Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Подала. Готова була напевне до всього, але таки не все передбачила.
    Отже віддала я купку паперів без броні, мене спитали про готель. Я спитала чи це обов'язково. Сказали, що зараз подають бронь (виписку з букінгу), що готель заброньовано. І цей готель вказують в анкеті, як такий, що в разі чого можна зупинитись. Але наголосили на тому, що хто має оплачену бронь, то це мегакласно. Я сказала, що в разі чого я на машині і можу вернутись в той же день додому. Тому у мене попросили.... документи на машину і водійське посвідчення. Благо була на машині і мала з собою. Також подавала копію трудової, оскільки я в декретній відпустці, але все ж роботу маю. В кінці я таки відлала ту бронь, бо нащо я її робила. На тому все.

Але бардак страшенний. Найбільше мене роздратувало те, що я оплатила послуги ВЦ і змушена стояти на вулиці мерзнути, поки пропустять тих, хто запізнився на попередню годину... Знов зігнали всіх на вулицю і стійте чекайте поки дядечко змилосердиться і пустить тебе з візком всередину, блін, давно на Франка стояли..

2. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Ура, чоловік забрав паспорти з візами :) Відкрили всім -мені, чоловіку, і синульці.
    ми не мали. лише бронь готеля.

3. Smorodynka

Smorodynka Member

Якщо я Вас правильно зрозуміла, то у вас шопінг віза? який у вас тип візи, і чи є уточнення, що на закупи?
    Та й інші дівчата, хто відкривав річні шопінг тепер, як у вас пише? Бо в мене таке:

4. Уляна

Уляна Well-Known Member

Дівчата скажіть будь-ласка таке : в мене річна віза шопінг, діє з 1 червня 2014р до 1 червня 2015р , на наступний тиждень буде пів року як я її отримала, але кордону ще не перетинала, в мене через це не буде проблем потім , бо кажуть що можуть і аналювати

5. iriwa

iriwa Особлива мама

уточнення нема

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата чи великі черги біля консульства на Франка?

7. Megan

Megan Well-Known Member

Відкриття візи у Польщу і не тільки

Ніхто не анулює. Якщо ви її не використаєте взагалі, то при подачі наступної вас можуть запитати нащо вам віза, якщо ви нею не користуєтесь. Але то таке. А так - без вас ніхто нічого не анулює.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Подавали 10 числа дитині на супровід до своєї і чоловікової бізнес візи,які ми отримали ще до народження малого - вимоги уточнювала 4!рази телефоном, загалом такі як на сайті - запрошення,де окрім ваших даних мають бути дані дитини,нотаріально завірена згода батьків\одного з батьків,якщо дитина вписана до іншого, оригінал\копія свідоцтва про народження, копії паспортів і віз батьків, страхівка.
    З нового - довідка про кошти на рахунку (я робила за 6міс), бронювання готелю проплачене на 50% для 4 міс. дитини:girl_yes:ще й наголошували,що в бронюванні має бути вказана дитина. Ми мали ваучер з турфірми,де було вказано,що готель проплачено повністю, і в запрошенні було що запрошуюча сторона бере усі витрати і проживання на себе. Дівчинка спочатку відмовила у прийомі документів, бо немає підтвердження з готелю про поступлення коштів, щоб ми донесли... Коли я звернула увагу,що в запрошенні також є забезпечення проживання - то з довгими роздумами дала заяву, щоб ми записали, де будемо зупинятись, як поїдемо. А і ще на місці заповнювала заяву,що беру усі витрати за свою дитину на себе. Воть. Візу дали на півроку, хоча просили до закінчення моєї, а це більше року.

9. Уляна

Уляна Well-Known Member

Дякую. А то мене налякали.:girl_tender:

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ви правильно зрозуміли, у нас з чоловіком шопінг-візи.
    В мене (Львівський округ) точно так само, як у Вас.
    У чоловіка (Луцький округ), пише "ціль видання 23" і є уточнення - на закупи.
    Пи.Си. чоловіку таки дали візу теж на рік.

11. Siania

Siania Love Life

Не заморочуйтесь :) Віза є, і то головне!

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ви стояли у черзі у візовий центр з дитиною і Вас не пустили? Дивно,бо мене з малим пропустили без черги-ми приїхали навіть швидше, стали збоку-підійшов охоронець і провів нас.А коли забирали документи, також пропустили,ще й документи дали відразу, не чекали черги на табло. Напевно залежить від людей,які там працюють... Хоча якщо враховувати те,скільки нервів потріпав той ВЦ, бо помилково зареєстрували мене замість 10.10 на 10.11, через що мусили збирати купу нових паперів, то радості мало...

13. Megan

Megan Well-Known Member

Відкриття візи у Польщу і не тільки

Скільки разів подавала і забирала, завжди була з своїми гавриками, бо молодшого не маю як лишити, а старшого беру щоб хоч трохи припильнував малого. Жодного разу не було без черги. Навіть тут писала, що дали мені раз чергу соціальну, щоб не йти з візком на 2 поверх, то дівчинка, що приймала документи казала, що соціальна лише для інвалідів, а з візком можна і на другий поверх піднятися, ніц страшного.

Цього разу я прийшла з візком, то мені охоронець сказав прийти на свою годину, тоді впустить, я прийшла на 20хв. раніше, то так і чекала, поки підійде моя година, але вже як підійшла 11.00, то я не пропускала всіх людей, хто був на 11, а пішла вже ніби без черги.
    Ну але наші люди - як завжди, в спину мені говорили, що ось, прикривається дитиною, щоб не стояти зі всіма, могла б і вдома залишити...

Сумно, що наші люди черстві..

14. oliv

oliv Active Member

Сьогодні подавали на другу шопінг-візу. Прийняли документи з неоплаченою броннюготелю, тобто ми мали тільки роздруківку з Букінга та з мейла, що готель заброньовано.
    Єдине, просили на майбутнє, щоб в довідці з роботи була чітко вказана посада, але таки прийняли і так...

15. Іннуська

Іннуська New Member

Дівчата,а хто вже здавав за новими правилами, напишіть як та довідка з роботи виглядає?і виписка з банку якої форми?чи насправді вимагалась?то чоловіку.
    +я рахуюсь в ЦЗ як безробітня,мені звідти брати довідку якусь,чи Європа для мене закрита?))))
    Збираємсь 4у шопінг відкривати.
    Колл-центр з кожним новим дзвінком по новому розповідають)Бідненькі,ще самі губляються в тих правилах,чи що)

16. Onka

Onka Member

Мій знайомий брав виписку з банківського рахунку куди допомога по безробіттю нараховується- було достатньо. В довідці з роботи має бути помісячний заробіток за 6 міс., вказана адреса підприємства, посада , зазначено ,що місце праці та заробіток зберігається на час подорожі, підписана керівником і бухгалтером -два підписи ну дуже прикрашають довідку ))) (у моїй цього було достатньо)

17. Diana

Diana мрійниця

дівчата дуже потрібна ваша допомога "чайнику", як мені та дитині відкрити візу на 2 тижні у Швейцарію до сестри зїздити, що для того треба? куди спочатку йти чи які документи найперше збирати?

18. Megan

Megan Well-Known Member

Наскільки мені відомо, Швейцарія як і Англія вимагають свою візу. Тому хай сестра зробить запрошення і вперед.

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

ми їздили в Швейцарію по шенгенській бізнес-візі, але митник хвилин 20 перевіряв наші документи
    Надійніше, мабуть, відкривати відразу їх візу

20. Megan

Megan Well-Known Member

Напевне, років 2 тому мому чоловікові теж відкривали окремо візу в Швейцарію, хоч мав шенгенку німецьку 2 річну.
    З польською візою я б не ризикнула їхати.