Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Ми в суботу їздили на сусіднє озеро - трошки далі тією ж дорогою.
    Там в основному вже за два-три метри від берега досить глибоко, але є ще насипаний піщаний пляж для дітей, там вже мілкіше, можна досить далеко відійти. Комарів в той день не було, віяв приємний вітерець, можна було сховатися в затінку, вода - тепла, як борщ. З мінусів - купа народу, повно п"яних, воду скаламутили страшенно. На мілкому пляжі місця не було взагалі, біля берега, де ще не так глибоко - або батьки з дітьми, або остограмлені придурки: пірнали, хляпалися, кидалися болотом, а декілька парочок взагалі потягнуло на екстремальну романтику... фу, аж гидко згадувати!
    Зате ближче до вечора народ почав розлазитися, то вже якось можна було спокійно поплавати без страху, що хто-небудь тобі забризкає очі, трісне м"ячем по голові чи взагалі знесе ударною хвилею.

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

батьки мого чоловіка живуть недалеко звідти, то говорили що в озері там плавали якісь такі водорості - водяна кропивка - то багато хто нею попікся і на шкірі були прищики і пекло як після звичайної кропиви..

Але минулого року озеро чистили від тої кропивки, і вже ніби має бути ок...

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

насправді в таких випадках не будуть Вас питати.. питають з охоронців, начальства і керівництва.. я теж противник того, щоб купатись в діючих карєрах.. проблема звичайно, що львівянам нема де купатись поблизу міста...

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Касю, не знаю, я там ще не була, але співробітниця каже що досить вільно. Он вчора волейбол грали у воді. Кажуть без проблем. Тай фотки я бачила, то не можу сказати що людей там море. Не знаю, може так просто попадали.

Я зможу протестувати хіба за три тижні. То тоді вже напишу про свої враження.

Особисто мені Бухта Вікінгів подобається, але я там не купаюся, вода мені бруднувата (((. А от у самому комплексі досить приємно.

4. glasses

glasses Member

Ми десь 2 роки тому їздили в Оселю, це десь має бути не далеко від Львова, їхали не зі Львова тому тяжко мені щось сказати скільки це кільметрів. Там є водосховище. Взагалі мені там тоді сподобалось. Як там зараз не знаю, хтось був, щось можете сказати, якоїсь свіжої інформації?

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

це 60 км від Львова в напрямку Новояворівська. мій брат з сім*єю постійно туди їздить на вихідні. от минулих теж були. гарно відпочили, рибки наловили, якось минулого року відро маслюків на території назбирали. хочу теж туди з*їздити, бо аж самій цікаво.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

видно в кожного своє бачення на кількість людей))
    мій співробітник теж вчора там був - то казав , що зайти не міг, що не наступити на когось))

отже, робимол висновки - кожному своє.
    я теж не попадала жодного разу на Тростянець - щоб було вільно.

7. Milady

Milady Well-Known Member

Вчора до годинки 6-7 вечора в воді навіть сантиметра вільного не було.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я такі і цьогоріч бачила. Небагато, але якісь такі водорості плавали. Сама я у воду не лізла, бо не люблю непротічної води і в озерах ніколи не купаюся, але у нашого товариша , який правда сам по собі алергик, після купання з явилися плямки.

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Вчора були на річці Стрий, в районі повороту на Моршин. Трохи далекувато (десь кілометрів з 70), але ми їздимо в Моршин водичку набирати, тому поєднали корисне з приємним. Так багато людей я там вже давно не бачила, але є свої плюси - річка довга ))), тому і берегової лінії більше ніж на озері, і вода проточна. Трохи, правда, каламутна, але тепла))). Є дерева для тих, хто любе тінь. Взагальному - не зле))).

10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Вже другий рік поспіль їздимо в Оселю святкувати дн мого брата. Ідеальне місце для відпочинку на кілька днів з палатками. Порибалити можна і всі чоловіки цим і займаються там, але результатів грандіозних я не бачила:) Там є дуже багато заїздів і дорога справді не найкраща, але для джипів і любителів екстремальної їзди якраз супер. Хоча ми минулого року їхали на легковій машині, то теж без проблем, хоча то і було в дощ. Також так можна зупинятися на березі зразу під лісом, щоб був тіньок. А можна на півострові, де спочатку є місця під лісом, а потім переважно кущі (і туалет тут 1 на весь півострів в кінці, а під ліском кожні 200 м мабуть стоїть). Також цього року були 2 гадюки в кущах, але то був одноразовий випадок. Озеро справді суперове для купання, особливо на півострові. Вода тепла, є пісок, є мул. Діти без проблем купалися біля берега, переважно досить довгий мілкий берег. Мінусом на півострові може стати вітряна погода, тоді там дуже легко обгоріти і можна не розкласти парасольки. Загалом людей там на вихідні багато, але через надзвичайно велике озеро і територію, біля вас може нікого і не бути. Є місце розкласти ціле наметове містечко, якщо їхати великою компанією. Ми заплатили за 5 машин на 5 днів і рибалку 280 грн. І нам казали платити скільки дасте:)

11. Fechka

Fechka Member

Ми були на базі відпочинку Шепільська .
    Львівська обл.,Стрийський р-н.,с. Довголука, урочище Шепільське.
    Вхід( у будні 5грн (1 чол)., вихідні-15грн ;машина- 10грн
    Озеро, велике з пляжем-безкоштовно, басейн- 30грн.
    Загалом -супер! Краще ніж в Бухті, проте далі від Львова.
    Два тижні тому були в Бухті-людей чимало, сказала б ніде яблуку впасти, а тут переживала, що буде так само, проте було досить просторо!!!

12. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

вода в озері чиста ? і чи глибоке озеро біля берегу ?

13. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Підкажіть, будь ласка як можна доїхати на оз.Задорожне без власного авто. Дякую.

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Ми колись завжди їздили електричкою, яка йде з приміського, або якщо вам зручно то з станції "Скнилів" чи "Скнилівок". Електричка здається йшла до Моршина. Ми завжди сідали близько 12 год чи по 12 , якось так, але можливо тепер час змінено , краще зателефонувати на вокзал в довідку.

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Скажіть будь-ласка, а скільки там коштує котедж або кімната для ночвлі, і чи є там альтанки?

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Хто може ще щось порадити для відпочинку біля води, бажано щоб було де переночувати. Хочеться на вихідні десь чкурнути з тієї спеки.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вчора там були, є альтанки, ціни всі тут , семе озеро як на мене бруднувате для купання (зона пляжу), та й басейн зеленкуватий, є водна гірка, а дитячий - може бути.

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

як на мене трохи не відповідає темі - Відпочинок біля води у Львові
    відстань 90 км то далеко не у Львові ;)

18. mamba

mamba Member

У Львові то точно ніде біля води не відпочинеш, ну хіба вода буде лиш длякрасоти))
    Ми на вихідних "відкрили сезон", бо літом на вихідні в місті ніколи не товчемся. Озерний край потребує ретельного ремонту та облаштування території, хоча кухня лишилась хорошою. Злата (Пустомити) почала приймати тур групи, тому на вихідні важко попасти((.
    Бази, які сподобались минулого літа:
    Шепільська(Стрий) - варто брати з собою їжу (є де її приготувати на вогні), проживання недороге, а кухня не дуже. Дуж велика і гарнатериторія.
    Шервуд ( Городок) - все класно))), не знаю як проживання- не ночували).
    Злата ( Пустомити) - велика територія, гарна кухня.
    Озеро в Наварії геть на весіллЯ переорієнтувалось, тому туди вже не їздимо.
    Все в межах області, тому майже по темі ))
    А взагалі, це справа смаку)), комусь і на Медику поталяпатись відпочинок біля води)), є ше коло кінотеатру Сокіл калабаня під назвою "озеро" :). Я писалапро сімейний відпочинок з дітьми і друзями в тверезій компаніі.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Дівчата пишіть, що ще нове з'явилось! Ура-Ура- сезон почався!

19. Ная

Ная Well-Known Member

почистили озеро в парку Знесіння, так виглядає, що планується там пляж.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А хто був тут, як там Сосновий бір біля С.Вишні? Це як я зрозуміла за "Чарівною долиною" і "Шевудом" недалеко від Львова щось нове, цікавить як там?