Відповідь: Відпочинок на Львівщині дівчатка,привіт! хто знає якийсь контактний номер телефону,щоб в Лелехівці можна було домовитись про альтанку? дуже і дуже треба. буду вдячна!
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчата, хтось уже бував цього сезону в Чарівній долині чи в Шервуді? Поділіться враженнями) Хочемо завтра поїхати - шашличка поїсти кудись за місто, а знаю крім бухти тільки ці комплекси. Може ще щось підкажете? ---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- А поруч з трасою Київ -Чоп є щось таке? Крім Золотої форелі?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Були в Шервуді, заїжджали в Чарівну долину, чоловік дивився за рибалкою. В Долині натовп людей, як завжди, зупинились в Шервуді - номери суперові - чисто і охайно, є все необхідне і улюблені мною дрібнички - шампуні, тапочки одноразові. Гарна велика територія, є альтанки і невеличкі хатинки-бунгало де можна і рибалити, і загаряти. Шезлонги біля води і рушники для них платні, можна кататись на конях, бричці, рибалити за окрему плату. Територія умови непогані, хоча в озері купатись я б не стала, але як завжди є АЛЕ... Комарі були страшні і тепер найгірше - це кухня, оскільки мангалів немає отже все необхідно брати в них а це все не завжди хорошої якості, що дуже дивно для готелю-резорт з 4 зірками. По-порядку -в готелі ресторан не працює, працює колиба на дворі. На будь-що треба чекати і то довго а офіціантів треба ловити в буквальному сенсі і вони вічно чимось невдоволені і голосно виясняють між собою відносини! Продали скисше пиво, на зауваження відразу без питань повернули гроші(що наводить на підозру що знали наперед що воно недобре). Морозиво з повидлом - виявилось морозивом з дешевою польськю поливкою ядовитого кольору, яку дитині дати страшно. І нарешті - сніданок, він у вартість номеру не входить але є 3 види комплексів на які ми з дітьми чекали ... 40 хв і це при заповненості бази на 30%.Сам сніданок - ну я звична до нашого рідного українського жлобства але це перевершило все, що я до того бачила - як в радянські часи в столовій санаторію. В меню сніданок "Насолода" - млинці з сиром, випічка, фрукти, масло сир - виявились однією! долькою яблука, четвертиною! банана, двома тонюсінькими плястерочками сиру та млинцями в яких сиру не було... Випічкою був шматок незрозумілого пляцка розміром 2 на 2см і це все "добро" коштувало 50 грн. Інший вид сніданку, в який входили парові котлети - ех... шкода що я їх не сфоткала, бо таких ще не бачила - парові котлети якраз поміщались у чайній ложечці. Хліб і чай треба було ходити просити, бо забули... Чому так довго - відповідь - бо всі ж снідають, що є закономірним зранку у будь-якому готелі. Сніданки у Чарівній Долині "шведський стіл" які ж до того входять у вартість номеру не до порівняння, хоча сам заклад набагато нижчого рівня. Ну і "культурність" персоналу колиби добивала - приїхав зраненька бусик поляків - сіли в човнику, замовили щось - приходить набурмосена офіціантка і гепає посеред столу табличку з надписом - "Зарезервовано" в буркотом - тут занято - і йде... Поляки випили своєї кави та й поїхали а за той столик навіть ніхто і не прийшов... Аж незручно було за таку нашу "гостинність". Загалом сподобалось але отой "привітний" персонал я б порозганяла.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Сьогодні були,пообідали,і поїхали в "Гранд Резорд". Тому що діти не мали зовсім доступу до води, навіть ноги помочити не можливо
Відповідь: Відпочинок на Львівщині І ми вчора їздили в Шервуд і Сосновий бір... На рахунок Шервуду повністю розділяю попередній відгук, а ще, з червня, якщо Ви не маєте зарезервованого номера, мусите за вхід заплатити 100 грн. за дорослого. Сосновий бір- це окрема історія... Брудне озеро, брудні альтанки, обіцяна свіжо-виловлена риба, виявилась свіжо-розмороженою, за 30 грн.-100 грам, за товстолобіка! Розваг ніяких. Природа чудова, а сама база- жах... ---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ---------- Цікаво як на Княжих озерах?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині І мені цікаво! Базу продають, тому її ніяк не розвивають, колись часто туди їздили грати в теніс, але той туалет "а-ля як на вокзалі", і умови проживання ніякі, хіба на день приїхати. А ще того Василька який стояв над головою і брив гроші за те що "стоїш-сидиш-дихаєш" звільнили.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині як на мене якась дикість! відпочивали на травневі свята в Шепільській, як завжди порадувала вхід з людини коштує 10 грн, а хто проживає безкоштовно, лише автомобіль 10 грн. озеро, басейни, персонал - все супер! номер напівлюкс за 300 грн шикарний, величезний, з величезним балконом. думала що трохи дорогуватий ресторан, але прочитавши попередні відгуки - ціни нормальні. альтанки досить далеко одна від одної, ціни порівняно з Бухтою смішні - найдорожча 200 грн, решта по 100-150 грн. вартує проїхати тих 80 км і отримати гарний відпочинок! ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- їдьте в Шепільську по хорошій Стрийській трасі заїдете за 50 хв(а то і швидше), а, наприклад, в Бухту вікінгів по тих ямищах не менш як за 30 хв. а хтось бував вже цього сезону на Малій Швейцарії, чи працюють вже і скільки коштує вхід та альтанки?
Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку? Хочемо на дня поїхати сім*єю у Східницю.Порадьте прив.сектор ,котедж ,пів котеджа щоб без господарів і з кухнею .Здайте перевірені "точки",плиз.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині А хто буа на Вульках? Там біля Віктару будували базу біля озера, цікаво чи вже відкрили?
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дівчатка, скажіть, будь ласка, чи вартує їхати в Меденичі в зоопарк? Як можна до нього добратись (на жаль свого авто не має).
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Два тижні тому були в зоопарку в Меденичах. Там було багато робітників, будують нові вольєри, але то не заважає ходити. Їхали своїм авто, маршруток щось не бачила. Це була неділя, але людей небагато. Приїхали на 15:00 - було дуже спекотно, всі великі звірі спали. Наша дитина (4р.) щось не сильно тваринами зацікавилася - зразу побігла до гірок (на території є вагончик з лабіринтом-лазанкою і батут), коштує в районі 15 грн. за 10 хв. Я питала, коли звірі прокинуться, то казали, що в них обідній сон. Вартує їхати зранку чи після 17:00, якщо бачите, що день буде жарким. І ще - на їх сайті зазначено, що діткам до 5 років вхід безкоштовно, а на вході такого оголошення нема. Перед нами йшли батьки з дитинкою десь 2річною, хотіли платити гроші, поки я не перепитала в дівчини, яка продавала квитки. Тоді з їх дитини і нашої не взяли. А не спитала би - то взяли б.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині якщо день спекотний, то більшість тварючок і вранці вже сплять. Ми були ще навіть перед офіціним відкриттям хвилин за 15 ( ходили одні ще узагалі),то більшість тваринок ховалося в будиночки у тінь чи спали. І навіть сніданок , який роздава працівник зоопарка їх не розворушив. Лев навіть вухом не повів на тушку домашньої курочки і з тіні не виліз ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ---------- трускавецькою маршруткою. Вийти за Меденичами на вказівнику "Зоопарк" і пройти 100 метрів по вказівнику у поле п.с. правду кажучи, маршруткою буде важко з дитинкою добиратися. Дорога і так після зими "убита", тож тяжко уявляю, скільки часу їде маршрутка чи не укачає в ній дитину.
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Звичайно, ми вже декілька разів були і діти ще просять туди з"їздити
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Дуже вам всім дякую за поради! З дітьми (племінниками) ми поїдемо на машині, але най спершу з ремонту виїде)) А я хочу чоловіка зводити в зоопарк, а то був, як він сказав, лише один раз в житті...і то в дуже глибокому дитинстві..... от хочу на вихідних зробити йому сюрприз))) Йому цікаві різні виставки рибок, тваринок, але у Львові і якщо проходять виставки тварин. то за склом і на них як дивишся - аж серце крається. Почули про цей зоопарк, от надумала Тре обов*язково поїхати!!
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Він з племінницею сам пішов))) Тішився як дитина! Від тоді в нас вже 2 акваріуми! Дуже задоволені були! Вражені були тераріумом, різними жучками))) Тільки скаржився, що недофінансовують їх, люди стараються і люблять своє діло...а підтримки там не видко... Але те, що потрібно піти глянути туди це 100%, щоб знати, що є в нашому місті і чим можна гордитись)))
Відповідь: Відпочинок на Львівщині Це біля кінцевої зупинки 4-го трамваю (та, що біля Стрийського парку), вуличка за залізничним технікумом, поруч висока новобудова. Старий особняк з досить пристойною територією, багато тварин як надворі, так і всередині.