Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. Нюта

Нюта Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Здавав сьогодні кум, ми збукінгу роздрукували підтвердження броні, і з мейлу. Збанку не мали про списання грошей бо ще не списало. Але, маразм повний, сказали принести оригінал будинкової книги.:eek:

2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Сьогодні забрала свій паспорт. Візу дали на 1 рік.
    Чоловік таки возив у Рівне документи про оплачену бронь готелю. (Чого нам коштувало знайти спосіб оплатити ту бронь, знаємо тільки ми і Господь Бог).
    Паспорт чоловіка ще не отримали , переживаю страшенно.

3. Megan

Megan Well-Known Member

Дуже рада за вас.
    Я сьогодні теж маю канітєлі з готелем, переписка триває вже від ранку. Щойно зняли гроші, тепер знову тре йти в банк, робити виписку.
    Сама переживаю.

4. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Дуже мені повезло, що я зранку ще вирішила взяти одну папку з документами. думаю та нехай собі лежить в машині.
    І якраз ця папка нам пригодилась. також потрібно було будинкову книгу. Це вже для мого оформлення документів. оскільки я не працюю і не маю відкритого рахунку в банку. то щоб засвідчити що я хоть щось маю за душою.

5. Megan

Megan Well-Known Member

А будинок ваш, чи ви просто прописані?

6. wchasluva

я і чоловік виступаємо власниками квартири в рівних частках.

7. oliv

oliv Active Member

Дівчата, чи вимагають бронь готтелю на шопінг візу, чи тільки на службову?

8. Megan

Megan Well-Known Member

Вимагають. Бронь+ виписка з банку, що бронь оплачено.

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Не хочу нікого страшити, але коли я забирала в п'ятницю паспорт з візою в консульстві польскому, то двом людям переді мною в черзі дали відмову. Я вже сама стояла і молилася. Реально за стільки років і стільки черг що я там відстояла, ще не бачила того папірця на відмову. Одна жінка досить пристойно говорила польською, цікаво, чому отримала відмову.

Все це тільки підтверджує, що нас тепер будуть випускати більш обережно. Можливо, віз зроблених через візовий центр це не стосується (ну бо треба їм десь "копійку товкти"), але загалом картина стає печальніша щоразу.
    А з приємного, мені дали національну візу :girl_claping: Не на рік, як я просила, і не так як в запрошенні було, але дали. Страшно тішуся, бо зловила чергу на дурняка і стратилася аж 35 грн на фотографії :)

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

Щодо шенгенських віз для українців:

11. Megan

Megan Well-Known Member

Та вже за скасування і так ясно, що то ще скоро не буде, але хай би вже видавали ті візи полюдськи... А то документ на документ, і ще бронь, і ще якусь бумаШку.. Ще скоро справку з молочарні тре буде подавати.. Зла не хватає (

12. oliv

oliv Active Member

підкажіть, хто які готелі бронює? чи підійде бронь найдешевша у хостелі? бо шкода впусту гроші викидати, адже і так ніхто в тому готелі ночувати не буде... а тепер завірення, що їхатимеш на один день по шопінг-віізі не проходить?

13. Megan

Megan Well-Known Member

Ну буде -не буде ночувати то вже діло десяте. Бронюйте найдешевший хостел, але підтвердження про оплату мусить бути.

14. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Старайтесь бронювати такий готель/хостел в якому знімають оплату зразу при бронюванні. Зазвичай це може бути навіть дешевше.

15. oliv

oliv Active Member

А підійде варіант, що зразу знімає 40% вартості бронювання? Чи має бути уся сума повністю?

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

А ви бронюєте номер на ту дату, з якої просите відкрити візу? чи як?

16. Megan

Megan Well-Known Member

Я буду просити візу з 26, а готель заброньований 27-28.11. Оплата 100%. Роздруківка з банку є. Решта розповім в середу ввечері.

17. Siania

Siania Love Life

А Ви дійсно будете перетинати кордон 26-27?
    Я не знаю конкретно коли я поїду(
    Ще скажіть, хтось показує лише дорожні чеки замість довідки з банку?

18. renata_m

renata_m Well-Known Member

Дівчата, а на які дати зараз можна записатись?

19. wchasluva

Мені здається, що ми не мали підтвердження про оплату. Бо чоловік казав, що забронював готель, який потрібно оплатити при поселенні. так вказано в примітках.
    Документи прийняли. на цей факт нічого не сказали. ми подавали на шопінг.
    Тепер сиди і думай. відкриють тобі ту візу чи не відкриють. чи придруться що нема оплати за готель.

20. Megan

Megan Well-Known Member

Нє, не буду. Я теж не знаю коли поїду. Просто подумала, що як забронюю готель пізніше, то й візу дадуть пізніше. А мені візу тре зараз. До речі, на пізніше і готелі дорожчі.