Відпочинок на Львівщині

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Юкола, 14 Червень 2009.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Відпочинок на Львівщині

Їдемо на 2 дні в Трускавець. Що там варто відвідати ? Які заклади харчування порадите ?

2. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Дівчата, може хто був у санаторії "Карпатські зорі", с. Модричі, або Конвалія м. Трускавець. Можу взяти путівку на роботі, за смішні гроші, і не знаю чи варто. Поїду з дитиною

3. Fajnalera

Fajnalera Member

Вчора були в "Бухті"-людей МОРЕ,ледве знайшли вільну альтанку.Здавалося ,що відпочиваємо у вихідний день на центр.алеї в парку Культури.Повз нас проносилися дітки на роликах,роверах,самокатах,лаяли пси відпочиваючих-багато метушні і галасу.Рятувалися від нього в гамаках за готелем біля овечок(там де зона релаксу)Хто збирається на "Бухту" бронюйте альтанки заздалегіть.
    Персонал,як завжди ввічливий і уважний,дрова безкоштовно дають,в*їзд з людини 10 грн,прокат веломашини (на двох)100 грн за 30 хв,віслюк 30 грн 5 хв
    Висновок,незважаючі на деякі незручності на відпочинку,ХОЧУ ТУДА ЩЕ!

4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тому й не люблю "Бухту"... А яка альтернатива недалеко від Львова?
    Ми їздимо в Родатичі в Чарівну Долину. Мене там все влаштовує - сосновий ліс навколо, дит майданчик, міні зоопарк (хоч минулого року вже було дуже мало тваринок), футбольне поле, волейбольне, канатна дорога ще є теніс і гольф. Але трохи далекувато їхати.
    А хтось відпочивав в Гранд Резорті власне надворі? Там є альтанки, якісь розваги?

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

На пікнік можна їхати на Малу Швейцарію. Там гарна природа. Є альтанки. Але з розваг хіба катання на човні.

Озеро з пляжем класне в Узліссі. Але там ціни тепер огого :sad:

6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Були в "Чарівній Долині" 9 травня. Народу - хмара, не знаю, чи були вільні альтанки.
    Міні зоопарку не бачила, канатної дороги - теж. Крім описаних вище розваг є лазанки (2 рівні складності), озерце (можна рибалити, та і просто посидіти на березі класно).
    Є готель, ресторан, котеджі.
    Природа навколо дійсно надихає.
    Але я не дуже люблю такої кількості народу, коли альтанки так близько одна від одної.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Витяг є в Чарівних озерах, це село Майдан.

Sent from my Qilive 40 using Tapatalk

8. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ми були в Шервуді 9-10 травня, природа там дуже гарна,але з розваг нічого немає цікавого, є футб.поле, більярд, риболовля, дітям там би скучно було.

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ми в Чарівній Долині ніколи не були так, щоб там був аншлаг. Дітям є розваги, дорослі футбол-волейбол. Мені там супер.
    Узлісся ще красиво зробили але ціни дійсно веселі. Відчутний брак таких місць от і ціни крутять

10. Марточка

Львівська обл. Перемишлянський р-н,с.Стрілки (хутір Ріпище),"Узлісся" -це ви мали на увазі?
    А які там ціни? Де можна глянути? На сайті немає цін.

11. injan

injan миється в бані

підкажіть чи в Шепільській вкючені сніданки для проживаючих?

12. яблунька

яблунька New Member

:girl_nea: , вони там зробили якусь акцію на літо:
    http://shepilska.com.ua/wp-content/uploads/files_pdf/sale2.pdf
    то там є сніданки, але сума за то все виходить не маленька, а не факт, що всім скористаєте...
    А взагалі, то сніданків ще минулого року не було...

13. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Думаю, йшлося саме про Едем Резорт(колишня назва Узлісся). Погугливши таки знайшла розцінки http://myrelax.com.ua/review/1872/kompleks-edem-rezort-i-plyazh-novogo-formatu

14. Марточка

Підкажіть терміново , хто відпочивав в Шепільській базі, як там з харчуванням, який вибір, які ціни , бо я так розумію вона десь глибоко в лісі, то якщо їхати на вихідні. то їсти прийдеться лише там.

15. injan

injan миється в бані

Дуже раджу в Шепільську брати з собою все, що знадобиться для пікніка! Дрова, шампура, посуду, бо прокат того там не дешевий! Дрова- малесенька в,язочка-30 грн... Чайників в номерах немає (в люксах точно :) ), тому на каву прийдеться йти аж в ресторан, а це може бути досить далеко з деяких котеджів. І взагалі все трохи скупувато там.
    Не харчувались в Шепільській і бажання не маємо, якщо ще колись поїдемо, все будемо брати своє.
    А природа там чудова :)

16. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Повернулись сьогодні з Чарівних озер -не знаю , як кому , а мені там -фееееее (((
    Багато людей , озеро м"яко кажучи , не зовсім чисте
    Номери малесеньки -ледве розвернутись , харчування не дуже
    Ще й до всього там зараз дитячий табір - десь близько 20-25 дітей носяться по коридорах і базі
    Я , як прихильник , спокійного відпочинку -туди б не їхала -надто гамірно
    З плюсів -природа дуже класна і витяг є нормальний (для зимового відпочинку )
    Підходить , якщо їхати компанією - просто відпочити і шашлик засмажити
    Ціни , вказані на сайті -відповідають дійсності

17. Arika

Arika Well-Known Member

Хтось знає розклад маршруток до Новосілки або в Раковець? Де їх кінцева зупинка у Львові, коли вони їдуть з перехрестя Стрийська-Наукова? З якою періодичністю? Буду вдячна за будь-яку інформацію :)

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

почитала нові ціни на Львівській швейцарії і прозріла, альтанки піднялись на 40-80 грн, мангал на 15 грн, вхід на 5 грн. Відповідно щоб відсвяткувати д/н на 15 людей треба попасти на 150-200 грн більше ніж минулого року. Цікаво що там змінилось?Альтанки солдепівські, туалети страшні......печаль, шкода бо це єдине місце де ми з дітьми їздили

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дуже люблю природу на Малій Швейцарії. Але там реально совдепія. Хоч би озеро почистили. Колись тас глибина була 4 метри, а тепер болото по коліна.
    Така шикарна територія під Львовом, а така занедбана. З іншого боку - як поміняється власник, зроблять круті ремонти, то ціни як гахнуть! (як в Узліссі).)
    Надіслано від мого MediaPad 10 LINK, використовуючи Tapatalk

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Долар виріс.
    Вони не до сервісу привязуються а до курсу.
    А озеро могли б і почистити, блін.
    Минулого року там тридцятку відмічала, то все сподобалось крім одного - о 8 вечора звідти культурно попросять забратись. Робочий час в них закінчується.