Відносини з рідним братом (сестрою). Чи завжди вони "рідні"???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем hrystusja, 16 Травень 2011.

1. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Відповідь: Відносини з рідним братом (сестрою). Чи завжди вони "рідні"???

Довго була одиначкою.Памятаю, як просила маму купити мені сестричку.А народився.. братик і ще й тоді, коли мені виповнилося 10 років.До мене вже хлопці залицялися, а я з братиком змушена бавитися.Дітей поблизу не було, от він і бігав хвостиком за мною.А потім я поїхала на навчання, братик мій- в перший клас, в нього з´явилися друзі і від тоді немає в нього часу на мене- друзі важливіші за все на світі. Бачимося рідко- може 2 рази в рік, деколи спілкуємося по скайпу. Хоча останній рік наші стосунки стали теплішими- може подорослішав. Надіюся, що ще не все втрачено!

2. tann

tann New Member

маю братика, старшго за мене на 4 роки. В дитинстві так лупилися, як коні, а тепер любимось...

3. Filina

Filina New Member

Я одиначка в сім"ї, але чоловік має рідного брата, та відносини між ними не дуже теплі, ніби як знайомі а не брати, можливо тому що мама завжди вихваляє і потакає старшому.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ми з сестрою таки любимся і миримся, хоча часто сваримся через побут
    А от чоловік з своїми "рідними" сестрами та братами має дуже різні відносини. З братами гарні стосунки, зідзвонюються, спілкуються, помагають один-одному. А з сестрами-це жах. Їм брат треба тоді коли якісь проблеми. Місяцями не дзвонять, а потім дзвонять бо їм щось строчно треба, завжди все на халяву і задарма(с..и ще ті)

5. zjomka

zjomka Well-Known Member

Маю старошого на 6 років брата, в дитинстві я була його хвостиком, постійно за ним ходила, чекала зі школи, ну просто обожнювала його :girl_smile: та й не дивно, він мене завжди любив і балував. Зараз також маємо хороші стосунки, тепер я балую його доцю і обожнюю її. Не уявляю себе без нього, колись завжди казала, що хочу мати такого чоловіка як мій брат :girl_tender:

6. kyca

kyca Member

У мене є брат на 10 років старший і я інколи сама собі заздрю, що маю такого брата... Я без нього не уявляю свого життя і страшно подумати, як би все склалось якби я була одна в сім"ї. Я навіть чоловіка обрала, а потім зрозуміла, що він багато в чому нагадує мені мого улюбленого братика :)

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А в мене нові приколи
    Після моїх недавніх зауважень чоловіковій сестрі що мене не влаштовує експлуатація мого мужа в мене полетіли такі мати. Я реально в шоці. Таки думаю що Бог їй розум точно забрава(вона від мене молодша на 2 роки, розумію що освіта та виховання теж далось в знаки...але ж треба мати хоч трошки страху бо я можу і руки розпустити за таке).
    Але є позитив-заявила що перестануть до нас ходити, а скоро в малого рочок і от думаю прийдуть чи не прийдуть?!

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а чому чоловік дає себе експлуатувати? не може їй відмовити і не розуміє, що ним затикають всі діри?

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я свого брата дуже люблю!!! Він молодший на 8 років. Ніколи не були друзями, поки брат не подорослішав.
    Він мені частіше дзвонить, ніж я йому. І ділиться всім. Деколи нервується, коли я його "вчу жити", але якось по-доброму))).
    Каже, що дружину йому треба таку, як я. І тому ніколи не жениться))).
    А ще він дружить з моїм чоловіком. Для мене - це просто казка))).

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Аналогічно, тільки молодший на 6 років. Він завжди бажаний гість в нас дома, з чоловіком вони з першого дня знайшли спільну мову і цьому я дуже рада! Брат живе з другом на квартирі. відповідно стараюсь завжди його кликати в гості, коли щось смачне приготую, поки він ще не одружений. Дуже тішусь. що на-кінець то став самостійний і знає що хоче в житті, ну і дівчина у нього хороша, коли одружаться, буду спокійна за нього, а то відчуття опіки над ним ще досі в мене є, можливо тому що мама у нас дуже рано померла...

11. Ailenka

Ailenka Member

в нас різниця 14 років, він старший за мене. не скажу що спільне мали-я була мала, він вже дядько, потім армія, служба в іншій державі. зараз як сусіди-привіт-па-па((

12. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене брат рідний старший від мене на 7 років, Досить такі хороші відносини між нами (правда можемо і покричати один на одного, але довго не ображаємося)..

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене також цікава ситуація. Я старша за свою сестру на 12.5 років. Вигледіла її саме я, можу сказати це впевненно. У дворі всі мами з візочками, і я серед них з сестрою. Мама пішла на роботу на 3 місяці раніше ніж ми Катрусю віддали в садочок. Багато хто думав що я мама, бо я була постійно з нею))))Ну мама і тато також звісно внесок робили, але можу сказати що я величезний.:girl_smile: У неї було дві мами.:girl_smile: Тепер каже щоб я швидше народжувала щоб вона мені помогла глядіти. Щодо відносин, то я трохи сувора і можу сказати що мене слухає інколи більше за маму, але все ж таки я її дуже люблю і стараюсь зробити якнайкраще. Ну і звісно можу подарунками потішити набагато дорощими ніж би купили батьки.

14. romawka

romawka Member

В мене брат на 9 років старший- це просто супер. В нас з ним надзвичайно класні відносини ніколи не сварилися, ніколи не билися. Для мене завжди був охоронцем і підтримкою. Всюди мене тягав і по дискотеках і по морях. Він в мене надзвичайно самостійний з 16 років жив сам. І зараз хоч маємо сім'ї свої, але між нами залишаються теплі відносини і в любій ситуації він підтримує мене або я підтримую його.

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мої дві сеструльки - серед найрідніших і незамінних людинок. Колись ми трохи билися, тягали одна в одної речі, і т.д. Але з віком чітко оформилось зовсім відмінне відчуття близькості, ніж з мамою, ніж коліжанками, ніж з чоловіком.... Несподівано для себе у найбільш ключові моменти життя я прагну саме їх уваги і їм розкажу свою таємницю.

Час від часу починаю дико скучати за їх (виключно їх :)) товариством - і тоді стають в нагоді наші "сестринські дні", які ми робимо в перший день кожної нової пори року. Можна піти в кіно, зібратись на піжамний вечір, разом подуріти під музику. Час і вік вносять свої корективи, зокрема, ми стаємо все ближчі і подібніші.

Колись я заздрила коліжанці, яка була одна в сім"ї: нічим не треба ділитися, постійно знаходишся в центрі уваги... А тепер я розумію, якою щасливою я є. Мої найближчі і найвірніші подруги, мої такі різні віддзеркалення. А тепер появився ще маленький четвертий пазлик-племінничка, тому сестринські дні (я ось тутечки) тепер у нас дуже часто ;).

Останнє редагування: 13 Квітень 2013
  16. Відповідь: Відносини з рідним братом (сестрою). Чи завжди вони "рідні"???

Мої два рідні і молодші від мене брати( один на два роки,інший на шість) живуть досить далеко від України, і, бачимось ми з ними дуже рідко,раз на рік-два ..тому дуже-дуже за ними скучаю, надзвичайно сильно їх люблю:girl_in_love: і горджусь тим,які вони в мене хороші і розумні. Особливо радісними є моменти, коли ми всі разом збираємось, бачити щасливі очі наших батьків.

17. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Мій брат старший від мене на 7 р. Це був найненависніший ворог мого дитинства. Якби могла - роздерла б його на дрібнюсінькі шматочки. Постійно наді мною знущався. Мама-тато на роботі, а він бігав за мною з грушею-клізмою і поливав мене водою, бо знав як я не терплю на собі мокрого одягу. А коли я від нього ховалася в велику тумбу від тахти, то сідав зверху і слухав як я дико верещала від страху, що я тут задушуся. Одним словом, хоррор...Зате зараз в нас дуже рідні стосунки, хоч ми рідко розмовляємо по тел., рідко бачимось. Але той звязок і я, і він дуже відчуваємо. Стали дорослі, мудрі ...і рідні.
    А, от у чоловіка, інша ситуація. У них зі старшою сестрою ледь більше року різниці. В дитинстві були дуже дружніми. А зараз, як люди з різних планет. Сестра з того часу, як пізнала смак грошей, почала вважати всіх і свою сім"ю в тому числі, якимись ущербними і жалюгідними. І поки її брат возив мене трамваєм на каву з шоколадкою, її чоловік возив її "Мерседесом" всюди. До нас на весілля вони "забігли" рівно на 2 годинки. Ну хіба такі лохи їм рівня? Зараз ситуація змінилась - у сестри все той старенький Мерс, у нас ситуація кардинально змінилась. Вона, здається, навіть трішки заповажала свого брата. Якось спілкуються тричі на рік.
    Але не знаю, чи такі стосунки взагалі коли-небудь налагодяться, надто між ними багато "сказаного сестрою" і "промовчаного братом". Але я знаю, що в душі він її любить і прагне примирення. А я, в свою чергу, намагаюсь толерантно до неї ставитись, хоча мені важко згадувати деякі епізоди іхнього життя. Легше простити, коли ображають тебе, але коли ображають твою кохану кровинку!!! Але ми працюємо над покращенням наших стосунків і сподіваюсь, колись все зміниться.

18. Tikaba

Tikaba New Member

Маю брата молодшого на 3 роки. До недавнього часу ми файно розумілися, часто зідзвонювалися. Але на жаль, останнім часом, він дуже змінився не в кращу сторону. Став більше випивати, гаркає на всіх, з батьками не знаходить спільної мови. Пов'язую це із його роботою (служба в армії) і те, що у нього через 3 місяці весілля. Але навіщо зі всіма сваритися:-(. Наприклад: питаю його де ви плануєте жити з Тетяною після весілля? І получаю відповідь: "А яке ваше ср.не діло. Ви мене вже всі дістали". І все з матами. Ну не хочеш ти говорити, скажи, що це наша особиста справа. І наречена його любить підлити масла у вогонь. Вона одиначка і звикла бути пупом землі. Брат хресний мого синочка. І коли він раз у 2 місяці заїжджає малого провідати, вона що 5 хвилин дзвонить і випитує чи він ще не збирається додому. Я бачу, що це його дратує, він на усіх зривається, може за те і почав пити. Але який із цього вихід? Ми все більше віддаляємося один від одного:-(

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Було лінь, але таки напишу, бо мене пре.
    Моя сестричка молодша на три роки. Я її дуже люблю, хояа відносини в нас не були близькоколіжанськими.
    І сьогодні вона мене таки взлостила. Збиралась вона їхати до Львова з чоловіком і малим (а то - мій похресник) на вицєчку. Моя мама відразу готує мені передачки і всьо такоє. Дзвонить мала і каже, може б ти виїхала до Галицького перехрестя. Я в шоці:khomyak:
    Ані моя мама, ані тато, ані сестра зеленого поняття не мають де і як я мешкаю. З мамою наразі я з того жартую. Але ще й сестра, будучи раз за останніх три роки у Львові, не може заїхати до мене в гості! Я аж розплакалась.
    Але десь сестра щось зрозуміла, то заїхала. Малий вже готовий був лишатися в мене... От зараз пишу, а все одно комок стоїть в горлі, що Мар"яна (сестра) так могла мені ляпнути.
    Мені ж навіть не розходилось в тій передачці від мами, а в тому, щоб ви заїхали до мене в гості. Тим більше від Галицького перехрестя до то Топольної не так далеко.
    Ай, шо тут говорити...

20. Masterpiece

Masterpiece Member

Мій брат молодший на 4 роки, і хоча вже сам батько 2-х прекрасних малюків, я, як старша сестра і цьоця, буває, повчаю його, бо він дуже зайнятий роботою, і, як на мене, мало часу проводить з дітьми, хоч у нього відповідь- "Я ж на них мушу заробити". Але це у нас єдина причина непорозумінь, на щастя. Сьогодні так гарно усі родиною погуляли в центрі. побільше би таких можливостей для спільного відпочинку.:girl_smile: