Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. New look

New look Well-Known Member

а в мене весь час через сайт пише немає дат(((
    Казали що реєстрація через сайт вже не працює, то тепер вже працює чи я щось не так зрозуміла?

2. TitikaPtashka

TitikaPtashka New Member

Дівчатка,допоможіть.Маю польську візу типу С,зроблена посередником,Бо у терміни вже не вкладась,та й місць не було.Планую поїздку в Чехію через Польщу.А тобто їду автобусом в Варшаву і зразу пересідаю у той же день в автобус на Чехію.Паспорт чистий,перша віза,біометричний.Чи можуть бути питання на кордоні,до чого бути готовою?Чи перевірятимуть документи при виїзді з Польщі у Чехію?

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Хто цими днями їздив в Польщу, яка ситуація на Краківці, маєм в суботу їхати автобусом. От думаю скільки будем в черзі стояти

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

4. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Щойно говорила з мамою - черги шалені всюди ((( На пішому знайома чекала 8 годин. (Ніби поляки страйкують)

• Подобається Подобається x 1
  5. vikulyamamulya

А автобуси?

6. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Не знаю конкретно, але стоять всі. Родич машиною мав переїхати кордон (на польських номерах, то там що 5 днів мусить), то цілу ніч стояв і не встиг. Навіть на Грушеві дуже багато.
    Тому питайте ще когось, може щось камери покажуть (якщо працюють, я не в курсі).

• Подобається Подобається x 1
  7. vikulyamamulya

Дякую

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

читала в новинах що дійсно страйкують, поляки хочуть провести реформу і розформувати прикордонників
    повірте, камери не показник. Я моніторила камери після Виликодня - на камері кордон порожній, а насправді в черзі стояла 8 годин (поляки не пускали машин, на територію де знімають камери).

9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

погоджуюсь, що
    На днях знаючі люди розповіли, що в час, коли потрібно пропустити більше контрабасу, ніж звично (за вказівкою "зверху", звичайно), трансляцію на камерах (не тільки вебках, але й тих, які мали б контролювати роботу прикордонників) замінюють на пустий кордон.

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

та нічого не міняють, просто не пускають авто за шлагбаум. Я 8 годин стояла і 8 годин бачила через інтернет порожній кордон.

11. Kroshka Enot

Коли по території митниці має проїхати непоміченими верениця бусів з контрабасом, то таки міняють картинку на камерах стеження.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

13. Kroshka Enot

Вчора безуспішно намагалась додзвонитися в СС протягом дня (дзвонила на всі номери - постійно зайнято).
    В 21:50 додзвонилась на КС з першого разу, але прослухала музичку до 22:15 і здалася.
    А ще тепер хочуть ідентифікацію номера телефону. Я так, розумію, якщо мені потрібно зареєструвати себе, свекруху і свекра, то я зможу тільки когось одного з кожного окремого номеру телефону?

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

тепер не можна по телефону реєструвати когось, можна лише себе і неповнолітніх дітей. В нас так вийшло, що ледве за тиждень додзвонилась і записала себе коли хотіла чоловіка відмовили і не дозволили передати йому трубку. Кожен дзвонить сам за себе)

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Kroshka Enot

Прикільно )
    Казав мені товариш, який інколи допомагає людям з візами, що можна реєструвати себе, чоловіка/дружину, дітей і батьків.
    Що не день, то веселіше.
    Ще якби ці обмеження щось давали.
    Навпаки, записатися з кожним разом все проблематичніше.
    Доходжу висновку, що правильно роблю, що займаюся візою, а не виготовленням біометричного паспорта, бо безвізового режиму нам ще довго не відать, бо то є бездонна кормушка.:girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
  16. anell

anell New Member

відкриті дати на шенген візи на сайті консульства з 21 червня по 19 серпня

17. Kroshka Enot

Ітого, вдалося зареєструватися з третьої спроби: оплатила збір 08.06, зареєструвалася сьогодні.
    Дзвонила наступного дня після реєстрації кілька разів протягом дня на всі номери, було зайнято.
    Потім якогось дня додзвонилася з першого разу на киівстарівський номер, але то була без кількох хвилин 22-га година, ясно, що чекала я марно.
    Сьогодні телефонувала о 20:00 приблизно на стаціонарні - було зайнято, на КС додзвонилась з першого разу, прочекала ... Увага! 45 хв на лінії, і зареєструвалася.
    От тільки не згадаю, яка найшвидше дата була доступна для реєстрації, бо мене цікавила якнайпізніша.

18. New look

New look Well-Known Member

сьогодні дивний день, мої знайомі і я зареєструвались на подачу документів. Я правда з третьої спроби....але за місяць вже часу. Цікаво що сталось що нарешті можна стало додзвонитись..
    Чекала перший раз 1 хвилину, а потім взагалі не чекала. Додзвонилась на мтс всі три рази.

19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Співробітник маю таку проблему: записався на подачу документів, але не виходило прийти, то через сайт вирішив перенести дати. Як результат - дата не перенесена, а на сайті написано, що за даними квитанціями зареєструватися не можливо. Хтось стикався з таким?

20. svoybox

svoybox Well-Known Member

1.Перенести можна тільки через колцентр.
    2. Двічі по одній квитанції реєструватись не можна.
    Тому тепер він може піти у ВЦ і написати заяву на повернення коштів, потім у відділенні банку їх отримати і повторити процедуру спочатку - оплатити послуги ВЦ і зареєструватися

• Інформативно Інформативно x 2