Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

А чи був хтось на озері в селі (чи то біля села) Блищиводи? (здається, то під Жовквою). Потрапила мені на очі рекламка - не дуже далеко від Львова, і на сайті глянула ціни доступні, але чи вартує їхати туди з дітьми..

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

3. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

сніжна,

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то ви мене питаєте?

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

щойно приїхали звідти. з дітками супер! озеро неглибоке, майже все можна перейти.тільки до кінця дня вода була страшенно каламутна (там глиняне дно і трохи мул)
    З плюсів: чудовий сосновий ліс, повітря дуже свіже! порівняно небагато людей.

6. Ная

Ная Well-Known Member

то "Сонячні озера"?
    не знаю як там цього року, були раз минулого літа. Не сподобалося, озеро для купання маленьке, люду багато, вода брудна і каламутна, мої діти ще й там кишкову інфекцію підхопили. Берег озера незручний, бо до води тре спускатися вниз по слизькій глині. По при ту водойму йде дорога, по котрій до бази під"їжджають машини і від них порохи аж до озера.
    Там ще є невеличкий домашній звіринець, дітям цікаво але як отара овець бігла біля озеро на пасивисько і назад то дуже від них смерділо і взагалі той запах був відчутним постійно.
    І ще в лісі там було багато комарів.
    Думаю, що там добре для гуляння, шашликів, а купатися я туди більше не хочу їхати попри те, що нам близько.

7. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Мій цей допис вже не актуальний , бо господарям там щось не сподобалось і вони мало кого тепер на озеро пускають (((((

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчата, хтось був на цих вихідних на кар'єрі в Ясниськах? Сьогодні почула шо туди не пускають, розганяє охорона, правда?

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Стосовно Гранд Резорту - маю дачу в Басівці поруч, чоловік розмовляв з місцевими, то ходять чутки, що були випадки якихось висипань на шкірі після купання там, бо нібито туди стікають якісь відходи з Зимної води чи Холодновідки (не буду брехати, бо точно не пам"ятаю). Не люблю розповсюджувати всілякі чутки, але якщо й справді є якась загроза здоров"ю, мо краще перестрахуватись...

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Правда. там два дні підряд втопились мужчини. кар"єр оштрафували і вони тепер ганяють народ. ми ж там ночували з п"ятниці на суботу, то в суботу нас насварили дуже як ми виходили.

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вчора були. Зайшли через ворота без проблем. Коли вертались, ворота були закриті, стояла охорона, але ніхто і слова ні сказав. Загалом сподобалось, ми були на 2-му озері, водичка тепла, але дуже глибоко, а так як мій малий любитель водички то мені трошки важко було бо на метр заходиш і тобі вже вода по шию. Але ми знайшли на березі гарне деревце і дуже класно відпочили. Людей дуууже багато, але більше на 1-му озері, на 2-му, 3-му набагато менше і спокійніше.

12. Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Дуже шкода, я так розраховувала на це озеро, нам близько до Дублян. Залишається єдиний варіант Задорожнє, трошки далеко, але водичка порівняно чиста.

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

була вчора, в неділю. охорона дійсно нікого не пускала. пройшли через лісок, зупинилися на третьому озері(в нього берега наймілкіші). охоронці просили не купатися, але сильно нас не подіяли. Казали що закриють взагалі і нікого не пускатимуть, бо все-таки це кар"єр, а не звичайне озеро. Підозрюю що так і буде.

14. Nastylove

Ну Ви й герой, туди є що йти)

Я теж таке чула! Все ж таки промисловий об"єкт:girl_yes:

15. Руда Лисиця

ну там просто добре. мілкі місцини є(а я не плаваю добре, або навіть скорше взагалі не плаваю, так, булькаюся в воді), практично нема очерету, і вона там тепла-тепла була, і пісочний берег широкий. можна зручно влягтися і смажитися))))

16. Nastylove

А-а-а то не про мене! Не люблю то діло) Мені навпаки б якесь деревце/кущик)

17. Руда Лисиця

в принципі так, там кущів було мало. але я мала на увазі що рівно, і зручно лежати, а не повільно сповзати по траві в сторону води)))

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak: якщо мова про кар*єр де качають пісок то я просто в шоці. як там можна купатися якщо це заборонено і ще й люди просять не купатися. А ви знаєте що під тим "мілко" може бути порожнина і той пісок може у будь-який момент обвалитися і стане дууууже глибоко. а ще там по дну лежать високовольтні кабелі, так, принаймні, мені говорили люди які мають до того відношення.

А потім сюжети по телевізору, що щось десь зсунулося, когось поранило і всі ойкають. Але ЩО робила людина на промисловому об*єкті? ЧОМУ вона там була, якщо всюди написано що вхід заборонено?

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Дівчата, співробітниця дуже хвалить Тростянець (то як на Миколаїв їхати)

19. Руда Лисиця

я ні на кого не перекладаю відповідальність. буду винна лише я. просто я не знаю хороших озер поблизу, щоб можна було ровером під"їхати.

і який той Тростянець є? є мілкі місця? як там з берегом? в"їзд платний?

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

10 грн. з машини.
    людей на вихідні мооооооооооре. у воді нема де плюнути.