Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Так, на українському. Платила банківською карткою в онлайні. В нашому банку, здається, рейси, що вилітають не з України, оплатити не можна, принаймні колись так було, а потім вже не цікавилася.
    Відносно дешевих квитків, то тяжко сказати, в них там замудра система і тяжко якусь закономірність прослідкувати. Зазвичай я купую за пару місяців, якщо є можливість. Щоб потім дешевшали ближче до дати вильоту - не помічала, хіба в якісь останні тижні-дні перед вильотом, але я так не ризикую.
    Баліце зручніше однозначно, бо то біля Кракова, можна автобусом громадським або спеціальним поїздом туди доїхати (30-40 хвилин). А до Катовіц ще від Кракова дві години їзди, плюс в аеропорт той трансфер треба брати, бо він далеко від Катовіц, десь певно півтори години їхати.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

у червні у Віззейру якби день народження, то тоді квитки на 50%нижчі.

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Минулі рази ми замовляли з укр.сайту, в графі "Спосіб оплати" вибирали "Банківський переказ", то просто пішли у відділення їхнього банку і оплатити.
    Останній раз теж вибрала "Банківський переказ" і оплачувала зі свого з/п рахунку ч/з систему інтернет-банкінг. Платіж надійшов за кілька годин і прийшло підтвердження бронювання.

Щодо цін на квитки, десь читала на їхньому сайті, що є високий сезон (середина червня-середина серпня і середина грудня-10 січня), коли квитки в принципі не можуть бути дуже дешевими, бо пік перельотів.

Краще за 1 -1,5 міс. бронювати. До прикладу, Мілан-Львів 2 дорослих+дитина коштує 645 грн.

щодо Вашої мандрівки в Париж, в мене коліжанка 12 вересня летіла з Польщі в Париж, в пн має вернутися, я її розпитаю ,якою авіакомпанією і звідки вони летіли. Але квитки замовляли за місяць то 100 %

4. LAFA NEW

LAFA NEW New Member

Ви маєте на увазі, 50% знижка, якщо купляти у червні, чи якщо летіти у червні, а купувати можна раніше.
    В кінці червня збираємось в Барселону летіти, може Ви уже так летіли (літом з Польщі в Іспанію, Барселону), то коли купували квитки задовго наперед чи напередодні?
    Теж не хотілося б ризикувати, квитки потім перед відльотом можуть бути золотими, тим більше, що це уже початок сезону.

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я з своїм паспортом. Треба виробити новий, то стикнулась знову із нашим...не знаю як назвати то - пофігізмом, чи рагулізмом.

Наш ВВІР на вулиці Донецькій, куди не удже зручно добиратися - треба від маршрутки ще топати, бо прямо туди ніщо не їде. Так от - в Інтернеі інформації про них нема: ні часу роботи. ні переліку документів..нічого... По телефону мені дали якийсь інший номер, який взагалі не відповідав.

Я перший раз прийшла даремно, бо був вихідний. :girl_devil:
    Другий раз вже стояла у черзі, коли вони скзаали що через тезнічні причини в них зараз немає прийому документів і треба йти в обласній ВВІР на Руданського. :girl_devil:
    Поїхала на Руданського, там виявився неприйомний день, а щодо наступного за чергою прийомного дня сказали, що "можливо, вже знову буде прийом на Донецькій". :girl_devil:
    Капець якийсь....

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

У Париж можна полетіти зі Львова з АвіаСвіт. Якщо десь за 2 місяці купувати, то в два боки виходить десь 2800 грн. Це з пересадкою у Відні, здається. Але обслуговують нормальні авіаперевізники - Люфганза, Австрійські.... Гляньте на сайті Авіасвіт-у.

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

так, якщо купляти в червні. ми купували квитки на серпень у травні, то потім в червні прийшов лист "от в нас сьогодні день народження, тому квитки на 50% нижче". хоча ціна нижча на сам квиток, а збори за багаж, податки і т.д. без змін.

7. invisible

То ви вже так на наступний рік собі напланували? Якщо летіти в червні і купувати в червні, чекаючи тої 50% знижки, то можна трохи прогадати. Адже по своєму досвіду знаю, що чим ближче до літа, тим дорожчі квитки в Іспанію, окрім того, та знижка певно в якийсь конкретний день дається тільки.
    Я коли літала в Іспанію в серпні 2 роки назад (маршрут Краків-Аліканте, Барселона-Варшава), то брала квитки ще десь навесні. То до Аліканте мені вийшло щось 50 євро, а ось з Барселони вже десь 80 євро було, хоча й так наперед (бо сезон). А квитки з Лісабону (ми ще тоді до Португалії поїхали) до Барселони дорожчали кожен тиждень, бо я, чекаючи з'ясування певних моментів, заплатила за них чи 90 чи 100 євро замість початкових 70.
    Цього року мої друзі летіли з Іспанії (вони там живуть) до Кракова в липні, купували квитки за 2 тижні наперед, то казали що були вже дуже дорогі.

А ми в травні літали в Париж Віззейром за 55 євро (в одну сторону), з Катовіц. Квитки я брала десь взимку.

По-моєму треба виділяти з цієї темки якусь окрему гілку про дешеві подорожі і квитки :)

8. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

+100, згідна, бо сама недавно теж моніторила.

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а я з сихівською пропискою пішла в залізничне відділення, бо мені воно біля роботи. І дозвонювалась до них без проблем перед тим на рахунок необх. документів. Ніхто нічо не казав - оформили там без проблем. Може і Ви спробуйте в те відділення, яке Вам зручніше. А, ну і те залізничне взагалі люксове - працює кожнісінький день і навіть у суботу.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

летіли так - з Катовіц в Барсу. В травні. дуже зручний рейс був по годині відльоту\прильоту. То був Віззейр. Тре Вам промоніторити - в Барсу летять з багатьох аеропортів Польщі - але там є в Жирону чи в саму Барселону. Ну і по часу є різниця. Ви зараз як мінімум промоніторте то питання. Wizzair, EasyJet, Rayanair, Eurolot... Купляли в березні, але то вже було пізнувато - трохи переплатили. Тре було нам раніше чухатись.

10. mysha

mysha New Member

То відділення Залізничного району чи воно знаходиться на вул. Залізничній?

11. lerucha

lerucha Member

Вагаюсь зараз між варіантами оплати, цікавить, чи відкривав хтось власний рахунок WIZZ? Якщо здійсювати оплату за квитки з нього, тоді іх вартість виходить набагато менша, ніж при інших варіантах і відсутня плата за бронювання.

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

ні, виявляється то Міжрегіональний центр Державного департаменту громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України, який знаходиться на Залізничній.

13. invisible

Ну якщо ви часто купуєте квитки Віззейр, тоді є сенс і це вигідно. Але якщо для разу-двох,то навряд чи.

14. oksumoron

oksumoron Active Member

направду, сенсу мало! я замітила, що ціни на білети є трішки меншими, для зареєстрованих користувачів, і ще там якась система накопичень існує!

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як заповнювати анкету на візу на Садовій - вручну чи набирати на компі?

16. alkali

alkali Member

Ми заповнювали вручну, там відразу ж можете взяти і бланки. Ще у них на стендах є зразки як заповнювати анкети, там же і можна безкоштовно зробити копії всіх документів, також є можливість і сфотографуватись (встановлена фото кабіна) та купити страхівку.

17. kolybeljka

kolybeljka New Member

Дівчата, ніяк не можу зареєструватись на другу шопінг візу, вже і ночами караулю. Вирішила скористатись послугами "рішал".Щоб поставити у Львові на чергу хочуть 1000 грн з особи (а нас троє)- це вже хамсво, "зажерлись". Знайшла "рішал" в Івано-Франківську, щоб поставити на чергу після 15 жовтня по 50 грн з особи, але треба ще врахувати витрати на бензин для подачі документів і повторно щоб забрати паспорта- не вигідно. Сказали що сайт включають 2 рази на тиждень по годині, останній раз працював 14.09.
    Може хтось знає у Львові 50-гривневих "рішал"?

18. halmi

halmi Well-Known Member

19. flame

flame невгамовний експериментатор

я просиділа до 2-30 і нічого. Вже тиждень перевіряю майже цілодобово і в центр дзвоню. Результату 0.

на який день дату видало?

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

На мою думку, вартує звертатись з пропозиціями до візового центру чи консульства, і піднімати питання того бардаку з "рішалами" і з оптимізацією роботи як сайту так і колцентру, а те що людина буде звертатись до "рішал" буде породжувати ще більший бардак.

Статус теми:
Закрита.