Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Думаю що треба... У мене, правда, малому 4 роки, то коли дізнавалась про фотки то про вийнятки якісь не чула. Плюс дитина ж вписана у паспорт, там фотка має бути, ну і на самій візі є фотка... Тож думаю що фото має бути в будь-якому випадку. Тішить лиш те що віза для дітей малих безкоштовна.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ні, таким маленьким діткам не потрібно фото.

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

на візу треба фото, в паспорт не обов"язково) в мене менший вписаний без фото)

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

так, на візу ви повинні додати фотографії дитини, навіть, якщо їй всього пару тижнів. Ми свого фотографували, то такий смішний на візі :)
    в паспорті лише вписані дані дитини.

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я б так відверто рекламою не займалась)))
    Насправді в Візовому є представництво ПЗУ, і віза відповідної категорії коштує аналогічно, ну може коливатися 10 гривень +-. Знаю, бо останній раз при подачі в грудні, виявилось що на одній страхівці мені неправильно внесли дату народження меншої дитини, то я переробляла вже на місці, і ціна була ідентична тій, яку я платила в іншій страховій.

Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2014
  5. SoLana

SoLana Well-Known Member

6. taolvi

taolvi New Member

Дякую усім за відповіді,
    значить будемо фоторгафувати нашу малечу на візу.

А про фото в паспорті - то воно обовязкове для діток з 4 років і старше, а для менших не потрібно,
    син вписаний в паспорт і вклеєне для нього фото (два роки назад клеїли, йому 4 було)
    а манюню ось тільки вписую, скоро отримаю на руки паспорт і з ним піду здавати доки на візу.

7. invisible

invisible Well-Known Member

А точно? Мені казали, що зараз вже з року треба фото в паспорті... Переймаюся сама, бо не можу знайти точної інфи. Дитина вписана без фото, а літом планували десь поїхати.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, а підкажіть. То дітей треба в паспорт вписувати чи робити проїзні документи. І як краще?

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ваші маленькі їх можна вписати в паспорт до одного або двох батьків, проїзний документ робиться вже за віком і наприклад для того, щоб дитина сама в супроводі дорослого (не обов'язково батьків) могла виїхати за кордон. Проїзний має обмежену кількість сторінок - аж 3 :).

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А де то вписують? В міграційній службі?
    Скіільки то коштує?
    Як відкривати шенгенку, то і за дітей платити треба?
    Взагалі, яку візу і які документи треба, якщо ми хочемо поїхати на відпочинок в Іспанію? Жити будемо в моїх родичів, тому, документи про бронювання готелю не надамо. То робити шопінг візу чи яку?

11. Talya

Talya Well-Known Member

деякі країни вимагають не вклейки, а окремого проїздного документу. але нам у паспортному столі сказали, щор він дійсний лише 3 роки. тому фото малої ми вклеїли в обидва паспорти. якщо вписуєте собі, то потрібна заява та присутність чоловіка і навпаки. вартує до 50 грн (27 грн + 8 чи 18 грн, можливо хтось точніше напише)

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дівчата, потребую Вашої допомоги!
    Завтра йду подавати документи на першу шопінг візу (до цього в мене були німецькі шенген та польські національні).
    Прочитавши інформацію, розумію, що першу візу дадуть на 7 днів. За цих сім днів мені необхідно поїхати в місто Щецин-. Чи маю я право перебувати по даній візі безперервно всі ці 7 днів? Які додаткові підтверджжуючі докумети я повинна мати? Чи є визначена сума коштів, яку я повинна показати на митниці? Чи можна відповідати в яке місто я направляюся???

13. Dusheska

Dusheska Member

Ми по нашій шопінг літали в Португалію, просто перед тим разок зїздили в Польщу, а тоді зі Львова літаком в Ліссабон. Провсяк випадок родичі надіслали нам запрошення. В аеропорту питали, де будемо проживати, то ми надали те запрошення де було все вказано, до кого їдемо, на с-ки, то питання зразу усі відпали. Правда ми були з дитиною, думаю через те нас і не випитували дуже.

14. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, а хто останнім часом літав з польськими шопінг-візами зі Львова в Італію, Іспанію? Не було ніяких нюансів? А то ми досі лише з Польщі літали.

15. octavia

octavia Well-Known Member

Можете сміло перебувати в Щеціні 7 днів,але не більше. На кордоні майте принаймі 200 Є. Митнику краще сказати що їдете на 1день на закупи в Жешув. Незабудьте щось придбати в Польщі і взяти іменний чек. Наприклад в Теско підходите з чеком і паспортом на Інформацію і Вам випишуть іменнийчек.

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Чи можна з польською шенген. візою їхати машиною чи летіти зі Львова в Італію?
    Для цього досить польської шопінг-візи чи краще відкрити бізнес-візу?
    Чула колись, що німці не люблять пускати з тим шопінг-візами... Не знаю, наскільки то правда...?

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

invisible літали зі Львова в Італію 3 рази Візейром з шопінг візою. Жодного разу там проблем не виникало. Питання по прибуттю в Італію було - Туризм? так, - щасливо. Останній візит - листопад 2013.

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Дівчата хелп! Хто записувався в посольство Нідерландів на туристичну індивідуальну візу? Киньте лінку по якій можна записатись або хоча б знайти інфу чи це дозволено. Я вже 3 дні шукаю і не можу знайти, візовий центр не підходить, лише посольство. Дозвонитись на інфо лінію нереально, а в візовому центрі мені ніц конкретного не сказали:sad: Допоможіть!

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

За ці країни не знаю, але в мене знайомі по цій візі літали в Стокгольм: ніяких проблем. Зранку перетнули кордон, ввечері вже вилетілі з Варшави в Швецію і через 5 днів назад. Ну вони звичайно купили потрібні чеки, все було без проблме.

19. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, щойно повернулася з Польщі. Віза ще дійсна, але оскільки була одноразова то вже тю-тю... Коли можна здавати папери на наступну візу? Якщо я здаватимусь і кінці квітня - початок травня то це буде ок? Чи треба скоріше?

20. Yavoryna

Yavoryna Member

Іноземцеві, який в'їжджає до Польщі не більше, ніж на три дні, потрібно мати при собі не менш як 300 злотих на день. Якщо на довший термін, то щонайменше 100 злотих на кожен день перебування.

Прикордонники іноді просто питають скільки грошей з собою, іноді рахують і якщо замало - повертають в Україну.

Статус теми:
Закрита.