Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Дівчата це телефон в візовий центр на Садовій?

2. Elenos

Elenos New Member

Розташування Пунктів Прийому Візових Анкет на території Західної України:

Івано-Франківськ Вул.КороляДанила 37
    Львів Вул.Садова 2a
    Тернопіль Вул.Танцорова,14
    Рівне Вул. Симона Петлюри, 22
    Луцьк Вул. Рівненська, 26
    08:30 – 15:30 (понеділок – п’ятниця, крім вихідних) – всі анкети приймаються виключно за попереднім записом.*
    (*)Існує можливість подачі документів без попереднього запису до ППВА у Луцьку та Рівному.
    +38 050 117 9053

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Почав слідкувати за можливістю зареєструватися через інтернет близько 1 вересня. Кожного дня перевіряв у різні години, доступ відкрили 12 вересня. Вільні дати були з 08.10-15.10. Успішно зареєструвався і чекаю дати подання документів.

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг:) розсмішили! коли моя знайома 29 вересня то її могли записати на 5 жовтня і сказали що відбувся збій у роботі сайту, і тому там зареєструватись дуже важко. Сидіти і чекати коли відриється сайт - це трішки багато часу займе:)

4. Elenos

Elenos New Member

Ну я не поспішав. А згідно інформації про Вашу подругу - "просвіти" на сайті таки бувають. А згідно останньої інформації з сайту -
    "27 вересня 2012: Зверніть, будь ласка, увагу, що починаючи з 1.10.2012 Ви маєте також можливість записатися на подачу документів до Пункту Прийому Візових Анкет до Польщі за допомогою кол-центру за телефонами: +38 044 5945496;+38 032 2351776; +38 050 1179053."

Велике прохання до тих хто реєструвався по телефону, яку інформацію для реєстрації потрібно подавати? (номер паспорта, П.І.П, і т.д.)

5. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Номер паспорту, дату народження, ім'я та прізвище.

6. malyavka

malyavka New Member

Хочемо з малечею поїхати в Турцію.Підскажіть,що краще: їхати через туристичну агенцію чи самим бронювати готель і авіа-квитки?

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

виникає питання, якщо Ви успішно зареєструвались, то навіщо воно вам?

а це коли Ви оплачували? Просто зараз на сайті знайшла інформацію що консульський збір становить 35 євро.Я вже просто не знаю чому вірити:)

8. Megan

Megan Well-Known Member

35 Євро коштує польська шенгенка, а польська національна з 15.09 є безкоштовною. А послуги центру коштують 200грн.

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

тобто мені потрібно буде оплатити 200 грн + 35євро?

10. Beat

Beat Member

Підскажіть хто знає, зробити 2і перші шопінг візи (собі + дружині), зїздили закупились, але взяли тільки одну іменну рахунок-фактуру на мене, чогось подумали що то має бути одна на сім'ю, тепер знайомі кажуть що повинно було бути 2і .. правда це чи ні ? чи підійде одна на сім'ю ?

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

На кожну особу потрібна окрема фактура. Принаймні так нам сказали у візовому центрі.

12. invisible

invisible Well-Known Member

100% має бути дві фактури, ви ж візи 2 окремі оформляєте на 2 окремих людей і подаєте 2 окремі пакети документів. Консульству по барабану, сім'я ви чи ні...

13. Elenos

Elenos New Member

Доброго вечора. Я дійсно успішно зареєструвався і при перевірці мені повторно на мою електронну адресу прийшло підтвердження про реєстрацію. Навіщо воно мені? Нажаль щастить тільки перший раз, тож при позитивному рішенні щодо першої шопінг візи є бажання чим швидше зареєструватися на повторне подання (на цьому форумі прочитав інформацію що наступний раз потрібно подавати не пізніше трьох місяців, також чув інформацію про передріздвяні розпродажі у Польщі). Щодо оплати сервісного збору - мені казали що він коштує 20 євро, а оскільки його сплачують в гривнях тож і сума змінюється залежно від курсу.

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

Цей сайт не працює, він в стані реконструкції, просто чомусь ця інформація не оголошується на сайті.
    Врахуйте у витрати страхівки.

15. Elenos

Elenos New Member

На даний момент сайт знову працює. Тільки що перевірив.

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг:) це напевно лише у Вас.
    угу, 100%
    для шопінг візи може і так коштує, для шенгенської візи 35 євро

17. Elenos

Elenos New Member

Консульський збір за розгляд документів поданих на шенген візу чи шопінг візу (за виключенням візи категорії D - національної) коштує 35 євро. Сервісний збір - це сума яку Ви сплачуєте за послуги ППВА, тобто за посередницькі послуги центру. Сервісний збір становить приблизно 200-215 грн. в залежності від курсу євро на день сплати.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

В п'ятницю буду подавати документи, результати повідомлю конкретними сумами. При підготовці всіх необхідних документів я сплатив 20 грн. за 4 фотографії, вул. Куліша навпроти ДЦ, (25 грн. термінове фото, результат через 15 хв., стандартний час очікування - 1 год.), та страховка 44 грн. в Уніці (страховка на першу шопінг візу).

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата, не зовсім в тему, але мама хоче купити меблі в Польщі. Питає як можна привести?Це легально?Що з документів потрібно?

20. Inga kotik

Inga kotik New Member

Легально на суму до 500 єврона на одну особу і щоб вага не перевищувала 50 кг. Інакше потрібно сплачувати мито.

Статус теми:
Закрита.