Відповідь: Відпочинок на Львівщині Їдемо на 2 дні в Трускавець. Що там варто відвідати ? Які заклади харчування порадите ?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчата, може хто був у санаторії "Карпатські зорі", с. Модричі, або Конвалія м. Трускавець. Можу взяти путівку на роботі, за смішні гроші, і не знаю чи варто. Поїду з дитиною
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Вчора були в "Бухті"-людей МОРЕ,ледве знайшли вільну альтанку.Здавалося ,що відпочиваємо у вихідний день на центр.алеї в парку Культури.Повз нас проносилися дітки на роликах,роверах,самокатах,лаяли пси відпочиваючих-багато метушні і галасу.Рятувалися від нього в гамаках за готелем біля овечок(там де зона релаксу)Хто збирається на "Бухту" бронюйте альтанки заздалегіть. Персонал,як завжди ввічливий і уважний,дрова безкоштовно дають,в*їзд з людини 10 грн,прокат веломашини (на двох)100 грн за 30 хв,віслюк 30 грн 5 хв Висновок,незважаючі на деякі незручності на відпочинку,ХОЧУ ТУДА ЩЕ!
Тому й не люблю "Бухту"... А яка альтернатива недалеко від Львова? Ми їздимо в Родатичі в Чарівну Долину. Мене там все влаштовує - сосновий ліс навколо, дит майданчик, міні зоопарк (хоч минулого року вже було дуже мало тваринок), футбольне поле, волейбольне, канатна дорога ще є теніс і гольф. Але трохи далекувато їхати. А хтось відпочивав в Гранд Резорті власне надворі? Там є альтанки, якісь розваги?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині На пікнік можна їхати на Малу Швейцарію. Там гарна природа. Є альтанки. Але з розваг хіба катання на човні. Озеро з пляжем класне в Узліссі. Але там ціни тепер огого
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Були в "Чарівній Долині" 9 травня. Народу - хмара, не знаю, чи були вільні альтанки. Міні зоопарку не бачила, канатної дороги - теж. Крім описаних вище розваг є лазанки (2 рівні складності), озерце (можна рибалити, та і просто посидіти на березі класно). Є готель, ресторан, котеджі. Природа навколо дійсно надихає. Але я не дуже люблю такої кількості народу, коли альтанки так близько одна від одної.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Витяг є в Чарівних озерах, це село Майдан. Sent from my Qilive 40 using Tapatalk
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Ми були в Шервуді 9-10 травня, природа там дуже гарна,але з розваг нічого немає цікавого, є футб.поле, більярд, риболовля, дітям там би скучно було.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Ми в Чарівній Долині ніколи не були так, щоб там був аншлаг. Дітям є розваги, дорослі футбол-волейбол. Мені там супер. Узлісся ще красиво зробили але ціни дійсно веселі. Відчутний брак таких місць от і ціни крутять
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Львівська обл. Перемишлянський р-н,с.Стрілки (хутір Ріпище),"Узлісся" -це ви мали на увазі? А які там ціни? Де можна глянути? На сайті немає цін.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині , вони там зробили якусь акцію на літо: http://shepilska.com.ua/wp-content/uploads/files_pdf/sale2.pdf то там є сніданки, але сума за то все виходить не маленька, а не факт, що всім скористаєте... А взагалі, то сніданків ще минулого року не було...
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Думаю, йшлося саме про Едем Резорт(колишня назва Узлісся). Погугливши таки знайшла розцінки http://myrelax.com.ua/review/1872/kompleks-edem-rezort-i-plyazh-novogo-formatu
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Підкажіть терміново , хто відпочивав в Шепільській базі, як там з харчуванням, який вибір, які ціни , бо я так розумію вона десь глибоко в лісі, то якщо їхати на вихідні. то їсти прийдеться лише там.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дуже раджу в Шепільську брати з собою все, що знадобиться для пікніка! Дрова, шампура, посуду, бо прокат того там не дешевий! Дрова- малесенька в,язочка-30 грн... Чайників в номерах немає (в люксах точно ), тому на каву прийдеться йти аж в ресторан, а це може бути досить далеко з деяких котеджів. І взагалі все трохи скупувато там. Не харчувались в Шепільській і бажання не маємо, якщо ще колись поїдемо, все будемо брати своє. А природа там чудова
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Повернулись сьогодні з Чарівних озер -не знаю , як кому , а мені там -фееееее ((( Багато людей , озеро м"яко кажучи , не зовсім чисте Номери малесеньки -ледве розвернутись , харчування не дуже Ще й до всього там зараз дитячий табір - десь близько 20-25 дітей носяться по коридорах і базі Я , як прихильник , спокійного відпочинку -туди б не їхала -надто гамірно З плюсів -природа дуже класна і витяг є нормальний (для зимового відпочинку ) Підходить , якщо їхати компанією - просто відпочити і шашлик засмажити Ціни , вказані на сайті -відповідають дійсності
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хтось знає розклад маршруток до Новосілки або в Раковець? Де їх кінцева зупинка у Львові, коли вони їдуть з перехрестя Стрийська-Наукова? З якою періодичністю? Буду вдячна за будь-яку інформацію
Відповідь: Відпочинок на Львівщині почитала нові ціни на Львівській швейцарії і прозріла, альтанки піднялись на 40-80 грн, мангал на 15 грн, вхід на 5 грн. Відповідно щоб відсвяткувати д/н на 15 людей треба попасти на 150-200 грн більше ніж минулого року. Цікаво що там змінилось?Альтанки солдепівські, туалети страшні......печаль, шкода бо це єдине місце де ми з дітьми їздили
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дуже люблю природу на Малій Швейцарії. Але там реально совдепія. Хоч би озеро почистили. Колись тас глибина була 4 метри, а тепер болото по коліна. Така шикарна територія під Львовом, а така занедбана. З іншого боку - як поміняється власник, зроблять круті ремонти, то ціни як гахнуть! (як в Узліссі).) Надіслано від мого MediaPad 10 LINK, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Долар виріс. Вони не до сервісу привязуються а до курсу. А озеро могли б і почистити, блін. Минулого року там тридцятку відмічала, то все сподобалось крім одного - о 8 вечора звідти культурно попросять забратись. Робочий час в них закінчується.