Відповідь: Відпочинок на Львівщині Вхід платний- минулого року було по 10 грн з людини, того року я там не була. В"їзд машини здається 5 грн. Альтанки 100, 200 грн від розміру. Мангал і дрова біля кожної альтанки є. Від вас хороший настрій і продукти Озеро раніше також було платним, що мене завжди обурювало, але якщо замовляєш номер або будиночок то вхід в озеро і сніданок безкоштовно
Відповідь: Відпочинок на Львівщині База відпочинку "Лісна" як на Кам"янку, поворот на Добротвір Відпочивали там багато разів, з ночівлею.Гарна пророда, дуже тихо, там мало людей, велика територія, звичайно не так як у бухті, але нам подобається Ми останній раз святкували ДН фірми,, знімали 3 котеджі/ десь 30/ чол, і вся база була наша, хіба один персонал Котедж звичайно в дорожчу ціну, є простіші домікі.База має десь 3 роки ,не більше Ссилочка http://lisna.com.ua/
Відповідь: Відпочинок на Львівщині з машини нічого. тільки з кожного дорослого 10 грн, діти до 10 років безкоштовно
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Мені на бухті дуже подобається. Відпочинок там активний, а не просто пянка - велосипеди (хоч і дорогувато, краще зі своїм), теніс, катамарани. Людей і справді дуже багато, тому раджу поїхати завчасно і обрати бесідку десь скраю, щоб не зі всіх сторін бути оточеним шумними компаніями. Ми наприклад частенько берем ту що біля конюшні. З одніє сторони ліс, з іншої будували дивне накриття (Може хто знає що там має бути??? як якесь кафе то дуже розчаюся, що наш закуток вкрали)
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хтось був у пансіонаті "Зелений гай" (Дрогобич). Нам "Джерело" пропонує "оздоровитися" там, а я знайшов лише коментар "колишня дитяча колонія"... :cesored:
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Порадьте куди їхати на озеро в Карпати або Закарпаття. Хочу щоб і озеро було, пісок, і умови проживання нормальні, короче, як море, але щоб в Карпатах (чи не забагато я захотіла). Хтось щось може порадити?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині На 10 чоловік вистарчає маленької.... неодноразово перевірено.... я там і д.н. молого святкувала і сестра своє 18 річчя в березні... гроші потрібно завозити на Наукову... 100% оплата... якщо відмовитесь гроші не повертають... там класно, але після такого відпочинку мене болить голова, дуже людно... а ше там на тих машинках їздять доразу біля альтанок, то я завжди за дітей переживаю.... але розваг там на будь-який смак...
levandivka Я занаю про "зелений гай". Це дитячий санаторій. Але можна діткам і з мамами. Там дітки Нафтусю і ще різні мінеральні водички п"ють. І певні процедури проходять. Якщо дитину ОЗДОРОВИТИ треба- то там добре. До речі, мені Озерний край більше подобається, ніж бухта. Якось там затишніше.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Та я не спорю що кращий. Але давайте і ціну врахуємо, в Перлині вони вищі, відповідно і басейн кращий. А ось той спокій мені і подобається якраз, тільки шум річки.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Знайомі були в "Чарівній долині", в Родатичах за Городком, (є сайт в інтернеті), - дуже їм сподобалось. А ми минулого року відпочивали в Славську, в пансіонаті "Славський" (http://www.slavsk.com.ua), там практично всі були з дітками. Відпочинок був супер, а харчування - навіть на замовлення готують їжу на парі.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Це не помилка? Не в самому селі Унів, а в монастирі? То справді реально? Де ж там проживати? Природа там таки гарна......
Відповідь: Відпочинок на Львівщині "Чарівна долина" це вже трішки застаріло. Вони ремонт там давненько не робили. Але саме більше мене там вбиває, це те, що вода тянеться з сусіднього озера , якщо включити воду в номері і її понюхати, смердить застояною озерною водою. ніколи не звертала уваги, часто там відпочивали, а ле мій тато там обслуговував деякий час кавоварку, то по приїзді звідти сказав ось таку новину. Бе-е-е-е. І я вже потім принюхалася і дійсно, пахне озером. Цікаво, а на кухні напевно її використовуюю. Мама мія. А ціни деруть страші. Ну а все інше там суперове, є де погуляти, позагаряти, футбол, теніс, баня....
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Чарівна Лолина та Озерний край близько 100 грн.. з особи тільки що подивилась, а що на рах. Уніва?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині "Скайпанула" своїм знайомим відгуки про Чарівну долину, то, виявляється, вони там не ночували, а рекомендували цей комплекс як варіант для пікніків :confused: Тому перепрошую за дезінформацію, і дякую всім за дописи про цей заклад!
Відповідь: Відпочинок на Львівщині А ми завтра плануємо в Трускавець поїхати на вихідні . Там кажуть день міста буде .
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Скажіть де ви їздите порибалити? Бо в мене чоловік завжди їздив в якісь дикі місця, а цього разу зібраллися з дітьми їхати з дружинами.... а от куди????
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Нажаль на сайті "Озерного краю" не має подробиць і тим більше нормальних розцінок . Якщо їхати туди на пікнік, то які там варіанти: столики, альтанки чи треба взагалі з килимком їхати? Чи є мангали (бо десь читала, що він там один). Ну і на завершення - розкажіть скільки що коштує .