Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

це лотерея, особливо зараз. В мене було запрошення на 2-ох річну наукову візу (з відповілним обгрунтуванням чому саме 2 роки, +це не перша моя візу у цю країну(Австрія), мені відразу сказали - ми на 2 роки Вам не відкриєм, або пишіть хотя б рік, або чекайте рішення консула(можлива навіть додкова співбесіда), я наполягала що треба саме 2 роки, +подавалась у Києві, то пішли мені на зустріч і організували співбесіду практично відразу. Випитували мене десь півгодини, результату не сказали - чекайте(хоч це також дивно було, оскільки в мене безплатна віза і як перший раз робила, то в 11 годині подала документи, а в 15 вже забрала паспорт з візою). Відкрили на 2 роки.
    Багато знайомих подавались на бізнес візу на 1-2 роки, до того мали дуже багато віз, то одній відкрили лише на півроку (просила 2). Я не можу вловити закономірності у виборі на скільки часу відкрити візу.

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

фортуна-лотерея.. і я скільки слухаю історій закономірності не вловлюю..

3. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Я раз набралась наглості і дзвонила в консульство з таким питанням. Так мені сказали,що це рішення консула. І є так як він вирішить

4. oliv

oliv Active Member

з"явилися дати на реєстрацію... але дуже сайт висне

• Інформативно Інформативно x 1
  5. oliv

oliv Active Member

Потрібна інформація - якщо скасувати дату реєстрації - чи можливо потім використовувати код для повторної реєстрації на іншу дату?

6. MariannaVtst

Здається,що ні. Треба новий код. А за це повернуть гроші.

• Подобається Подобається x 1
  7. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

ви через кол-центр можете один раз змінити дату реєстрації, а якщо другий раз надумаєте міняти дату то треба нова квитанція.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Junita

Junita Member

Підкажіть, де взяти зразок прохання про видачу візи з метою закупівельного туризму, бо на сайті візового центру у переліку необхідних документів не можу знайти

9. Magnoliya

в візовому дадуть

10. MariannaVtst

На сайті є.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Junita

Junita Member

а можете кинути посилання де саме є

12. MariannaVtst

13. VERO

VERO Well-Known Member

Хто подавав документи до Львівського ВЦ як приватний підприємець. Дійсно все це треба подавати?
    Для приватних підприємців: оригінал та копія витягу з держ.реєстру або ліцензії, або свідоцтва про державну реєстрацію* та останньої податкової декларації, яка видана не пізніше ніж три місяці тому та завірена печаткою податкової служби**.

*За умови подачі до ППВА Львівського консульського округу, додатково до оригіналів реєстраційних документів необхідно надати квитанції про оплату податку, як підтвердження діяльності підприємця.
    То квитанції достатньо подати копію чи оригінал?

14. winner

winner Member

Забрали візи, дали чоловіку і малому на 2 роки (бізнес), попередні були річні.

15. soxanab

soxanab New Member

Чи потрібно в анкеті на шопінг візу, вписувати дані про бронювання готелю?І чи реально просити шопінг візу на два роки?

16. Magnoliya

Вписувати бронювання потрібно, а термін можете запитати коли будете подавати документи.

17. MariannaVtst

Не обов'язково виписувати бронювання в анкету. Я жодного разу не вписувала. А анкет заповнила багато.

18. Magnoliya

Я писала там де запрошуюча сторона, здається, і теж ніяких зауважень не було.

19. soxanab

soxanab New Member

20. VERO

VERO Well-Known Member

Анкети заповняти вручну чи набирати на сайті Консуляту?