Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. renata_m

renata_m Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

А які саме документи ви показували? Бо в мене мама теж не працює офіційно і рахунку в банку немає. Але є квартира на неї.

2. Megan

Megan Well-Known Member

Ну от зробіть нотаріально завірену копію свідоцтва на право власності на квартиру і подавайте.

3. Linar

Linar невиправна оптимістка

Задавались вчора на бізнес. Ніякого підтвердження про списання коштів не вимагали. В страховій нам запропонували за 50 грн забронювати на букінгу готель, надали лист про бронь і все, цього достатньо. На бізнес візу зараз вимагають лист прохання від роботодавця з проханням у сприянні відкриття візи для бізнес зв'язків. Довідка про доходи з роботи і рух коштів по картці. І все.

4. toluene

toluene New Member

вибачте, але ви надаєте невірну інфу. спеціально їздив на Садову щоб уточнити цей момент.
    на шопінг візу НЕ ПОТРІБНО бронь готелю. єдине що потрібно буде - надати контактні телефони і адресу готелю, хостелу і тд. в якому ви теоретично можете залишитись.

5. Siania

Siania Love Life

А потрібно писати записку що мплануєте їхати на один день?
    Дівчата, а ті будинкові книги казали принести для шопінг віз?

6. Megan

Megan Well-Known Member

Відкриття візи у Польщу і не тільки

Вибачаю, але на сайті написано саме так, як я написала.
    Крім того, погортайте пару сторінок назад, там дівчата описували, як документи без броні прийняли, але плтім сказали принести оплачену бронь бо інакше документи будуть повернуті без розгляду.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

То напевне несуть ті, хто не має рахунку в банку, і хто є власником квартири чи будинку, щоб показати, що є якась власність.

Завтра здаю документи, то напишу щось точніше.

7. renata_m

renata_m Well-Known Member

Megan, дякую, але я хочу почути інформацію від людей які реально подавали за таких умов, а не роблять припущення виходячи з інформації на сайті. На сайті я і сама можу почитати :)

8. Megan

Megan Well-Known Member

Відкриття візи у Польщу і не тільки

Ну в тому самому візовому центрі теж різні люди сидять, і беруть документи одним кажуть так, іншим по-іншому. А коли з ними вступати в суперечку, то що кажуть? Правильно, кажуть "уся інформація на нашому сайті, адреса сайту вам відома? "...
    Щодо нотаріальної копії на квартиру, то тут форумлянка пару сторінок назад писала, що подавала такий документ.

Стараєшся людям пояснити - а у відповідь лише обурення...

9. Siania

Siania Love Life

Якщо чесно, я сама не можу знайти того(((

Ось коротко що я бачу:

10. Megan

Megan Well-Known Member

Такого теж нема на сайті, але ж вимагають...

Оскільки у нас країна абсурдів, то треба бути готовим до всякого.

Ось з сайту

11. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

паспорт. фото. свідоцтво про одруження. брнь готеля. будинкова книга. ну і чоловік виступав в ролі мого спонсора.

12. Siania

Siania Love Life

А то були випадки саме з шопінг-візами? Бо тут вже все змішалось, заплуталась

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Завірену копію про співвласність квартири я носила, про бронь готелю мене питали і хотіли її, але в нас були обставини при яких ми від того відмазалися. Здавали на 3 шопінг

ПС: Хто питав, наша сім"я візу отримала. Дякую всім вболіваючим. Успіхів вам!

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми здавали на шопінг-візу - я у ВЦ у Львові (відносимося до Консульства РП у Львові), чоловік у ВЦ в Рівному (відносяться до Консульства РП у Луцьку).
    5.11.2014 в мене вимагали писати заяву, що їду на 1 день, в якій вказати точну адресу і телефони готелю, в якому зупинюся в разі, якщо не встигну повернутися. Візу дали на 1 рік.
    Чоловік подавав в перший день змін (3.11.2014), написав заяву, але без вказання даних готелю. За два дні передзвонили, сказали, якщо не довезе оплачену бронь готелю - буде відмова у розгляді без повернення коштів.
    Скільки інстанцій він обдзвонив за тих кілька днів, писав листи по ел. пошті - нічого не добився. Довелося везти таки ту оплачену бронь. Паспорт по сьогодні в Консульстві (така інформація на сайті ВЦ).
    В ВЦ у Рівному чоловіку сказали, що така форма заяви (про одноденну поїздку) діє лише для Львівського округу. В інших округах тре подавати оплачену не менш ніж на 50% бронь готелю.
    Але я не знаю, чи можна їм вірити, свою некомпетентність працівники ВЦ вже неодноразово засвідчили.

15. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

я вже замучилась з тими візами:girl_emo: хочу їхати до мами в Португалію, планувала відкрити шопінг, але то тре два рази відкривати щей в Польщу не один раз їхати, а то лишні витрати , ще чоловік каже що можуть по тих візах не випустити ( хочу летіти з Києва) Хто відкривав візу в Португалію? Це тільки в Києві чи в нас можна? Знайшла дуже дешеві білети, а боюсь викупляти а може не відкриють візу, а якщо не куплю зараз, то потім за таку ціну точно не куплю( ці білети не здаються і не міняється число)

16. Нюта

Нюта Well-Known Member

Так будинкову книгу вимагали для відкриття шопінг візи

17. oliv

oliv Active Member

Дівчата, дайте хтось ссилку на конкретні готелі - недорогі, щоб оперативно присилали підтвердження бронювання. Бо дивлюся по букінгу, то або не треба вносити заставу, або ж ціна висока... а треба оплачену на 50% бронь для візового центру...

18. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Хто подавав після 15 жовтня на робочу візу? Як з цим типом віз змінилося?

19. Gavil

Gavil Member

ціль видання - 04
    в розшифровці знайшла, що це коли віза видається для ведення господарської діяльності
    Це бізнес віза, чи ні?

І, можливо хтось знає, вже подавав, як тепер з візами для дітей на супровід. Які документи?

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Як у Вас справи? Подали документи? Які документи вимагали?