Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Цю заяву можна у візовому написати

• Смішно Смішно x 1
  2. Free Spirit

Free Spirit New Member

Дівчаточка, всі привіт! Поділіться будь ласка свіжим досвідом перетину кордону з дітьми по шопінг візі! Їхатиму автобусом з двома дітками 5 і 7 аж в Щецин, це саме крайнє місто Польщі, матиму заброноньований готель. Дуже хвилююся що на кордоні можуть бути питання стосовно того чому так далеко. А відповідь проста - в тому місті працює чоловік і їхатиму справді на кілька днів щоб з ним побачитися, і зробити глобальні покупки одягу собі і дітям і те що додому потрібно. Розкажіть хто як їздив? Я дуже хвилююся, бо за останніми чутками від знайомих на кордоні дуже детально все перевіряють. Дякую!

3. maty

maty Well-Known Member

підкажіть,будь-ласка- спочатку потрібно оплатити за послуги візового центру,а тоді вже можна зареєструватися?

4. MariannaVtst

Саме так. Реєструватися через добу після оплати послуг візового центру.

• Подобається Подобається x 1
  5. MariannaVtst

А хто сказав, що по шопінг візі можна їхати лише в Перемишль чи в найближче місто при кордоні. Ви можете їхати в будь-яке місто в цілій Польщі. Майте зі собою бронь готелю, достатньо грошей, страхівки. І коли питають куди їдете , відповідаєте - на закупи. Як почнуть питати якісь деталі, то вже кажете куди і, що є бронь готелю. Але так не випитують, як правило.

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Я їздила минулої суботи в Польщу.Нічого нового при перетині кордону немає: запитували мету поїздки і чи маю страхівку. Так що можете не переживати. Дівчатка вище вже писали, ви можете їхати в будь-яке місто.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

Якщо не везете котрабанду - то нічого хвилюватись, мати при собі всі необхідні документи і спокійно перетнете кордон.
    Ну і суто власне спостереження, чим менше показуєте що переживаєте - тим менше Вас шманають.

• Подобається Подобається x 2
  8. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, хто недавно реєструвався, на коли є дати?

9. Free Spirit

Free Spirit New Member

Дуже дякую всім за відповідь! Підкажтть ще чи потрібно мати квити або бронь квитків назад, типу як підтвердження того що я повернуся. В нас така ситуація, що тато працює в Польщі, думаю чи не можуть вимагати якесь підтвердження повернення. Дві подруги останніми днями перетинали кордон з дитиною, правда по гостьовій візі, то українські митники запитували де батько дитини. Їхні тати в Україні і більше питань не виникало, а наш тато в Польщі, чи не зачепляться за це.

10. MariannaVtst

Та не питають ніколи про квитки назад. Про тата на кордоні запитують, бо треба дозвіл від тата на вивіз дітей за кордон.

11. MariannaVtst

Якщо дзвонити то є 14 вересня, на сайті 28 вересня на шенген візу.

• Подобається Подобається x 2
  12. olelasa

olelasa New Member

Дівчата, поможіть і підскажіть, якщо чоловік виступає спонсором( на першу шопінг візу) які документи треба від нього: виписки з банків про рух і залишок достатньо чи потрібно додавати податкову декларацію і тому подібне(він ПП) ?!

п.с. у меня є у співвласності 2 квартири, карточка з дитячими виплатами+ додаткові витрати, але хочу підстрахуватись так як я офіційно безробітня і показати його спонсором.

13. MariannaVtst

Маж бути нотаріально завірена така заява + виписка з його рахунку за 3 міс. Нотаріуси мають зразок такої заяви.
    + Можете взяти документи права власності, хоча достатньо лише оригіналу та копії будинкової книги.

14. Naya Lviv

Naya Lviv Member

Відкрили візу на 3 роки із "протермінованим" запрошенням.
    Можливо не звернули уваги, людський фактор, до того було багато шенген

• Подобається Подобається x 3
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@olelasa, мені було достатньо
    + право власності(будинкову книгу не забудьте).

16. Junita

Junita Member

Хто оплачував останнім часом послуги візового центру, яка ціна? На коли є дати подачі документів на польську шенгенську шопінг візу?

17. MariannaVtst

22.08 було 520 грн.
    Дати: на сайті жовтень, якщо дзвонити початок вересня

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчата, а як ви бронюєте той готель для візи? Без проплати? А що саме потрібно показати в посольстві?

19. MariannaVtst

Треба вибрати готель, який не треба проплачувати, там пише оплата на місці і забронювати, потім прийде на пошту підтвердження з вашими даним і ось у треба роздрукувати .

• Інформативно Інформативно x 1
  20. olelasa

olelasa New Member

Дякую Всім хто відгукнувся))
    Про лист спонсорування на деяких сайтах я просто зразок як він має виглядати і написаний він від руки. Скажіть чи це обов"язково має бути нотаріально-завіренний лист спонсорування?