Відпочинок на Львівщині

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Юкола, 14 Червень 2009.

1. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок на Львівщині

Вхід платний- минулого року було по 10 грн з людини, того року я там не була. В"їзд машини здається 5 грн.
    Альтанки 100, 200 грн від розміру.
    Мангал і дрова біля кожної альтанки є.
    Від вас хороший настрій і продукти
    Озеро раніше також було платним, що мене завжди обурювало, але якщо замовляєш номер або будиночок то вхід в озеро і сніданок безкоштовно

• Подобається Подобається x 2
  2. kristina

kristina Well-Known Member

База відпочинку "Лісна" як на Кам"янку, поворот на Добротвір
    Відпочивали там багато разів, з ночівлею.Гарна пророда, дуже тихо, там мало людей, велика територія, звичайно не так як у бухті, але нам подобається

Ми останній раз святкували ДН фірми,, знімали 3 котеджі/ десь 30/ чол, і вся база була наша, хіба один персонал
    Котедж звичайно в дорожчу ціну, є простіші домікі.База має десь 3 роки ,не більше
    Ссилочка http://lisna.com.ua/

• Подобається Подобається x 4
  3. odree

odree Well-Known Member

з машини нічого. тільки з кожного дорослого 10 грн, діти до 10 років безкоштовно

• Подобається Подобається x 3
  4. Victi

Victi Well-Known Member

Мені на бухті дуже подобається. Відпочинок там активний, а не просто пянка - велосипеди (хоч і дорогувато, краще зі своїм), теніс, катамарани. Людей і справді дуже багато, тому раджу поїхати завчасно і обрати бесідку десь скраю, щоб не зі всіх сторін бути оточеним шумними компаніями. Ми наприклад частенько берем ту що біля конюшні. З одніє сторони ліс, з іншої будували дивне накриття (Може хто знає що там має бути??? як якесь кафе то дуже розчаюся, що наш закуток вкрали)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Хтось був у пансіонаті "Зелений гай" (Дрогобич).
    Нам "Джерело" пропонує "оздоровитися" там, а я знайшов лише коментар "колишня дитяча колонія"... :cesored:

6. Megan

Megan Well-Known Member

Порадьте куди їхати на озеро в Карпати або Закарпаття. Хочу щоб і озеро було, пісок, і умови проживання нормальні, короче, як море, але щоб в Карпатах (чи не забагато я захотіла). Хтось щось може порадити?

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

На 10 чоловік вистарчає маленької.... неодноразово перевірено.... я там і д.н. молого святкувала і сестра своє 18 річчя в березні... гроші потрібно завозити на Наукову... 100% оплата... якщо відмовитесь гроші не повертають... там класно, але після такого відпочинку мене болить голова, дуже людно... а ше там на тих машинках їздять доразу біля альтанок, то я завжди за дітей переживаю.... але розваг там на будь-який смак...

Останнє редагування модератором: 17 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

levandivka
    Я занаю про "зелений гай".
    Це дитячий санаторій. Але можна діткам і з мамами.
    Там дітки Нафтусю і ще різні мінеральні водички п"ють. І певні процедури проходять.

Якщо дитину ОЗДОРОВИТИ треба- то там добре.

До речі, мені Озерний край більше подобається, ніж бухта.
    Якось там затишніше.

Останнє редагування модератором: 17 Червень 2009
  9. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Та я не спорю що кращий. Але давайте і ціну врахуємо, в Перлині вони вищі, відповідно і басейн кращий. :girl_crazy:
    А ось той спокій мені і подобається якраз, тільки шум річки.

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А можна більше про Озерний край,де це і які розцінки?

11. Анута

Анута Well-Known Member

тут :girl_cool:

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Знайомі були в "Чарівній долині", в Родатичах за Городком, (є сайт в інтернеті), - дуже їм сподобалось.

А ми минулого року відпочивали в Славську, в пансіонаті "Славський" (http://www.slavsk.com.ua), там практично всі були з дітками. Відпочинок був супер, а харчування - навіть на замовлення готують їжу на парі.

13. Олюнька

Це не помилка? Не в самому селі Унів, а в монастирі?
    То справді реально? Де ж там проживати?
    Природа там таки гарна......:girl_in_dreams:

14. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

"Чарівна долина" це вже трішки застаріло. Вони ремонт там давненько не робили. Але саме більше мене там вбиває, це те, що вода тянеться з сусіднього озера :girl_devil:, якщо включити воду в номері і її понюхати, смердить застояною озерною водою. ніколи не звертала уваги, часто там відпочивали, а ле мій тато там обслуговував деякий час кавоварку, то по приїзді звідти сказав ось таку новину. Бе-е-е-е. І я вже потім принюхалася і дійсно, пахне озером. Цікаво, а на кухні напевно її використовуюю. Мама мія. А ціни деруть страші. Ну а все інше там суперове, є де погуляти, позагаряти, футбол, теніс, баня....

• Подобається Подобається x 5
  15. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Чарівна Лолина та Озерний край близько 100 грн.. з особи тільки що подивилась, а що на рах. Уніва?

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

17. Олюнька

"Скайпанула" своїм знайомим відгуки про Чарівну долину, то, виявляється, вони там не ночували, а рекомендували цей комплекс як варіант для пікніків :confused:
    Тому перепрошую за дезінформацію, і дякую всім за дописи про цей заклад!

18. Масік

Масік Well-Known Member

А ми завтра плануємо в Трускавець поїхати на вихідні . Там кажуть день міста буде .

19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Скажіть де ви їздите порибалити? Бо в мене чоловік завжди їздив в якісь дикі місця, а цього разу зібраллися з дітьми їхати з дружинами.... а от куди????

20. VIKI

VIKI Well-Known Member

Нажаль на сайті "Озерного краю" не має подробиць і тим більше нормальних розцінок . Якщо їхати туди на пікнік, то які там варіанти: столики, альтанки чи треба взагалі з килимком їхати? Чи є мангали (бо десь читала, що він там один:girl_mad:). Ну і на завершення - розкажіть скільки що коштує :girl_smile:.