Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Співробітник якраз розказував мені сьогодні, що були там з сім'єю, і досить їм сподобалось.
    А я без дітей, але була би компашка на вихідні, то теж би підтянулась.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я не впевнена чи на вихідні наважусь. територія там невелика. нині було багацько людей, а що буде в вихідні.....)

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Согласна :girl_wink: На вихідні там якраз людей достатньо було (за словами співробітника). А в будні я працюю. Кароч, єслі шо, то десь маячте, хто і коли туди збирається. А я вже якось дотащу своє "брєнноє тєло".

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Можна детальніше

5. enigma

enigma Well-Known Member

Ну хтось втопився (тварина, людина) і вуа-ля.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Років так з десять тому, ми були на озері (Задорожньому), в той момент там ниряли водолази(воно досить глибоке) і розказували, що дно встелене черепами і кістками. На скільки правда не буду преконувати але таке було

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ясниський карєр - нікому не раджу там відпочивати, особливо з дітьми. Ну хіба би 100% гарантія що там більше нікого не буде, а такого не буває...
    ми були в понеділок - було купа народу. Крім того - всюди сміття і осколки пляшок, гавкаючі на дітей собаки; на тих кількох метрових підходах до води порозлягались парочки, так що ніхто не можу в воду зайти, хіба їм на голову вставати; до машини крізь кропиви пробиратись треба; тіньку майже нема.
    Крім того, я чула скільки там людей потопилось, і постійно дивлячись на воду - уявляла тих трупів внизу. При нас теж мало не втопились хлопці, які запливли на матраці на середину...
    Одним словом - була там вперше і востаннє!

8. Муська

Муська Well-Known Member

Особливо з дітьми також не раджу, бо сміття там купа, ось фото маю у доказ(фото зі сторони села, але впевненна, що від лісу аналогічна картина). Дивно тільки, що людям це абсолютно не заважає валятись прямо біля тих гірок зі сміттям:

9. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Який жах.....капець.....Краще тоді вже на задорожнє їхати, чи шо....

10. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Були в суботу на Задорожньому, то там чисто, і вода чиста і рятувальники постійно контролюють щоб за буйки не запливали, в туалетах чисто, на пляжі також все чистенько.
    До речі, може то нам так пощастило, але собак ані на пляжі ані в воді не бачила.

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

12. Korzuk

Korzuk Active Member

Залишу ще свій відгук про Муроване, як на мене це найкращий варіант поблизу Львова. Добиратися супер, йти не далеко, водичка зранку чиста, а потім скаламучується пісок, але то взагалі не до порівняння з зеленою водою на Винниківському озері. Були в суботу то стояв лише 1 біо туалет, а в неділю вже 3, короче вони помаленько розвиваються. Обмежена зона для купання не глибока. можна легко доплисти до острівка, власне чим ми і займалися:girl_crazy: якщо пройти далі від входу, поблище до альтанок, то можна знайти місце в тіньку. Також є багато смітників і немає точно такого жаху як на фото з карєру:nea: і ще один плюс, це напевно скоріше для чоловіків, є сітка і місце де можна пограти у валейбол і купа-купенна бажаючих)

13. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Може хтось детальніше розказати як проїхати машиною до того озера що в Мурованому

14. Korzuk

Korzuk Active Member

Проїжджаєте Галицьке перехрестя рухаєтесь в сторону Малехова, зразу за перехрестям буде міст, за ним повертаєте на право. Потрібно їхати постійно прямо, проїжджаєте залізничний переїзд, зразу за ним починається Муроване і далі весь час пряма дорога, на зупинці (здається ТЕЦ її назва) повертаєте на право, дорога викладена битонними плитами і там вже зовсім не далеко до озера, зорієнтуєтесь на шлагбаум і парковку...думаю зрозуміло пояснила:girl_wink:

15. Retaret

Retaret Well-Known Member

незнаю чи писали тут вже про озеро в Івано-Франкове (він же Янів) - то в сторону як на Новояворівськ їхати. Вода там звичайно не ідеально чиста, а як люди залізуть - то досить каламутна, бо дно глиняне. Але озерце величезне, там промислово вирощують рибу, тому принаймі не заросле купою всякого.... Можна там і тіньок знайти, є трохи дерев, і чисто, сміття не валяється скрізь і всюди.
    А ще там поряд є заповідник, там є якісь фазани, павліни, ше шось - словом ми в ту зону ще не добралися.
    А от на травичці біля озера минулої неділі таки трохи повалялися. Принаймі обстановка там куди приємніша, ніж на кар"єрі.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми туди заїжджали по дорозі на озеро в Верещиці, то ніякого пляжу не було, ходив охоронець, який наглядає за тим озером, сказав, що там купатися заборонено.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Хочу подякувати дівчатам за інформацію про озеро в Мурованому. Були вчора, справді досить зручно доїхати, сподобалась наявність біотуалетів, смітників, досить все окультурено.
    Звичайно, людей було багато, діти воду скаламутили ого-го як, але нам все одно сподобалось!

А це озеро десь недавно "виникло"? Я так зрозуміла, що багато людей були там, як і ми, вперше.

18. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Чула колись, що там можна орендувати альтанку, мангал. Чи може хтось знає якийсь телефон, щоб можна було забронювати?

19. Miamama

Miamama Well-Known Member

В суботу-неділю є можливість приїхати після обіду на озеро в Муроване і знайти місце? Чи краще з самого ранку вибиратись?
    Ми вже чотири роки їздимо с.Майдан "Чарівні озера", але відпочинком біля Львова його трішки складно назвати - 30км. З плюсів відгороджений шматочок озера для дітей (навіть річних можна пустити спокійно), природа - сосни навколо озер, кому нудно і хоче цивілізації може піти в кафе і погуляти по доріжках, корт тенісний (за окремі гроші:girl_cool:). Мінуси - далеко і дорого (дорослий 40грн, машина 10грн). Мангали, альтанки, рибалка, готель - є, але не пам"ятаю скільки то задоволення коштує. Вартує їхати на цілий день. Водичка чистенька.

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

так, цілком