Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

І що, знову висадили?!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нєє, мала на увазі, що у всіх людей там просто перевірили наявність документів, тобто вони показували, а вони навіть і вруки не брали, а мій здивавано взяли і сказали почекати. Ну бо ж Україна не ЄС, вони там по компі мусіли перевірити хто я і чим дихаю :). Принесли за якийсь час та й все. Але то всерівно неприємно, оте чекання, а я ще й сама була, а ще й з моїми історіями попередніми я така шугана щодо того... І то ж спеціально їхала поїздом, бо ж то точно прикордонники не зупинять, як автобус. Ага...

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Незнаю як там далі..я готова було до того шо мене завернуть, я ше тут перед поїздкою все в дівчат розпитувала..ше мої німецькі друзі дуже переживали, бо незадовго до мого приїзду приїхала їхня сусідка і розказала шо зняли 3ох з автобуса..
    чесно, незнаю..як воно і шо..але я проїхала, мене помучили звичайно трошки, але я проїхала...просто ті переживання, то й стресс, для себе вирішила, якшо їду в гості в Німеччину то тільки по німецькій гостьовій..
    аа і ше..чомусь той поліцай дуже тряс моїм запрошенням польським і кричав купила?? я думаю можливо перед тим з липовими їздили запрошеннями..тому придираються, тут вже не зрозумієш.а в в них шось розпитувати самі розумієте, там чітко і по-суті..

4. liubomyra

liubomyra New Member

Сьогодні записувалась на візу вже на 01.09.
    Підкажіть на рахунок страхівки. На скільки я зрозуміла, її можна оформити у самому візовому центрі. Яка вартість на 1 день?

5. Megan

Megan Well-Known Member

А ви просите візу на 1 день? Страхівка має бути на період перебування за кордоном. Якщо це довготривала віза - то на час першої поїздки.

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Мене теж цікавить питання страхівки. Її потрібно мати з собою, при подачі документів?Де її краще/дешевше оформити і який період брати, якщо візу я проситиму на 2 роки, наприклад?
    І ще цікавить сам термін візи, попередня була на 2 роки, то на скільки мені тепер просити? на 2 чи може на 5?
    І ще питання, нас на подачу док.реєстрував чоловік-2-ох людей зразу, то нам обом потрібно прийти особисто, чи він може сам 2 пакети док. подати?

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, ніби ж відмінили страхівки як обов"язкові документи для подачі на візу? Чи ні?

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

я б просила на більше, ніж 2 роки, а там вони вже вирішать, на скільки відкрити.

8. synuchechka

От власне, в тому переліку необхідних док.якіий видруковується з сайту після реєстрації немає страхівки. Тому я вирішила уточнити, може хтось недавно подава документи без страхівки, чи все було ок?

9. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я б на вашому місці робила страхівку, все рівно вона вам буде потрібна при перетині кордону, а зробити її неважко

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Може, то залежно, яку саме візу? Вчора подавали на третю шопінг, то страхівка + копія страхівки + копія квитанціі про оплату страхівки були обов'язковими. Ми не мали копії квитанції про оплату, то працівник там на місці відксерила собі.
    Я робила в пзу, бо не хотіла шукати щось інше, але ця страхова не найдешевша, можна інші акредитовані пошукати на сайті поландвіза.

Це в візовий центр на садову? Якщо так, то треба особисто кожному. вчора охоронець перевіряв на вході наявність доків і чи відповідають вони тому, хто з ними прийшов. Хлопець за компанію хотів з дівчиною піти, щоб допомогти в разі чого, і його не пустили ( і правильно, там і так людей море).

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

значить точно відмінили. Раніше страхівка в переліку була. Ви це можете уточнити по телефону в кол-центрі.
    Але те, що страхівка для вас буде потрібна (хоч її на кордоні і не питають, як правило), то факт, тому зробити рано чи пізно треба буде.

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

мене на кордоні Польщі-Чехії питали.
    То ж її варто мати.

13. synuchechka

Щойно дзвонила на гарячу лінію, сказали, що страхівка має бути обов"язково. Але чому її тоді немає в переліку обов"язкових документів?Не серйозно, не серйозно!!!:girl_devil:

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

На сайті polandvisa в переліку є.

15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Сьогодні в знайомого "злетіла" реєстрація на чергу в візовому центрі.
    На його паспортні дані було зареєстроване інше прізвище.
    При тому, що за кілька днів до призначеної дати дзвонив в ВЦ, звірявся. Тоді теж сказали, що реєстрації немає, але він нагрузив їх, то вони прослухали телефонну розмову і підтвердили, що реєстрація таки дійсна.
    Сьогодні врятувало ситуацію лише те, що одночасно з ним реєструвалася дружина і діти, які вписані в його паспорт. І квитанції з Кредобанку про оплату збору за послуги візового центру були всі однією датою. Але нерви їм потріпали добряче.
    От як від такого захиститися?
    А, і ще сказали, що першу бізнес-візу тепер дають не довше, ніж на 20 днів перебування. Не знаю, чи правда.

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Так, це правда.

17. Megan

Megan Well-Known Member

Теж таке чула. Навіть чула, що мамі дали річну бізнес, а дитині, оскільки в неї перша, то на 20 днів. І не має значення, що то супровід - подавайте апеляцію.

18. octavia

octavia Well-Known Member

Тільки що з візового центру. Дали третю шопінг візу всього на пів року. Чоловікові і доньці нещодавно дали на рік ,а мені з сином на пів. Ото ми стали ближче до Європи:girl_cray:. Може взагалі б тоді візу на місяць давали ,людей сотні з кожного по 55є .і більш нічого робити не треба. По візі їздила лише в Польщуі раз в Хорватію, і то через поляків. Вперше таку свиню підсунули дорогі поляки (земляки). Візи в Польщу отримую з 1990 року!

19. Megan

Megan Well-Known Member

А попередні візи шопінг якої тривалості були? У мене теж на пів року. Курять вони там шось, стопроцент)

20. octavia

octavia Well-Known Member

А дві попередні шопінг візи були на рік.

Статус теми:
Закрита.