Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Мене за сотні разів перетину кордону ні разу не перевіряли медичну страхівку!? Завжди перевіряють "зеленку" страхівку на авто.

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

строк дії в мене 17.06.2014-16.06.2015
    обмеження днів 90

3. bobryha

bobryha Well-Known Member

в мене була шопінг-віза.тобто я не мала запрошення,а тіки чек-фактури на моє ім"я за попередній період.
    підставою для видачі візи дитині була тільки моя віза. я б вам радила подзвонити на гарячу лінію візового центру- там вам все розкажуть і пояснять

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

залежно на якого митника попадете. В мене всякі випадки були від того що водій автобуса сам позбирав паспорти і до того що мене 10 хв випитували чого я їду(навіть питав по тематиці моєї роботи), перевіряли всі супроводжуючі документи. Так що треба бути готовим до всього.

можете спокійно подавати.

5. raspberry

raspberry Well-Known Member

Була аналогічна ситуація, тільки помилка в прізвищі, я ім писала на support, сказали, що не мають можливості виправляти помилки і запевнили, що при подачі документів проблем не буде. І дійсно, ніхто навіть не спитав за ту букву. При реєстраціі вони і пошту мою не правильно записали, то ж підтвердження мені не прийшло, відповідно я йшла подавати документи з кодом записаним на папірчику вручну і теж без проблем.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мені в візовому казали ті візи з паспорту виривати))).

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповіли тільки шо мені на почту, що це не причинить проблем)

8. Tequila

Tequila Well-Known Member

:khomyak:
    А мені навіть такого не сказали... Я не знала, що потрібно писати заяву для того, щоб повернули старий паспорт, і при здачі докуменів на новий, мені не сказали взагалі нічого. І то при тому, що питали, чи потрібно повернути мені старий пасторт. Отак пропав цілий паспорт Шенгенських віз(

Маю відчуття, що не існує ніякої бази, принаймі при паспортних столах України:girl_sad:

9. octavia

octavia Well-Known Member

Я також думаю що не існує. Я вже добре навчена копіювати всі візи в паспорті перед тим як здавати, бо старий паспорт на подачу віз не візьмуть ,а витребують копії віз. Бо минулого разу чоловік не мав копій віз то вліпили в паспорт візу на 3 місяці, хоча перед цим по такому ж запрошенні давали на 2 роки.

10. Megan

Megan Well-Known Member

В посольстві бачила, як перевіряють людину на наявність віз. Вводять прізвище, дату народження і вуаля - список віз, які видавало посольство тій людині. Також вказано дати від і до і ціль візиту. Але от чи захоче посольство надати відповідь на такий запит - того вже не знаю.

Останнє редагування: 3 Вересень 2014
  11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та паспортні столи того певне і не будуть мати.
    Хіба посольства.
    І то- для вн.роботи.
    Я теж того не знала. Випадкого на ДП прочитала, що потрібні візи, потім бігав муж в паспортний стіл питати що робити, бо паспорти вже здали.
    Нам повезло- їх ще не знищили і послали його на склад шукати наші паспорти і виривати з них візи))).
    Так, пару коробок перебрав і таки знайшов))).

12. Megan

Megan Well-Known Member

В якому банку платити за послуги ВЦ? Кредо? Будь-яке відділення?

13. raspberry

Я в Кредо платила. Ще на сайті Ідеа банк вказаний. Можна в будь-якому відділенні.

14. Tequila

Tequila Well-Known Member

Здала документи без жодних питань - на підтвердження взагалі ніхто не дивився і не вимагав показувати.

15. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

допоможіть порадою, хочу з дітьми їхати до мами в Португалію на місяць, що краще-легше-дешевше відкрити шенген візу чи шопінг?

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

шопінг віза є візою шенген

17. halmi

halmi Well-Known Member

як на мене , то її найлегше відкрити

18. Megan

Megan Well-Known Member

Ага. Але вперше вона на 7 днів тільки. А я думаю, що якщо до мами в Португалію, то захочеться на довше. А ще й дорога далека. Хіба що робити зараз шопінг, прокатати, а тоді довгу шопінг. Ну але то затратно трохи.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

О, що я мала на увазі. Тоді вам треба спочатку перший шопінг, тоді в Польщу на закупи, тоді другу візу шопінг.
    Часу багато на такі "двіженія" мине.

19. raspberry

Може є можливість зробити запрошення з Португаліі? І подавати відповідно в португальське посольство? Єдине, доведеться в Киів іхати, бо у Львові немає. Бо з тим шопінгом дуже затратно і по часу, і по грошах.

20. karioka

karioka Well-Known Member

підкажіть "чайнику" - то перед тим як зареєструватись на отримання візи треба спочатку щось оплачувати??? буду дуже вдячна ще як підкажете де то правильно реєструватись
    і ще!- діти в мене в паспорті вписані- як їм відкривають візи? де то шукати? скільки то коштуватиме?

Статус теми:
Закрита.