Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

В мене також колись таке було, що постійно всі номери були перевантажені. А коли подзвонила з іншого номера, то на початку вони тепер дають прослухати нові правила, і серед них було про те, що тепер буде лімітована кількість дзвінків (і намагань додзвонитись) до них в кол-центр. Але якщо ви вперше дзвонили, то навіть не знаю, що сказати..

2. mazurik

mazurik New Member

За візовий збір я оплачувала в Ідея Банку на вул. Сихівській 4. Швидко і без проблем

3. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

напишіть на який день вас запишуть будь-ласка

4. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Дівчатка, хто реєструвався он-лайн, там де запитує Деталі квитанції про оплату, номер квитанції вписувати той, що зверху самого пронумерована квитанція? бо в мене підкреслений ще номер через дріб, де є "призначення платежу"

5. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

питання знімається, вже зареєструвались...вночі без проблем, за першим разом:girl_bye:

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То на сайт https://secure.e-konsulat.gov.pl?
    Бо в мене так і не вийшло наразі.

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Поділюсь досвідом реєстрації на сайті.
    Мені здається, що ввечері в них якийсь час пік і всьо висить безбожно, а от наприклад в день я зареєструвалась без проблем. Тому, якщо в когось не вдалось зареєструватись з 18,00 до 22,00, спробуйте наступного дня зранку.
    І загалом мої враження: сайт доволі тупий, в деяких місцях є моменти непідвладні інтернет-логіці: наприклад, спочатку вводиш код-підтвердження, а потім вибираєш дату. Вперше таке зустрічаю, зазвичай на сайтах навпаки: спершу шось-там вибираєш, а потім вводиш код-підтвердження.
    Стосовно дат: вчора чоловік зареєстрував нас на 13,08, а я сьогодні реєструвала маму то найближча дата була вже 18,08, а позавачора знайомі ще на 6,08 реєструвались. Тому кожен день відтягування реєстрації-це на 2-6 днів пізніша подача документів.

8. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

http://www.polandvisa-ukraine.com/scheduleappointment.html то сюди Вам

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

ми вчора реєструвались ближче до 12-ї ночі, то за першим разом на 20серпня

9. agatha

agatha Member

Відповідь: Ой, Америка, ой, Канада...

Дівчата, оформляє чоловік візу в Канаду. На сайті вичитала, що можна подавати он-лайн або через візовий центр. Візовий центр бере за послуги 1000 грн., а з он-лайн сервісом щось не можу розібратись. Хто як візи оформляв? І ще мене цікавить, що давали на financial support

10. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

на яке число? Мені треба на початок вересня, цікаво чи вже треба оплачувати, дзвонити...

11. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчата, під час Інтернет-реєстрації ви вибираєте дату, яка є вільною. А як на рахунок години? чи є години на вибір?

12. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

на 20 серпня , були ще години на 18 серпня

година також є на вибір з інтервалом 30 хв

Останнє редагування: 5 Липень 2014
  13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, а таке дурне питання.. Після цієї оплати за послуги візового центру Ви ж ще не знаєете, на коли вдасться зареєструватися? Так? Ну тобто якщо розходиться в візі до якоїсь конкретної дати, то та оплата наперед не гарантує, що можна зайняти чергу так щоб встигнути?

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Виходить, що так. Дати так цікаво відкривають, комусь в той самий день мало не на кінець серпня, комусь ще на середину.

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

35 Євро платиться в євро чи в гривнях?
    І коли то треба платити, в день подачі документів чи вже коли забираєш візу?

16. Talya

Talya Well-Known Member

не має значення. то ж в банку будете платити. їм все одно)

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

В день подачі документів.

18. Tsykerochka

Tsykerochka New Member

Це якщо хтось відмовився від дати, то вона появляється поза чергою, відмовлятися можна за 24 год до дати подачі, тому періодично з"являються дати з сьогодні на завтра.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Можна глянути на сайті яка найближча вільна дата. В Кредо банку, коли я платила сервісний збір, то була розпечатка перших вільних дат на сайті, вона лежала біля віконечка каси, і наскільки я зрозуміла щодня роздруковують нову інформацію про вільні дати.

19. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Скажіть будь ласка, якщо віза видана на 180 дні і під час цього терміну людина виїжджала назад до України на 2 тижні,то ці два тижні додаються до продовження терміну дії візи чи ні??(віза польська,робота)

20. kati

kati Well-Known Member

підкажіть будь ласка.Якщо я відкриваю візу твлькі дитині(в окремому проіздному) мені також треба реєструвати його на подачу документів?(квитанцію оплатила).Бо раніше на дітей не потрібно було призначати дату,можна були йти з документами одразу

Статус теми:
Закрита.