Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Arika

Arika Well-Known Member

На рахунок річки в Стрию.... їхали маршруткою з Наукової (їдуть з Головного та Приміського вокзалу), коштує 25 грн в один кінець, їхали десь 1год. 20 хв. (але то максимум, бо ще заїжджали в Миколаїв, Трускавецькі маршрутки їдуть десь 1 год.), приїхали до вокзалу залізничного в Стрию, а дальше зі знайомими на машині їхали десь 5-7 хв. до "центрального пляжу" в Стрию.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  2. Nana11

Nana11 аспіранточка

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. opron

opron Well-Known Member

Трускавецькі маршрутки до Стрия не доїжджають, в Пісочній повертають на Дрогобич.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

4. elfyk

elfyk Well-Known Member

5. Inglor

Inglor Well-Known Member

@olegignatenko , можна ще мені контакт на озеро?

6. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ух така жара,а відпочити у Львові біля води толком нема де...Найкращий вихід на дачі надути басейн і валятися в ньому цілий день в таку спеку:beach::girl_crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ну бачте, в Затоці бездомні собаки ЖИЛИ на пляжі... і розмова - це не гучна музика... та й озеро Зашківське велике, можна відійти)) все відносно.
    і чи далеко до озера від станції в Зашкові?

8. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Інформація від Львівської обласної СЕС
    http://www.ses.lviv.ua/index.php?id=19&tx_ttnews[tt_news]=356&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=968cedc414
    Про стан підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області до літнього сезону 2015 року
    17.07.15, 12:10
    [​IMG] [​IMG]
    У відповідності до відомості місць масового відпочинку населення на водних об”єктах, яка затверджена рішенням обласної комісії з питань ТЕБ та НС (протокол №11 від 15.05.2015) визначено 24 пляжі (17 водойм), які можуть використовуватись як місця масового відпочинку населення на водних об”єктах, при умові відповідної їх підготовки та утримання в належному санітарно-гігієнічному стані.

В звязку з введенням мораторію на перевірки об'єктів нагляду обстеження водних об”єктів з проведенням лабораторних досліджень води водойм, питної води та грунту та підписанням паспортів пляжів згідно вимог Наказу Міністерства з питань НС від 03.12.2001 №272 «Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України» можливе лише після звернення суб”єктів господарювання в територіальні органи Держсанепідслужби.

Станом на 16.07.2015 року згідно звернень суб”єктів господарювання проведені обстеження водних об”єктів з лабораторними дослідженнями зразків води та грунту та підписані 16 паспортів пляжів на 10-ти водоймах (16 суб”єктів господарювання), згідно вимог Наказу Міністерства з питань НС від 03.12.2001 №272 «Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України»:

- озера бази відпочинку «Майдан» в с.Майдан Дрогобицького району;

- озера відпочинкового комплексу ТзОВ “Алексік” в с.Модричі Дрогобицького району;

- ставу в лісовому господарстві “Бухта Вікінгів” ПП “Случ плюс”, с.Старе Село в Пустомитівському районі;

- ставу відпочинкового комплексу ТзОВ СОБ “Львівська швейцарія”,с.Давидів Пустомитівського району;

- став на території ТзОВ “Озерний край” м.Пустомити;

- озера “Задорожне”, прибережна смуга якого розділена на 8 пляжів - підписано 7 паспортів пляжів: КП “Гові” на 2 земельні ділянки, ФОП Романик, ФОП Щипель, ФОП Кісельов, ФОП Буфан; ФОП Михайлів (яхт-клуб “Вербіж”);

- озеро “Верещиця” при Яворівському національному природному парку в с.Верещиця Яворівського району;

- озеро готельно-відпочинкового комплексу ТзОв “Узлісся” в с.Стрілки Перемишлянського району;

- міського ставу в парку “Здоров”я” в м.Золочів;

- “Винниківське озеро” ТзОВ “Краківський ранок” в м.Винники.

Не підписані 8-м паспортів пляжів: озера в смт.Брюховичі, озера в с.Лагодів Бродівського району, озера “Барбара” в Миколаївському районі, озера РТМР “Лісівник” в м.Перемишляни, пляжу на р.Стрий в м.Стрию, лісового озера Моршинського санаторію “Пролісок” в м.Моршин та озера ТзОВ “Стрийбудмонтаж” в с.Довголука Стрийського району, пляжу озера «Задорожнє» ФОП Савич М.М .

За результатами обстеження пляжу на р.Стрий та виявлених недоліків щодо систематичного прибирання пляжу, вбиральні, відсутності питної води, достатньої кількості урн, лабораторного контролю за якістю води в р.Стрий та ін. Стрийським міськрайонним управлінням скеровані пропозиції голові м.Стрий щодо їх усунення.

По інших водоймах паспорти пляжів яких не підписані — обстеження не проводились, в зв”язку з відсутністю звернень суб”єктів господарювання.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Marjashka K

Marjashka K New Member

Від траси пару хвилин, а від вокзалу далеченько. Можна скоротити доїхавши маршруткою з вокзалу до епіцентр, а там вже пройтися.

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Arika

Arika Well-Known Member

Перепрошую, на рахунок маршруток може щось наплутала, просто знаю, що не всі в Миколаїв заїжджають, ми верталися назад на якомусь автобусі із Закарпаття (точно не пам"ятаю), то доїхали зі Стрия за 1 год.

А як на рахунок Бухти Вікінгів, то треба окремо за всіх платити, а потім ще за пляж? І як там саме озеро?
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---
    http://dailylviv.com/news/sytuatsiy...tsiinyi-dozvil-provodyty-kupalnyi-sezon-21115
    Оооо, вже Винниківське озеро чуть не найчистіше у Львівській області, а нещодавно стільки про кишкову паличку писали.....

11. Marks

Marks New Member

Озеро як на мене нормальне. За вхід по 20 грн. з чоловіка. За вхід на пляж по 50 грн. На пляжі є лежаки,крісла і парасольки (бесплатно). Ми були перший раз, то нам сподобалось. Правда трохи далекувато від Львова(((

12. Arika

Arika Well-Known Member

То можна рахувати по 70 грн. з людини, трохи дорогувато.... А чого далеко, ніби не дальше ніж будь яке в області...

13. Marks

Marks New Member

Ну так, 70 грн. Ми були в суботу, народу було багато, але не було такого, щоб по головам ходили..Місця вистачило всім)))Можливо мені перший раз так здалося, що далекувато...

14. agalinka

agalinka Active Member

Як на мене то по 70 гр з людини то занадто, ех Саакашвіллі на них треба:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  15. Latane

Latane Well-Known Member

у цю вартість входить лежак, яких вистарчає всім
    ну і там нормально обладнана територія, без сморіду і бруду

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Luxury lv

Як на мене то я б не дала аж 70 грн,щоб повалятися на пляжі біля води.Трохи круто вони беруть.Хоча це моя думка:girl_in_dreams:от як би там входило якесь морозиво чи коктельчик,як маленький бонус,думаю людей було б побільше,ну принаймі були б приємно вражені))

Останнє редагування: 25 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Персі

Персі Member

Куди там більше ) Тільки що звідтам. Після обіду все забито, не тільки пляж, а й поверху по травичці.
    Цього року перший раз в Бухту вибралась, минулого літа вода була якась чистіша... Цього мутна сильно, ше й якісь дохлі хробаки в ній плавають (так розумію, то від рибалок, чи хз)

18. Luxury lv

Та тому і мутна,бо купа народу понаїхало))

19. Персі

Персі Member

Ну ми приїхали досить рано, пляж був заповнений десь на половину, потім вже понаїхало

20. Inglor

Inglor Well-Known Member

Може це пов'язано з тим ще, що в "Львівській Швейцарії", проходить якийсь фестиваль. І вони забронювали озеро на два дні. Ми так їхали сьогодні туди. Але в'їзд чи то вхід 200 грн. То ми розвернулись і поїхали в Бухту Вікінгів.
    Так вода трохи каламутна, а от
    я на щастя не побачила.

• Смішно Смішно x 1