Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Хто мав досвід виробляти німецьку національну візу? Цікавить скільки часу триває розгляд документів.

2. Megan

Megan Well-Known Member

Робила гостьову - документи віддали через день, а службову трохи довше - за 6-10 днів віддавали. Здавала безпосередньо в консульство в Києві. Якщо подавати через Львів, то напевне ще довше. Ой, сорі, недочиталась, що мова йде про національну... Знайома на національну чекала більше місяця.

3. Mavpysuk

За гостьові та службові знаю, бо неодноразово робила. Цікавить власне національна, подавала документи в Києві. Контракт з німецькою фірмою підписаний ще з 1 квітня, візу просила з 1 травня, документи подавала 17 квітня. Знаю, що це все індивідуально, бо документи надсилають безпосередньо в Німеччину, а там в залежності від округу. Баварія-велика земля, тому і компетентне відомство роботи має багато...але сподіваюсь таки на 1 травня:girl_in_dreams:

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

Хто знає чи можна відкрити польськийшенген через турфірму не купуючи туру? І скільки це буде коштувати, і які документи потрібно подавати? і на який термін максимум вона відкривається?

5. Megan

Megan Well-Known Member

Я коли таким цікавилась, то мені відповіли, що віза відкривається на тривалість туру, і всі паспорти залишаються у керівника групи протягом всього туру. Бо солідне турагентство має акредитації в консульствах і посольствах, і не хоче ризикувати тим. Бо напр. Хтось залишиться за кордоном, потім попросить притулку і тоді вияснять звідки та віза. То мені колись так наша natka75 пояснювала. Тому я кинулась того. А чому самі не хочете зробити ?

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ніколи просто не робила сама віз, тому навіть не знаю з чого починати:girl_sad:

А ше може хто знає, якшо свекруха з Італії робить нам запрошення, але їхати ми будемо машиною, починаючи з Польші, то можна подавати документи на польський шенген?чи то обовязково має бути італійське консульство?

І чи можна відкрити візу на дитину якшо робити для бітьків робочу візу?

7. Siania

Siania Love Life

Ви можете сміло робити польський шенген.
    Щодо робочої візи на дитину - своєму директору допомагала оформляти анкету і на дитину також. Але було окреме запрошення від польської фірми на дитину.

8. Megan

Megan Well-Known Member

Перший раз колись мусить бути. Якщо свекруха пришле запрошення з Італії - то документи треба подавати до італійського консульства. Це перше. Друге - якщо робити візи робочі батькам, то дитині відкривають візу на супровід, але в запрошенні на роботу має бути вказано, що запрошують вас і дитину. Ну і третє - відкрийте собі шопінг і не партеся. Наразі це найпростіший варіант, оскільки гостьову візу італійську таки менінгітно робити, але прийдеться вам перший шопінг прокатати до Польщі, тоді відкрити другий, і їхати в Італію через Польщу. Не знаю, трохи незручно, але я б так зробила. Я так розумію, що ви в гості до свекрухи збираєтесь, то вам просто бракне часу по першому шопінгу, бо таку візу дають лише на 7 днів. Тому подумайте, а тут з документами і порадами точно поможуть.

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Можна робити туристичний польський шенген і по ньому з Польщі вилітати в Іспанію? Цю візу зроблять тільки на період, на який я забронюю квитки і готель чи на більший? Або яку ще візу крім шопінгу можна зробити?

10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Коли відкривала туристичну в Німеччину, то там чітко перевіряли і відмічали дати ночівлі в готелях і потім звіряли вказаний мною період на який просила візу. Обовязково білет повернення в Україну. Угорську туристичну також чітко всі ночі в готелі мали бути покриті і задукоментоване підтвердження повернення в Україну. Австрійську туристичну відкрили на день довшу ніж було покриття по готелях.
    Почитайте в вимогах до документів на польську туристичну та й зразу уявите чи можливо втілити ваш план.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вже довго мучить питання, Ви всі реєструєтесь на подачу документів на візу через візовий центр, а чи реально подати документи напряму у посольство?

12. Marigold

Є такий тип візи, який робиться тільки через віз центр. І реєстрація на нього напевно і є наймучительніша, бо тут про нього досить таки часто йде мова.

13. Megan

Megan Well-Known Member

В посольство можна подати, але в особливих випадках; це може бути віза для людей які їдуть на похорон родичів, напр.дозвіл на пмж теж через консульство і т.д. Візовий центр приймає документи на всі планові візи. Сама б не проти попасти до консула і розказати яке то благо той візовий центр.

14. Marigold

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я записалась в консульство недавно напряму.
    А то відколи таке? Якщо є вільні місця, то стаєте собі на чергу і все.
    Якщо охоронцю на вході не показати, що маєте рєстрацію, то навіть до консула не потрапиш - щоб розказати йому про причину, чому вам треба.
    А от чи реально зловити вільне місце - то інша справа.
    Але немає жодних обмежень по ситуації, є обмеження хіба що по типу віз.

16. Megan

Megan Well-Known Member

А як на неї стати?

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я кілька сторінок тому описувала свою епопею. 2 місцяці чи навіть більше постійно сиділа на сайті е-консулят і обновляла сторінку, навіть вночі вставала. І вдалося. Але то швидше вийняток.
    То я про Польське консульство (уточнюю на всякий випадок).

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ну, я взагалі з візовим центром жодного разу не стикалася. Так , зареєструватися вкрай важко в консульство, але ніяких особливих випадків, є реєстрація на національну візу, є на шенгенську.

19. oksumoron

oksumoron Active Member

Не знаю на рахунок саме цього документа, але загалом пишуть на сайті, що треба перекласти все, що не на італійській мові, бо потім обробкою документів займаються італійці!
    Та і залежить, чи це свідоцтво обов'язковий документ для подання, якщо так- однозначно перекладіть!

20. Mavpysuk

Всі документи на отримання німецької візи завжди подавала безпосередньо в Посольство. Ніяких умов нема, головне мати заброньовану дату (без цього навіть не пропустять).

Статус теми:
Закрита.