Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Linar

Linar невиправна оптимістка

минулого року озеро в мурованому було популярне... воно ще існує?
    Існує. Сьогодні були там. Вхід залишився 10 грн. Людей було багато. Водичка тепла.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. AilataN

AilataN жива

Якщо не помиляюся з озером ( те що малехів-Муроване) то була сьогодні там.
    Після Брюховицького, яке я тепер не переношу ( після болячки яку там підхопили і змії яку там бачили), досить терпимий варіант поїхати позасмагати і легенько змочитись водою. Плюси : нема трави і болотистого дна, дно досить мілке, що дуже зручно якщо дітки, а для них і їдеться. Відповідно, якщо нема трави то у воді не плавають гидкі розкисші водорослі, і травини .
    Все решта так само як і в Брюхах. Ми були недовго, тому туалети не відвідували і не встигла поцікавитися що і як з ними. Перевдягалки примітивні є, шашлики можна смажити. Вхід 10 грн, діти безкоштовно. Якщо їхати то краще брати воду і перекус із собою, кіоск досить далеко і асортимент зовсім не на перекус-вода погана, снеки і морозиво.
    Їхати, звичайно, як і на будь-яке озеро поблизу міста, краще зранку. Ми практикували ( якщо раптово захотілося на озеро) на 9-ту бути, до першої, після 12-ї починається тотальний наплив народу. Зранку- чудово. вода чиста, людей нема, пташки..
    Сьогодні був раптовий і незапланований виїзд, ще й в неділю, ще й в підобід... то жаххх.

Останнє редагування: 8 Червень 2015
  3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

не знаю
    ось знимка з нету
    iyGIkLG5Tt4.jpg я так підозрюю, що за лежак)
    на сайті є тел., можна запитати за що))

4. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Виглядає гарненько)Але за такі гроші мене мають по тому озері на надувному матрасі возити і віялами обвіювати))

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  5. invisible

invisible Well-Known Member

Теж там не купаюся, хоч уже 10 років живу в Винниках.
    Та мене інше вчора вразило. Ладно, Винниківське брудне, але воно хоч величеньке, туди якісь джерела стікають, може трохи самоочищується. Плюс є надія, що за ним хоч трохи доглядають. А хто знає калабаню на Кайзервальді? Така мала калюжка, поросла очеретом, не проточна, там купа пуголовків, сміття, вода аж чорна, мутна. Там вчора стільки дітей малих купалося! Я була просто в шоці, як в ТАКЕ можна пустити дитину плавати? Причому ті діти там півдня вкисли, з головою пірнали, бррр. А одна мамочка приблизно піврічне маля з криками запихала... Розумію, спека, сутужно з водоймами у нас, але не аж так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  7. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Люди є різні :girl_crazy::dash1:Особливо надто молоді мамочки)

Останнє редагування: 8 Червень 2015
  8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Вчора були там, народу повно, вода бруднюща!!! Туалет лише один.
    Уявити важко, що весь цей натовп ходить у воду, та кущі.
    Минулого року було набагато чистіше.

9. Maksli

Maksli Well-Known Member

Дівчата, а хтось щось знає про озеро в с. Верещиця, які там ціни цього року, якби поділились тел. то було б супер!
    буду вдячна за будь яку інформацію!

10. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

А хто відпочивав/купався у відкритому басейні на Динамо??? Які ціни???

11. Valkiriya

Valkiriya senior member

Ми в неділю були на Брюховицькій біля "пожарки", то в ту калабаню люди дітей не бридились впускати. Головне, що дорослі не купались, а діти сиділи в воді.
    А я люблю тамтешній лісочок, ми колись, ще школярі, з Рясного пішки туди ходили відпочивати.

12. Linar

Linar невиправна оптимістка

Ми на Мурованське озеро їздили серед тижня "не в сезон" - без погоди. То Водичка була чистенька. А вчора тож діти скламутили- дно ж пісочне.

13. Latane

Latane Well-Known Member

Відпочинковий комплекс "Львівська Швейцарія", вхід з людини 40 грн.! Приїхали тудиу суботу, подивилися скільки там машин і поїхали назад. Не знаю як на тому клаптику розмістилося стільки народу...

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ви серйозно??????? в мене шок, цього року ще не були, але це явно закруто, хоча минулого року там поробили альтанки, туалет, переодягалки, але....

15. Latane

Latane Well-Known Member

ага, кажу ж що минулої суботи приїхали і за те що б побути на озері довелось би оплатити 100 грн. - 2 дорослих (80 грн)+ в"їзд машиною(20 грн.)І машин було дууууже багато, паркувалися і на території і поза. То за таке сумнівне задоволення "сидіння на головах" ми вирішили не платити і поїхали додому.
    Були там минулого року, то сподобалось. Не пам"ятаю скільки було, але не шокувало. Роздягалки, туалет, то мені здається норма!

16. Khoma

Khoma Member

Муроване озеро-бруднюче, мілке, вода не стічна. В неділю було стільки людей, що не було де лягти. Не рекомендую!

Надіслано від мого HTC Desire 200, використовуючи Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  17. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, хто з Винник: там колись ще було озеро-база від заводу Електрон, якщо не помиляюсь... Воно ще функціонує?

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Чарівні озера- були ми на початку травня, тому не купались. Хоча одна компанія тоді відкрила вже сезон :). Чи буде там офіційно дозволено купатись- тоді адміністратор не знала. Озеро там не одне, а кілька. Загалом база дуже сподобалась. Якщо просто відпочити на території - то вхід 20 грн з дорослого. Сама територія велика, чиста, є дитячий майданчик. В день нашого відпочинку там було дуже багато людей і майже всі з малими дітьми, але між собою ніхто не пересікався. Є готель з номерами, є будиночки.
    Вчора були на озері в Солуках. Це в сторону Яворова, десь 5-7 км від Рясне-Руської. На дорозі є вказівник. Напевно воно належить до заводу мінеральної води. Територія чистенька, є мішки для сміття, туалету немає. Поруч є дитячий майданчик з гіркою-качелями. Купатись заборонено але всі купаються. Вода чиста, дно пісчане - то діти біля берега скаламучували трохи воду. Загалом озеро глибоке але є місце де діти можуть похлюпатись. Шашличок можна смажити тільки на мангалі.

Останнє редагування: 10 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Підтримую повністю.
    Були там в неділю, у мене та ще в одної дівчинки з нашої компанії виліз лишай! Були в дерматолога, сказала 100% від озера.
    Минулого року було те саме після Мурованого, але не звернула увагу, бо були багато де. Тепер точно знаю, що звітам.

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

а мені сьогодні розповіли, що на Задорожньому за вхід 80-100 грн просять (залежно від пляжу). Я в тихому шоці...

• Інформативно Інформативно x 1