Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Не те слово багато :girl_impossible:
    Хоч всім місця вистарчає але, не для всіх таке столковисько. Найгірше потім звідти виїхати-в такому заторі ми в місті ніколи не стояли))

2. Miamama

Miamama Well-Known Member

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Я дитину швидше ніж за чотири години з озера витягнути не можу:girl_nea: - ненаплавася. Тому для нас найоптимальніший варіант прийти на четверту і до сьомої-восьмої)). От тільки без компанії сумно((..

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вчора були з мамою на мурованому. Вичитавши тут, що воно з 9 год привіз нас мій муж на 9, а хлопці там прибирають територію і кажуть, що раніше 10 не впустять :girl_nea:
    Ну ок, почекаємо. За той час народу зібралось огого. Без 10 хв запустили всіх.
    Загалом територія прибрана, є затінок, є переодягалки і біотуалети. Акуратненько.
    Проте від чистоти водойми я чекала більшого, реально та вода ж цвіте зелененьким. Я купалась, але було якось так не дуже комфортно. Мені бракує ще на пляжі душу, щоб потім з себе ту воду змити :) і пісочку я б ще досипала, бо твердувато лежати.
    Народу потім зійшлося огого, не думала, що аж стільки людей в робочий день відпочиває.
    Назад поіхали 9 маршруткою, нам під хату йде, плюс там кінцева, можна навіть сидіти.
    І ще одне, висіли оголошення, що 4 серпня в них санітарний день.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

розкажіть про них детальніше: які ціни, які умові, яка вода, розміри озера, який пляж?

Ми щойно приїхали з Озерного краю, ну ми планували на пів дня бо потім малому треба спати, ну і чесно кажучи сидіти там цілий день - тоска зелена, впрочєм як і вода. Діти хлюпались, їм все сподобалось, ми ву воді хіба ноги намочили, лізти туда плавати щось не дуже нам хотілось.

Тепер порівнюючи з озерним краєм, в мурованому кращє? Що ше є в межах -/+ 30 хв. від міста?

5. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В Мурованому на вихідні багато є людей? І чи легко потім звідти вибратися?

6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Сьогодні було багато людей на Мурованому, все в порівнянні, але місцинку знайти можна. З одного боку озера є роздягалки, то там берег мілкіший (для дітей краще), і людей там більше візуально, а з протилежного боку перевдягалок нема (нам було незручно) і глибоко дуже швидко, хоча з дітьми малими теж були, але батькам пильнувати треба близько, а не сидіти на килимку.
    Ну і та, сьогодні я помітила, що вода зелена, тобто зелень у ній не плаває, але купальник зсередини увесь зелений. І вода тепленька, а від цього немає відчуття свіжого і чистого:girl_sad:
    Хоча як висновок їздити сюди ще буду - близько нам.

7. Miamama

Ціни - машина 10грн, з дорослих по 40грн (недешево). Озера знаходяться на території колишнього піонерського табору, тепер там база (здається податкової) - є готель, кафе, їдальня (сьогодні там було весілля), тенісний корт. Територія огороджена - є охорона, вимощена бруківкою, але навколо ліс і дуже багато зелені (прохолодно). Є озеро для рибалки, є для купання. Пляж невеликий, але і людей там небагато. "Лягушатник" для діток і по сходинках для дорослих вхід в озеро (глибина відразу біля 1,5м), водичка на задорожньому чистіша, але і озеро там суттєво більше і вода холоднюча, а на Чарівних озерах сьогодні була тепленька і набагато чистіша за водичку в Мурованому. Ну і повітря!! - чисте, без вихлопних газів, без запаху колії і локомотивчика, який курсує кожних пів години((, від спеки сосни і туї пахнуть так, що вже заради цього варто сюди їхати. Недоліки - ціна, далеченько, цього року озеро не почистили і біля буйків за ноги заплітались водорості - бррр..
    Але до цих озер їхати хвилин сорок-п"ятдесят і дорога з ямками.
    Тому Муроване на будні, а Задорожне і Чарівні на вихідні (останнім я надаю перевагу).

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

В нас так само було. Що це означає? Вода стояча і цвіте?

8. Марточка

Марточка Well-Known Member

можна конкретніше, які там умови, вода в тому озері яка? Чи то тільки рибу ловити? Бо ціна така не маленька, що ж там такого є?

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, сьогодні на озеро можна їхати? Обіцяли похресниці, а щось хмарно.

10. byzja

byzja New Member

після 2-х заїздів у Муроване чорно-білий купальник пішов у смітник, білий став сіро-зелено-жовтим і не відпирався((( хоча загалом мені там подобається, але на таку к-сть людей те озеро замаленьке, скоро і там буде зелена брудна калюжка як і всюди.... а жаль, нам 10хв. їхати туди

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Так-так, зверніть увагу, що в понеділок на озері в Мурованому санітарний день!

Хм, при такій к-сті людей як вчора там було, ажіотажу біля тих трьох туалетів вупше не спостерігалось...
    Коли в нас зникнуть розпиваючі водяру компашки в громадських місцях? Мусили вчора міняти місце дислокації нашого килимка, бо сусіди (до речі, там була і пара з дитиною) такі міцні слівця відпускали, що мені було не до розслабленого засмагання.
    Сусідів тре прискіпливо обирати перш ніж "впасти" з пляжним килимком.

12. Mylnyk

Mylnyk Member

хожу у басейн відкритий і не парюсь

13. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Котрий саме?

14. Miamama

я не біолог і тому трохи кострубато висловлюсь-запитаю : якщо це штучна водойма (було озерце, яке розкопали і воду заливають з труби), мікроорганізми, равлики, рибки, водорості і т.д. там ще не заселились і не виросли, відповідно вода не очищується природньо, то чи там безпечно тепер купатись?
    Наступний тиждень спека знову, хотіла там її перебути, але малий любитель напитись води з озера (висовує язик і так плаває :girl_mad:)

15. Yulia Lashkevich

Була сьогодні на озері в Мурованому. Людей на 1 год дня мооооре. Вода дійсно зелена. Потім замітила що в мене купальник позеленів. То добре, що в понеділок буде санітарний день, весь той мусор вивезуть. що в куточку назбирався, і ще б туалети поприбирали.
    а так в цілому - сподобалося, пляж нормальний, водичка тепленька, добре мені з В.Великого добиратися)))

16. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Це Ви про озеро в Мурованому? Воно не є штучним!

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Були вчора на Задорожньому великою компанією. Зняли альтанку на воді (300 грн.), в цю вартість також входили і мангал і дрова.
    Ми приїхали о 8 ранку, людей мало, і до обіду було небагато. Після обіду все-таки пляж заповнився, але ще цілком можливо було знайти непогане місце.
    За вхід заплатили 10 грн./ос. і 20 грн./машину.
    Щодо зручності для дітей: так, вхід у воду досить різкий, не пологий, але наші діти 6р. і 3р. купались без проблем (завжди з кругом і під наглядом дорослих). Вода досить чиста, я навіть не сподівалась на таку її прозорість (була вперше на Задорожньому). Ввечері, година восьма-дев'ята в озері плавало дуже багато риби.
    Великий мінус - це туалет, точніше кількість цих туалетів і їхня чистота.
    Загалом дуже задоволена, що вибрались. Хлопець казав, що це чудова альтернатива Шацьку власне на спекотні вихідні.

18. kristina

kristina Well-Known Member

були сьогодні на задорожному. Людей було багато але якось так тихо, спокійно. Ми їздимо завжди на передостанній пляж. Там захід зараз став якраз пологіший, для дітей добре. Альтанка 100 грн але головне не брати ті що біля волейбольного поля бо там пісок летить на столи. Вода як завжди чиста, туалетів лише два бувають черги, але чисті, погода сьогодні супер. Не є надто жарко, ну і виїзжати то пробки такі порядні.

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Хто був на Мурованому уточніть, будь ласка, від кінцевої з маршрутки там далеко треба пройтись чи це одразу біля озера??
    дякую

20. Yulia Lashkevich

Здається 5 хв треба йти до озера