Відповідь: Відпочинок на Львівщині Чула по радіо, що обновили ''малу Швейцарію'' хто там був? Які враження?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчатка, куди завтра дитину відвезти похлюпатись??? Голова вже пухне .
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Я там була 30 квітня. Що там поновили - не знаю... хіба ціни виросли так суттєво, тепер на "Бухті" дешевше, та і краще там набагато!
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Якщо це про базу Лісна , то ми там були рік назад, база ніби непогана, є колиби без вигод і деревяні котеджі з усіма вигодами і будинок з кімнатами. Територія гарна, сосновий ліс, є озеро, качельки, альтанки, мангали. Як ми були були трабли з карчуванням, хоча там є кафе, але воно тоді не працювало, чи готували щось на бенкет. А ще було комарі. Але загалом сподобалось.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчата, а хто був цього року у Шепільське? яка вода? чи там є якийсь пристосований для купання пляж?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хочу десь на декілька днів на цьому тижні поїхати з дітьми та мамою за місто. Цікавить щось таке економ-класу, з можливістю приготувати їсти. Якось так на Яворівський район поглядую))). Але можна будь-де, тільки щоб не у Львові. Може щось порадите?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Не знаю, чи в цю темку пишу, якщо ні, то перенісіть у відповідну. На вихідних були з друзями у зоопарку Лімпопо в Меденичах. дуже нам там сподобалось, навіть не сподівались побачити таке різномаїття тварин, досить прибрані вольєри, постійне годування тварин працівниками зоопарку і велику кількість відвідувачів.деяких звірят я вперше бачила. обійшли зоопарк двічі, бо хотілось всіх добре роздивитись, деякі звірі дрімали і не хотіли показуватись. найбільш активними були мавпочки і сурікати. Ось пару фото звідти: За цими милими тваринками я б спостерігала вічно - вони такі кумедні, постійно в русі або в дії, або тупо лежать трупиком
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Хочу поїхати на 2-3 дні в Трускавець, можливо хтос знає файне місце, може навіть бути приватний сектор, але щоб умови були нормальні.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині ми там були фірмою, відпочивали. Всі задоволені(були з дітьми). В них є сайт, все співпадає))
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Якщо ще актуально то ми недавно повернулись з "Хижина СПА" дуже задоволені. Ось кілька фото:
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Які можуть бути бази відпочинку , щось типу Бухти Вікінгів, у Львові та області, щоб зараз можна було поїхати??
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Ми теж там відпочивали. Дуже сподобалося. Ціни як на Трускавець нормальні, тим більше, що в вартість номеру входить вся спа-зона, нічого окремо не треба оплачувати. Лише харчування там не сподобалося, дорого і не смачно. Ми харчувалися в місті.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині і мені також хижина спа сподобалась, дійсно ціни на проживання нормальні а от ,також вважаю що несмачно і дорого. Але то кожному своє
Відповідь: Відпочинок на Львівщині дівчата , лижні спуски біля львова "чарівні озера" та "казкова поляна" . може хто був? де краще? нюанси.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині я мала на увазі вибір між "чарівними озерами" та "казковою поляною"
Минулі вихідні провели на чарівних озерах, то сподобалося більше, ніж в казковій поляні. Крісельний витяг, дорога хороша (крім села Бірки), ціна на цілий день катання - 200 грн, але ми встигали свої картки потім за 100 грн перепродати. Приїжджали зранку, каталися до 15:00. В суботу було мало людей, черги не було, а от в неділю було не катання, а стояння в черзі по 20 хв, тому наступного разу (якщо ще зима повернеться), плануємо їхати в будній день. Парковочних місць небагато - два майданчика, машини тулять тісно, тому треба час від часу дивитися, як там машинка, чи ніхто не стукнув дверцятами. Нас стукнули, і добре, що я в той час виходила з туалету і цей момент побачила. Машину переставили подалі від нас, двері відчиняв малий 3 річний - ну вже не хотілося сваритися... Зараз ще фото стоянки і прайсу викладу:
Відповідь: Відпочинок на Львівщині чи складна там траса? ми хочемо сина ставити на лижі,чи є там інструктор?
В неділю зробили для дітей міні-бугель, навіть не знаю, як пояснити... Там дітки за мотузок тримаються руками, і він їх на гору тягне. Але то для дуже маленьких. Інструктори є - 200 грн/година. Основна гірка не складна, не довга, місцями є лід (стесали до обіду), і як вже питали в кармі, швидко може набриднути катання. Але ми цього року вперше вибралися, взяли з собою балон для кави, шашличок смажили, тому були задоволені всім, крім черги на підйомник. Там всі, як пінгвіни, одне одному на лижі стають... Нерви треба міцні мати А і ще таке уточнення - там в прайсі на знимці ціна за 1 підйом 40 грн, але насправді 20 грн, тому що ще 20 вам повертають, як заставу за картку (щось схоже, як на орявчику).