Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tuti

tuti Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

не відкривала її, але чула що цього року значно легше отримати ніж попередні роки (бо в Ірландії серйозна криза). і наскільки я чула посольства Ірландії в Україні нема, треба їхати або в Прагу, або в Москву

Дійсно, бо для поїздки в Північну Ірландію Вам треба британську візу.

2. ermana

ermana Member

В Києві є консульський відділ Посольства Ірландії, який приймає документи на візу. Потрібно зареєструватись та заповнити анкету, в призначений час здати документи. Єдине, наскільки пригадую час відкриття візи займає до 3-х тижнів.

3. Katrine

Katrine Member

летимо в південну, бо в північну нікак :). чоловік мав британську візу, там проблем немало би бути, але якщо ми з Маркіяном пролетимо, то буде не по фен-шую:girl_sad:. з одної сторони, документи всі в порядку, в країні лишатись не будемо, запрошення є, але якщо для них буде замало причин для відкриття візи, то буде катастрофка:girl_impossible:

4. Нюта

Нюта Well-Known Member

В мене є карта поляка. Підійшла до пані у віконечку і пояснила ситуацію. Вона розглянула моє прохання і відкрили візу.

5. kati

kati Well-Known Member

А на вході працівник як пропустив?
    Я два тижні тому відкривала візи, то поки сиділа і чекала доки з"явиться мій номерок на екрані бачила як всіх заертали, хто прийшов не по своїй даті реєстраціі.
    Хоча в мене теж була така ситуація, що меншого малого я взагалі не реєструвала( просто нереально на одну годину зареєструвати трьох людей-себе і двох малих) То пояснила це на вході хлопчині і теж нормально пустили

6. smilee

smilee New Member

хто відкривав візу до Латвії? які умови і вартість?

7. invisible

invisible Well-Known Member

Відписуюся по свіжих слідах стосовно шопінг-візи (власне її більш ширшого використання :)) Сьогодні повернулися з весільної подорожі по маршруту Катовіце-Париж-Брюссель-Венеція-о.Сардинія-Краків. Сумарно були в Європі 2 тижні, літали бюджетними авіалініями (плюс поїзд Таліс з Парижу до Брюсселю). Кордон переходили через піший перехід у Медиці, перед тим віза вже була 2 рази проїжджена на закупи. Жодних проблем, жодних запитань :)

8. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата цікавить таке питання, знайомі хочуть їхати в Швецію на заробітки, їдуть туди на польскій візі, на фірмі їм кажуть, що вийшов закон що на польскій візі можна їхати в Швецію, це правда чи то нелегально, треба шингенську чи яку візу? Може хтось знає підкажіть де можна поцікавитись?

9. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

ні, не потрібна

11. Erika

Erika New Member

Обіцяла відписатись по поїздці по національній польській візі. Віза робоча відкривалась у чистий паспорт, по запрошенню на рік. Тут дехто висловлював сумніви щодо річної візи в чистий паспорт. Мені відкрили без проблем. Мета була поїздка в Данію. Зовсім спонтанно вималювалась можливість з"їздити до Німеччини. За 2 години після рішення вже сиділа у таксі на Шегині.
    В Шегині був піший перехід, який зайняв 30 хв. На українській стороні перевірили документи і звертаючись до мене по імені- побажали щасливої дороги. На польській стороні- перевірили вміст сумки, запитали, чи везу алкоголь, сигарети. У віконечку запитали, куди пані їде. Я відповіла, що пані їде на роботу до пана....і далі по тексту запрошення. Все! Ніяких запитань. І я в Польщі. Далі знову на таксі до Перемишля . Там чекала машина, взята напрокат. З Перемишля ми вже прямували до Німеччини на авто. Доїхали у Франкфурт без жодної перевірки. Та що там казати, я вже у Німеччині 12 день, а ще ні разу не бачила місцевої поліції.
    Далі у планах злітати у Київ на фінал Євро, повернутись назад, можливо, таки ще з"їжджу в Данію.

12. Erika

Erika New Member

Дуже рекомендую піший перехід. По-перше- швидко, по-друге на перевірці документів сиділи одні жіночки, з ними, мені якось здається, спокійніше.

13. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Дівчата, хто реєструється через сайт на подачу документів, перевірте в коллцентрі чи ваш номер зареєстровано. Сьогодні не тільки мене не знайшли в списках на Садовій. Прийшлось переєрестровуватись по телефону. Аж на серпень:girl_devil: В них сайт заглючив.

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дозвольте спитати. Ви йшли через Шегині в час, коли Євро вже почалося ? Перетнути укр-польський кордон в період євро і в "не євро" - це дві великі різниці по часу.
    Підтримую.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

Може хто знає, чи можна подавати у Львові на шенгенську візу без львівської прописки (остання прописка в цієї жінки була в Києві, зараз нігде, але живе у Львові).

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Можна.....

17. Erika

Erika New Member

Так, я перетинала кордон вже під час Євро. Це було 10 червня.

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Не мати львівської прописки- це одне, і не мати взагалі прописки- інше. В мене саме така ситуація була. Довелось прописатись, задля виготовлення візи. І в момент, коли я подавала документи, запитала у дівчат , чи можу я в процесі виготовлення візи виписуватись (мовляв, купую квартиру, треба прописку міняти). Дівчата сказали, що можна, лиш би тільки прописка залишилась в межах львівської обл. Ось так.

18. Winter

Winter New Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

А на чистий паспорт відкриють річну візу, чи тільки на 10 днів? І яка ціна?

19. oksumoron

oksumoron Active Member

скільки разів не преходила, виглядало все більше ніж плачевно! повно людей, якісь ненормальні черги, ненормативна лексика, і бійки! люди які штовхаються до такого стану, що ребра здавлює аж!
    всі обвішані якимись шинками, які перепаковують просто на землі в бруді!
    ніхто по імені не називав, і не бажав гарної подорожі!

20. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

також перший раз таке чую. І від знайомих і по блогах в неті. Цікаво шо то були за день і година? Та і коли їхала через кордон Шегинів на автобусі то теж спостерігала плачевну ситуацію. А з моїми параметрами можна там певно і не вижити серед тих сигаретчиць.
    Чи може це вони до євро "порядок типу навели"?!

Статус теми:
Закрита.