Відповідь: Відпочинок на Львівщині там невеличкі бесідки, поруч є мангали. можна з коциком біля озерця
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Вїзд машини на територію 5 грн... альтанки біля озера по 100 і 150 грн, то залежить від того вихідний чи звичайний день... можна з килимком, тоді будете платити за вхід на озеро... можна сидіти просто в бєсєдках... Святкували д.н. малого в понеділок там, то все сподобалося... а ще там добре тим, що діти можуть бути в дитячому ресторані(кімнаті) весь день(тобто стільки скільки ви там будете) і коштує то 10грн... дитина наша звідти йти категорично не хоче... тож ми собі спокійно відпочиваємо.... ой, файно загалом там...
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Ще одним місцем відпочинку в літню пору може бути відпочинковий комплекс в с. Воля Гамулецька. На території є озеро, беседки, колиби і міні-готель з досить нормальними номерами і доступними цінами. На першому поверсі готелю знаходиться бар-ресторан. Вхід платний, здається 5 грн. з особи. Якщо їхати через Брюховичі, дорога займе 10 хв. (це я від 700-річчя рахую). Поки писала, згадала про ще одне місце, котре знаходиться в с.Зашків (то через два села після В.Гамулецької). Там є такий готельно-рестораний комплекс тільки точної назви не пам"ятаю, здається, теж Краївка, тільки там вже зі своїм шашличком не приїдеш, треба замовляти в ресторані. Кухня українська народна, дуже смачна! (бануш, різні смажені ковбаски, бичі яйця і т.д.). Велика територія з беседками, дит.майданчик і є така справжня криївка, куди водять всіх відвідувачів і там вам налиють не то брашку, не то самогонку (я не потих справах) і пригощають закускою, а поміж то дядько в укр. строї і з великими вусами буде розказувати цікаві історії про бандерівців. Туди можна спокійно їхати з дітьми. Ще там було озеро, але здається його підсушили, бо я там ще мин. року останній раз була.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині називається Берекавиця. просто на території є облаштована справжня криївка, де старший мужчина цікаво розповідає історію і щедро наливає самогонку
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Мені особисто в тій Берекавиці не дуже сподобалось, може то ми так натрапили, шашлик був троха "гумовий", і ціни на страви таки добре високі.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині є ще в с. Княжий Міст база відпочинку "Княжі озера" це перед м. Судова Вишня
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Це було улюбленим місцем відпочинку нашої сім'ї роки три підряд, там дуже гарна природа, озеро посеред хвойного лісу, дитячий майданчик, ми туди навіть на вел.теніс спеціальн їздили бо там є відкриті корти. А було, тому що цього року там дуже підняли ціни і почали брати плату за все! - за в'їзд машини 10грн, окремо за кожну людину 20грн, місце в колибі 70 грн, якщо вас двоє а місць в колибі три то вас будуть переконливо діставати доплатити, бо цю колибу могли б здати трьом. Якщо винаймаєш колибу для проживання, то все одно платиш за вхід з людини на базу за особу за кожну добу, навіть за простий деревяний столик який стоїть біля колиби треба платити. За альтанку платиш за добу, навіть якщо ти там просто сів поїсти шашлики, а ще за рибалку - за кожну вудочку+за кілограм виловленої риби. Витрати за проведені вихідні не відповідають умовам - деревяні колиби без умов - туалет і умивальники надворі, у кафе з їдою "як пощастить". Більше туди не їздимо.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині покажу пару фоток з мого улюбленого містечка відпочинку, вдалось мені на цих вихідних там трішечки відпочити.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині http://www.greentourism.com.ua/ru/mountain-hotel я вже не раз писала про це місце. там взимку супер,а тепер знаю,що і влітку не гірше. місце просто казкове, жодного мінусу назвати не можу.... ні, можу - ціна. але то того варте. дуже хочу туди з мальотою,але поки зарано, досить важкою є дорога на саму гору, треба їхати їхніми машинами, трясе жахливо, доріг там нема, а моя Настя рве досить часто в дорозі.....
Відповідь: Відпочинок на Львівщині люди, хто відпочивав на бухті вікінгів взимку.( сьогоднішню погоду сміло прирівнюю до зими)В отих котеджах тепло????? Я навіть не хочу казати яку шоу-програму придумав мій чоловік на вихідні, але дуже сподіваюсь що отам зимно і ми лишимся вдома
Відповідь: Відпочинок на Львівщині ми взимку не були, але там автономне опалення плюс камін. навіть не знаю що порадити.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Сьогодні була вперше на катку в Новояворівську. Хто любить кататись, рекомендую. http://www.youtube.com/watch?v=LfH_aHu4c-E
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Недавно переглядала малої знимки і згадала за ще одну гарну базу, на березі озера називається "Узлісся" знаходиться відразу за Бібркою, село Стрілки. Вона перероблена з старої совкової бази, але дуже гарні номери, особливо двокімнані, чудовий вид на озера на якому плавав лебідь. В лісі прокладені доріжки. Смачна кухня, сніданки є навіть для дітей. Територія і стоянка хороняється. Дуже гарно підсвічується територія вночі. Ціни на проживання і харчування помірні. тут більше інфи http://www.asinfo.com.ua/karpaty/kar_adv_entity.php?id=800 Вид з вікна нашого номеру Вид спальні в номері І той самий лебідь
Відповідь: Відпочинок на Львівщині доброго дня. хочу спитати про можливість спокійного відпочинку у Львівській області, десь у березні. Я так зрозуміла, що це - міжсезоння, цікавлюся Перлиною Карпат: що можна там робити, щоб було цікаво, але не на лижах, не на снігоходах, бо на той час вже сьомий місяць вагітності піде :o і їхати мені з Криму. Але того не боюсь, бо дуже хочеться відпочити поки маля ще не народилося, бо 2,5 року без відпочинку працюю... Може, хтось іще щось порадить? Дякую.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Зібрались ми відкрити сезон пікніків - погода дозволяє Правда, в Бухту не хочеться - щось не тягне там гуляти, та і особливо нема де. Хочу лісу, свіжого повітря, естетичної насолоди і романтики дикого відпочинку Але згідна на компроміс До чого веду: вибір поки падає на колишню базу "Електрон", що в Винниках. З плюсів - недалеко, лісок, людей нема, асфальту ніби не багато З мінусів - біля озера сирувато, давно там не була - не знаю, що робиться :confused: Можливо, хтось бував недавно, знає як там? Підкажіть, будьте ласкаві Або якісь інші варіанти з можливістю зварганити шашличок у лісі і без особливої цивілізації?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Доброго дня, Всім! Я з дружиною та друзями хочемо завітати до Львова на травневі свята. Підскажіть, де можна зупинитись. Дякую!!!:naci: