили 200 грн за номер

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

На ці вихідні знайшли ще одне гарне місце для відпочинку та рибалки - база Шепілська, 20 км. за Стриєм.
    Дуже гарна територія, великий корпус, схожий на замок, озеро на якому стоять декілька котеджів, рибу можна ловити з тераси котеджу.
    Ще є басейн, дитячий майданчик, озеро щоб ловити форель, водна гірка(називається аквапарком:girl_smile:), тенісні корти, навіть є маленький зоопарк.
    Дуже мальовнича природа
    [​IMG][​IMG]

міні-зоопарк
    [​IMG][​IMG]

жителі басейну у ресторані бази

Ось такий "ходячий шашлик" :girl_smile: пасся біля нашого котеджу.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

ola-lyola,справді дуже гарно.А як там з цінами?

14. ola-lyola

вїзд на базу - 10 грн, рибалка для тих хто живе на базі безкоштовна, крім форелі.
    Харчування - ціни середні.
    Ціни на проживання, залежать від того, де жити - в котеджі чи номері бази, докладніше про ціни
    ось тут http://www.shepilska.com.ua/pahe50/pahe50_ua.html

15. Milka

Milka Moderator

16. ola-lyola

Я також як їхала в Карпати повз, бачила на плакатах рекламу - аквапарк, але то одна назва :girl_smile: з того, що може претендувати на горду назву аквапарку - одна велика закручена гірка і ще одна дитяча, і ті спускаються в озеро.

17. rododendronia

rododendronia Member

Ми з подругами на 8,9,10 їздили в Славськ. Садиба супер, хазяїни також, а в номер яка краса кожен номер відрізняється один від одного, і мій любий балкон на якому я обожнювала зранку пити каву, коли над горами ще тримався туман ........ коротше, СУПЕР!!!!!!!!!!

18. rododendronia

rododendronia Member

поділюсь, і доречі ціни дуже хороші. Ми домовились за 150 грн за 2-місний номер, але насправді він був 4-місний. Там кімната якби складається з двох кімнат вітальня там є диванчик, телевізор, шафа , вихід на балкон. І спальня там велике двохспальне ліжко. Ой я згадую хочу назад в цю казку.

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

а які там налиснички з сиром на сніданок. ммм .........

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

[​IMG]це вид з нашого балкону
    [​IMG]це вітальня
    [​IMG] а це сама садиба

19. ola-lyola

20. rododendronia

rododendronia Member

ая не писала що ці фото з 10 травня, це просто фото садиби :girl_curtsey: