Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

2. natka75

natka75 Well-Known Member

3. Virner

Virner Well-Known Member

Погоджуюсь, Ви - праві. Правила скасування/зміни варіюються в залежності від перевізника. Але якщо це польський шенген, а відповідно і польська авакомпанія Lot, то у них зміна квитка - 25 євро (приблизно), за умови, що є вільні місця в аналогічному класі.
    Деякі авіаквитки не відшкодовуються, але можуть розглядатись як кредит, наданий авіакомпанією.
    Але, звичайно, що в кожному випадку інша ситуація, а тому при купівлі квитка повинні повідомити про всі умови.

4. Sapiha

Sapiha New Member

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

А хтось знає чи знає де можна взнати, як правильно заповнювати анкету на студентську візу в Англію?

і взагалі, хтось має досвід відкривання візи в Англію?

6. volodimir

volodimir New Member

Відкрити візу в Польщу можливо і самому, але це стільки мороки... :)

7. Пташечка

Пташечка Active Member

Мороки? Це залежить від мети подорожі і правдивості документів. Якщо з цим все ОК, то все легко і досить швидко.

8. Megan

Megan Well-Known Member

Я подавала найправдивіші документи, і фінансово підвердила свою можливість, і запрошення було справді від друзів, які запрошували мене в гості. І залишатися там я не збиралася... і тим не менше - відмова. Так що кожен випадок індивідуальний.

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Можна ще піти на прийом до консула з візових питань і з ним розмовляти/переконувати. Одного разу коли здавала документи, бачила в консульстві - в людини була аналогічна ситуація, але вона таки свого досягла, правда їй це коштувало купу нервів, часу...

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

хто має досвід подачі студентської візи зі стипендією в Німеччину? або взагалі національної візи в Німеччину? там така заплутана анкета..... що простіше, мабуть, відкрити шенген, а потім у Німеччині вже на місці продовжувати...

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

прошу поради: хочемо на новий рік їхати в Краків на 2 дні, чоловік має шенген візу вже відкриту, тепер треба мені і малому. Що для цього потрібно? Ми хочемо самі бронювати готель на booking.com , чи реально з бронею готелю отримати в посольстві візу? Хочу лише індивідуальну туристичну польську візу.
    Знайшла таке :
    це на сайті консульства Польщі. Чи так чи ще щось потрібно?

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

За останньою інформацією, Польща спростила видачу віз, тому тепер достатньо броні в готелі. Довідки про доходи чи рахунок в банку вже не потрібно. Найкраще передзвоніть в консульство, перепитайте, вони говорять українською, мали би все пояснити докладно, щоб ви мали весь пакет документів і не ходили двічі.
    Мені зараз треба візу доні відкрити, мені сказали, до достатньо броні в готелі і квитків.
    І через інтернет зареєструйтесь, бо перед новим роком може зрости кількість бажаючих і буде брак місць.

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну ми хочемо машиною їхати.....

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

значить ще страховку на машину (ми робили, здається зелена карта називається)

15. Knopka

Knopka Well-Known Member

16. Seppy

Seppy Active Member

Поділіться досвідом ті, хто робив візу в Англію. Сестра хоче зробити запрошення, але не знає, куди в Лондоні іти і що для цього їй потрібно, а я в свою чергу, не знаю умов одержання візи в Україні (з їх сайту ніц не можу второпати).

17. SoLana

SoLana Well-Known Member

Люди а це обов'язково?

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

Привіт!!! Хтось пробував робити чи можливо вже має карту поляка?Поділіться досвідом.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Карту поляка роблять лише до кінця 2011 року. Ще знаю, що процедура довга. Треба мати прямих предків поляків, знати їхню віру, також здати екзамен на знання мови.
    А ще, маю знайомих, які без тих всіх пунктів "купили" карту поляка на 10 років, і їздять спокійно.
    Так що все в нашій державі відносно.

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

також маю знайомих, які так само зробили, а також знаю, що екзамен там можна здати і не за першим разом, дуже вони там задають каварні запитання!

Статус теми:
Закрита.