Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Ми там щороку кафедральний літній корпоратив святкуємо. Загалом мені там подобається, велика гарна територія, розкидані альтанки, досить великі. Можна свою їжу, а можна і в них замовляти. Особисто мені там дуже добра була уха, овочі-гриль і смажена рибка. Є велике озеро, там наші навіть плавали, бо глибоке. Знаю, що там є де жити, але ми без ночівлі, тому не скажу як там всередині. Там ще вродь за загорожею були дикі кабани.

2. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Плануємо (однією машиною) в суботу виїхати на природу, посмажити шашлички, десь біля водички:girl_smile:. Але незнаєм куди поїхати, думали може в Брюховичі (але куди саме?).

Порадьте, будь-ласка, якесь гарне місце недалеко від Львова? Наперед дякую)

3. Margerite

Margerite New Member

На вихідних їздили ми у Сосновий Бір. Загальне враження склалось не надто позитивне. Територія дійсно дуже красива - велике озеро з рибкою (а навіть два), кілька пірсів, кілька альтанок, навкруги ліс. Але враження зіпсував "готель", персонал і ресторан. Двомісний номер коштує 200 грн. Спочатку нас поселили на першому поверсі, де не було навіть фіранок і явно неприбрано, після зауважень нас переселили поверхом вище. Загалом номер більше нагадує шафу купе, де стирчать дроти зі стін, без зусиль не відчиниш двері, а вікна і двері заляпані фарбою після ремонтуа дзеркала немає взагалі. Альтанки теж неприбрані - купи скла, пляшок... До 4 ранку якісь пузаті дядьки з молодими дівчатами святкували день народження, виставили колонки з авто і російська попса верещала на всю територію (про звукоізоляцію в готелі мова навіть не йде) - на зауваження ніхто не реагував (персонал в тому числі). З написаного від руки меню в ресторані нам могли запропонувати лише вареники і пельмені... На які ми прочекали 40 хв. Все що там доброго - це надзвичайно мальовнича природа, та це зовсім не заслуга власників, адже вони і того не можуть в належному чині підтримувати.

4. NeAliona

NeAliona New Member

Дівчата, на вихідних плануємо відпочити в Чарівній долині
    Але потрібна ваша допомога, бо їдемо перший раз і маю купу запитань.

В готелі передбачена косметична продукція та рушники?
    Чи є там балкончики в номерах чи загалом на поверсі?
    Чи закривають готель після 23 години?

І найголовніше - чи взагалі реально добратись звідти до Львова в неділю ввечері маршруткою? До якої години вони ходять?

Буду вдячна за відповіді:girl_wink:

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Була там дуже давно - десь 8 років тому. Зараз подивилась на сайті - майже нічого не змінилось. Як добратися маршруткою, не уявляю, бо ми тоді замовляли автобус і там ще від траси трохи є що їхати. Косметика тоді була. Їжа в них теж непогана.

6. invisible

invisible Well-Known Member

Реально, це маршрутка Шегині-Львів, думаю ходять до 20-21-ї, подивіться розклад.

7. analastanka

analastanka тень на стене

Теоретично - реально, але ми виїхати не могли - довелось викликати таксі (це теж була морока, бо не хотіли так далеко їхати).

8. silvia

silvia Well-Known Member

а туди можна поїхати чисто на пару годинок до озера?

9. Муська

Муська Well-Known Member

Думаю можна(ми на ДН туди їздили на пару годин), на територію заїзд платний, можна "розмовлячку" забронювати.

10. Talibamina

Talibamina Member

ми були там минулого року і цього року в травні, як на мене, то великою проблемою у них є те, що альтанки розташовані близько одна до другої, так що чути, що говорять сусіди(а коли там шумна компанія молодиків - то взагалі "сказка") Минулого літа там було купа ос, приходилось їх виловлювати, озеро не призначене для купання, але люди там купались(вода трохи каламутна)

11. NeAliona

NeAliona New Member

Дякую за відповіді!

З розкладом маршруток нічого не ясно, всюди дані за 2013 рік і всюди вони різні...
    Знайшла електричку, але тепер виникає питання: як далеко від бази знаходиться станція?

12. Veranda

Veranda Member

Станція далеко, не радила би їхати електричкою. Маршрутки в тому напрямку їздять часто, до 9 вечора можна з Приміського виїхати без проблем, а далі вже як пощастить. В крайньому випадку можна будь-якою маршруткою доїхати до Городка а там вже сісти на таксі і під саму Чарівну Долину доїхати (гривень 30-40).

13. Miki

Miki New Member

Можу вам порадите хороший відпочинок в Едем Резорт від Львова 25-30 км, правда там вхід дорогуватий 100 грн за особу.Ось тут можна глянути.http://edem-resort.com.ua/sport-and-fun/beach

14. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

А що входить в тих 100 грн? На сайті не знайшла...

15. Текіла

Текіла Well-Known Member

Що входить у вартість? Лише вхід на територію, чи також пляж, лежаки?

16. Smorodynka

Smorodynka Member

була сьогодні в Чарівній долині. Була там кілька раз. Територія там гарна, доглянута, але вода в озері така грязна, що жах. Я розумію, що мене ніхто не заставляє купатися, але в такій жарі важко всидіти без води. Розважала сьогодні музика, яка грала на весіллі :)

17. olitsisa

olitsisa New Member

Підкажіть будь ласка , яким чином бронюється альтанка на Винниківському озері? Можливо хтось має номер телефону? Бо не дуже хочеться їхати туди лишній раз, хочеться зателефонувати , взяти номер карткового рахунку і зробити передплату))))) Ось так я це собі уявляю.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а хто в "гранд резорді" того року бував на озері ? цікавить чистота озера.

19. Ная

Ная Well-Known Member

Чи був хтось на озері в селі Оселя за Новояворівськом? Там можна з дітьми купатися чи те озеро більш як для рибалки?

20. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Озеро там просто величезне. Там, де ми стояли, усі купалися і великі, і малі. Захід у воду був дуже хороший і від берега треба було добряче пройти до глибини. Тому для дітей досить безпечно.