Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. blin

blin New Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Підкажіть скільки часу потрібно чекати на виготовлення шоп-візи в Польщу? Якщо я в березні подам документи,коли матиму візу?

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

6 робочих днів.

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

та хоч вже, просто в анкеті вказати дату першого вїзду щоб не перетиналась з теперішньою дійсною. Документи на візу можна подавати за 3 місяці до запланованої подорожі.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

коліжанка здавала на наступну рівно аж через рік після першої. Відкрили на рік. Напевно таких правил як скоріше/пізніше ще не видумали. Я свої наступні роблю ще до закінчення попередніх. Все залежить від Ваших планів.

3. blin

blin New Member

а якщо я не визначився з датами? Роблю 1 раз візу, тому буде одноразова на 7 днів. Який там період поїздки, тобто коридор?

4. tasha

tasha New Member

Подати документи можна у Львові в візовому центрі, записатись через сайт, або кол центр.

5. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

відповідно до інформації на сайті: " Перша така віза є короткостроковою з одним в’їздом і видається на 7 днів", але якщо почитати вимоги по документах, пункт що стосується страхування то знайдемо, що покриття має бути на 15 днів більше від планованого терміну перебування. Тобто маєм 7+15 і отримуєм коридор дії тої візи. Хоча найдостовірніше Вам скажуть в кол центрі, телефони у вільному доступі.

а я спеціально зазначила, що візовий центр НЕ підходить. Тому моє питання далі відкрите.

6. Smorodynka

Smorodynka Member

дівчата, казали мені, що візовий центр тепер буде тепер приймати документи до 20.00. Незнаєте чи це правда?

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

хто робив візу в Мексику? за скільки часу буде готова? де можна все почитати про неї?

8. oliv

oliv Active Member

Може, хтось підкаже - чи можна подати/зробити зразу річну шопінг візу, якщо перед тим були мульти візи, але по бізнес-запрошенню?

9. invisible

invisible Well-Known Member

Ні, згідно з процедурою робиться спершу тижнева віза, ви привозите чеки, а вже тоді подаєте на річну.

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дівчата, перевірила стан заявки на сайті і відображається інформація, що документи вже передано у візовий центр, але смс ще не прийшло. Можна їхати за паспортом чи чекати на смс?

11. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата, маю таке питання комплексне, тому якби хтось мені розклав по поличках, була би дуже вдячна. хочемо всією сімєю (я, брат, мама, тато) поїхати на закупи в Польщу, скоріш за все в Замосць. Маю питання:
    1. чи вигідно в плані економії, якщо ми там купуватимемо плитку, душ, унітаз, умивальник?
    2. які обмеження по сумі і вазі на 1 людину?
    3. плануємо їхати машиною з причіпом (треба купувати страхівку на кордоні і на авто, і на причіп, правильно?)
    4. найголовніше - який тип візи треба відкривати батькам? у них чисті закордонні паспорти, вони пенсіонери і мають інвалідність (2,3 група). Ми з братом маєм "культурну" візу, здається тип D, і запрошення від Спілки українців в Польщі (якось так).
    дякую за відповідь

12. lawyer

lawyer Member

скоро відкриватиму другу річну шопінг-візу. підкажіть, скільки фактур вимагають поляки? чула варіанти: 1. з кожної поїздки, 2. не менш, як з половини. може, хтось недавно подавав документи і знає

13. Elenos

Elenos New Member

Мені сказали що кожного разу коли подаєте документи на наступну візу потрібно не менше 3-х фактур на людину.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а на які суми потрібно?

і ще, може, хто точно знає щодо фотки. Я робила фото ще влітку, але в принципі нічого не змінилось в кольорі волосся і зачісці. Як думаєте, пройде?

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Я коли візу робила, то мені про кількість ніхто нічого не казав. Сказали що має бути фактура привезена, сумма на яку були зроблені закупи значення не має.
    Ми з чоловіком маєм по 2 фактури. Думаю то не страшно.

16. Megan

Megan Well-Known Member

100кг і 500євро. Якщо перевищує або одне, або друге - по закону платиться 20%мита і 20% пдв.

Відповідаю на питання з карми: раніше було 50кг., після прийняття нового митного кодексу ліміт підняли до 100кг.

Останнє редагування: 25 Лютий 2014
  17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Головне - щоб ця фотка не була в вас на попередніх візах. Звідки їм знати, коли вона зроблена. Прнаймі я так хитрувала, бо мала фотки, які раніше "не світилися".

18. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка може хто знає скільки зараз коштує карта поляка ,документи зберу сама (бабця переселенка з польші)

19. Megan

Megan Well-Known Member

Після тих скандалів з торгівлею візами, карту поляка за гроші зробити нереально. Якщо ви маєте документи справжні, то збирайте самі і здавайте самі. Правда і мову тре здавати, ну але я думаю, воно того варте.

20. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

та справжні бабця дійсно була переселена з Польші тому візьму довідку з архвіву

Статус теми:
Закрита.