Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

2. magic

magic Well-Known Member

Цікавить чи хтось був на озері в с. Вульки ( біля Сихова) - Тартак резорт? Були там знайомі, то казали, що гарно. Але вони без дітей і в них можуть бути свої стандарти відпочинку))

• Інформативно Інформативно x 1
  3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

щойно приїхали з с. верещиця. ну що сказати, територія супер, хвойний ліс, запах чудовий, багато столиків з накриттям і без, людські туалети, питна вода, літній душ, мінімальний дит майданчик.
    Але вода..... бєєєє. зелена, намул, короче жах... як на мене то на рівні тих же винників, а то й гірше. Якщо поїхати компанією на шашличок, просто відпочити то можна. а от щоб на озеро, то більше мабуть ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. mitla

mitla All You Need Is Love

Ми також вибралися на річку правда в Сколе...Я навіть не очікувала! Все супер - річка, природа і локація.. Але одне АЛЕ і для мене суттєве...змії - я їх панічно боюсь:scare::bad:

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

і ми звідти, все вище сказане підтримую на 100%, вода - бека:bad:., наступного разу треба їхати на стрийську річку)))

6. mandi

mandi New Member

--- дописи об"єднано, 20 Липень 2015 ---
    @olegignatenko
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2015 ---
    Добрий день! я би хотіла контакти на це озеро в дублянах!

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дивилась на карту Львівської області і зацікавили мене дві водойми (позначила на карті). Чи можна там купитись, хтось знає? Що то за озера, які умови?

Вкладення:

• 123.JPG
      123.JPG
      Розмір файлу:
      90,2 КБ
      Переглядів:
      95
  9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

відпочивали у Сколе. річка-супер! є де ніжки помочити і поплавати. довкола гори(не дуже, правда, високі, але все ж)), ліс, свіже повітря.
    не вперше вже там відпочивали.
    на р.Стрий їздили вже давніше. також добре. одразу за містом бачила заїзди. і машин в суботу було досить багато.

• Подобається Подобається x 1
  10. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ми річку просто обожнюєм, в Стрий їздимо вже протягом 6-7 років, вода чистенька, пляж великий, єдине, потрібно приїзджати трошки раніше, що зайняти (вибрати) місце яке вам до вподоби, ну так щоб і тінь і сонце. Звичайно, що кількість відпочиваючих за останні роки зросла, але місце є для всіх, так, що хто ще вагається, збирайтеся і їдьте, не пошкодуєте, головне, щоб погода не підвела.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@aknytsU те що в самому Івано-Франковому (чи як буде правильно відмінюваня?) досить гарне і чисте, ми там купались років 5 тому, але здається там не дуже можна, бо не то рибу вирощують, не то щось зливають. як зараз точно не знаю.

• Інформативно Інформативно x 2
  12. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

шкода, що так ніхто й не сказав - у Стрию пляж далеко від станції чи автостанції?
    @olegignatenko , можна ще мені контакт на озеро?
    ага, і як цього року Зашківське озеро? не спустили?

13. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Особисто ми їздимо автомобілем, як і переважна більшість народу, якось гуртуються до купи компаніями. Але спостерігаю, що є люди і своїм ходом, на велосипедах добираються, але мабуть то самі стрийчани. Детальнішої інформації на жаль надати не можу, хіба подивіться в google. Хоча пляж від траси, не дуже далеко.

14. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Ясниська? Я там 100 років не була, але ніби все під ці критерії підходить...

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Не раджу Ясниська.
    По-перше, це ще діючий кар"єр, і там щороку постійно топляться люди. Нещодавно звідти виловили потопельника, який втопився ще в травні.
    По-друге (вже з почутого), там повно сміття. Люди смітять, не виносять, а смітників то там толком і нема. Це ж діючий кар"єр, а не озеро відпочинку!

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і ми минулого року їздили туди, нікому не раджу, там бє:bad:
    а для дітей то взагалі - метр і вже глибина.
    хіба хтось знає якісь заїзди з інших боків хороші.

17. Marmulyadka

ясно... Я просто тоді не купалася там (їздили восени, на шашлики). Буду знати.

18. Marmulyadka

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ми були на цих вихідних, людей було мало, вода тепла. Ну але воно таке не облаштоване, ніяких тобі кіосків чи ше якихось благ цивілізації)

20. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

вода і тиша - що може бути краще?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2