Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

сьогодні в новинах розказували що з 1 грудня будуть відкривати такого плану візу, думаю на сайті консульства є вся інформація.

2. oksumoron

oksumoron Active Member

я сама щойно про це чита статтю!
    http://podrobnosti.ua/power/2011/11/29/806654.html
    пишуть що треба правда потім доказати що ви направду робили покупки але з іншого боку цікаво які треба буде мати документи для відкриття цього типу візи!

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Кажуть потрібен іменний чек. Ще б знати що воно таке. А ще консул сказав що мінімальної сумми за покупки немає -хоч 2 цукерка купити можна, головне щоб за них той чек видали. Добре звичайно, але можна подумати раніше українці в Польщу їхали зі всім своїм і там нічогісінько не купували. Причому кажуть то буде шенгенка

4. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

\девушки А кто нибудь узнавал по новой визе,где ее моно получить?В консульстве или на садовой?

5. jozya

jozya Member

Вчора по "Польскому радіо для заграниці" посол казав, що віза для покупок оформляється через візові центри (виключно), тобто через Садову.

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можливо це чек на такс-фрі - для його заповнення треба дати закордонний паспорт і в чеку вказують прізвище покупця.

Інформації небагато, видаватимуть ці візи лише посередницькі центри, послуги яких платні.

7. oksumoron

oksumoron Active Member

ого той знак що вони через Садову це робитимуть як на мене вже означає відмову!
    візовий центр не дуже заморочується правильність і наявністю всіх документів!
    крім того просить за свої послуги доплату!

8. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

А почему грустно?
    Им что есть смысл отказывать ?
    Надо срочно визу,а никак не могу решить как делать :sad: Рабочую по приглашению или новую шопинг?
    http://rus.for-ua.com/main/2011/12/01/181239.html

9. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Можно попросить форумчанок которые получат шопинг визу отписать какая она? Можно тут можно в приват.
    Стандартный шенген или с ограничением?

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Тільки дві годинки тому забрала паспорт з візою. в польському консульстві.
    Робили ми її самі, туристичну. Оплачували апартаменти(не готель!) повністю. Окрім стандартних копій паспортів і страховки, подали документи про оплату проживання повністю та план подорожі.
    Розгляд - стандартно 5 робочих днів.
    Без проблем усе прийняли, і от сьогодні забрала. Дали чітко на 5 днів що ми планували там провести.
    Так що я їду в Краків!

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

розповідаю про шопінг візи, що ви тут усі заспокоїлись і, мабуть, розчарувались (нажаль)
    По свіжих слідах: вчора я подавала документи на польську шенген візу, робочу по запрошенню.
    Весь пакет документів, реєстрацію і анкети, тощо готували мені в агенції, яка цим займається, от що вони розповіли: щоб отримати таку візу, нічого особливого не треба, видається вперше на 1 місяць, !!!!АЛЕ: при виїзді з України і при в"їзді в Польщу (якщо шопінг запланований саме там) у вас перевірятимуть наявність страхівки, суми коштів мін 200 злотих (якщо шопінг у Польщі планується) і !!!! бронь готелю з 100% оплатою на !!! стільки днів, скільки ви плануєте перебувати на території ін. країни. Тобто, якщо ви плануєте їхати у Австрію на шопінг, то вам потрібно оплатити 1. візу 2. страхівку 3. готель на всі дні перебування у Австрії 4.і мати зі собою певну мінімальну суму коштів.
    Якщо Ви просто хочете по такій візі заскочити у Бедронку чи Теско за покупками, то вони у вас вийдуть золоті, бо всеодно треба страхівку і оплачений готель. За такою візою вигідно їхати на лижі хіба... і ще: якщо з польською шопінг візою вас зловлять у Німеччині чи ще десь (ін. країна), тобто якщо бронь готелю в Польщі, ви не маєте права їхати у іншу країну по тій візі - одразу депортація.
    Тому розслабтесь, тут просто заробляння грошей передбачено....

12. oksumoron

oksumoron Active Member

зрозуміло що не всі хто подається на польську візу дістають її!
    правктика збагатитись на 35 євро є дуже поширена в стінах посольства- а у випідку з шопінг візи сума зростає аж до 65!
    якщо чесно то мене і саму дуже цікавить як буде функціонувати ця шопінг віза!
    але думаю,в будь- якому випадку, вищу шанси на відкриття будуть мати люди які мають попередні шенгенські візи (краще невіть польські) і не порушили правил використання візи!

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

писала свій комент разом з вашим, тому допишу знову!
    так думаю допертація світить в такому випадку на 5 років (такий термін передбачений загалом в ЄС)
    загалом дивує що віза називається шенгенською- але в загалоному передбачене перебування лише в польщі! в цьому випадку направду вигідна лише в тому випадку коли направду маєте бажання відпочивати десь!

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

мій чоловік якось бронював готель (але без попередньої оплати) і питав їх, чи буде щось коштувати, якщо він виїде до закінчення терміну бронювання. то його запитали: так вам треба просто підтвердження бронювання на весь термін? нема питань, ми можемо написати.
    то я думаю, що можна спробувати знайти такий готель, який підтвердить вам бронь, навіть якщо реально її не буде.

14. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

ну а чому тоді на сайті польського консульства пише: "ПЕРША ВІЗА ТАКОГО ТИПУ БУДЕ ВИДАВАТИСЬ

НА 7 ДНІВ 1-РАЗОВА,".

Я би теж хотіла почути відгуки про процедуру по тій візі, але з перших вуст.

15. tasha

tasha New Member

Цю шопінг візу доречніше би було зробити національною та безкоштовною, а так не бачу особливої економії, якщо на двох лише за візу 70 євро треба заплатити, вже мовчу про бензин, страхівку та готель.

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

Додзвонилась до їхнього кол центру на Садовій. Значить так, по шопінг візах: 1. Віза є національною (не шенген), 2. Не потрібно ніякого бронювання готелю. 3. Страхівка мінімум на 30 тис. євриків покриття. 4. Якщо їдете власним авто - то всі документи на машину, якщо на автобусі - куплені квитки. 5. ціна 35 євро і послуги - 210 грн. Якщо цікавить які документи, можу написати в приват, або ж подзвоніть в кол центр, там люб'язно все вам розкажуть. Або жтут

Останнє редагування: 6 Грудень 2011
  17. Іриска

Іриска Well-Known Member

має бути документ, який підтверджує 100% оплату за готель, а не просте бронювання

ну а де Ви бачили, що віза на місяць має під собою можливість місяць перебування у країні? протягом місяця Ви маєте коридор у 7 днів, або можете лише 7 днів перебувати у країні, не обов"язково підряд, але протягом певного визначеного у візі місяця.

ну так так))) вони так говорять поки....

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

поки говорять, а може і роблять, то тре тим користати, а там видно буде:girl_wink:

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

от в тому то справа, щоб не попектись і не отримати депортацію, бо в Польщу то пустять, а як назад будете вертатись і не буде оплачного готелю, от тоді халепа.. тут якраз бронь і оплата потрібна уже на кордоні, посольство візу може й без того видати... остаточне рішення приймає прикордонник!

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

тут згідна,але вродь то він приймає рішення на в'їзд в країну, ще питання, якщо їду на один день, то для чого бронь? Потрібно чекати на розповіді "першопрохідців":girl_crazy:

Останнє редагування: 6 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.