Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Можна в міграційну службу або консульство польське подзвонити.

• Подобається Подобається x 1
  2. whisper

whisper Well-Known Member

а не знаєте за скільки днів віддають готовий паспорт з візою?

3. MariannaVtst

За 7. ,як правило.

4. AleksiaK

AleksiaK New Member

Добрий день.
    Можливо хтось робив, або просто володіє інформацією, - гостьова віза в Шенген зону для непрацюючих. Вони вимагають замість довідки з місця роботи (так як його немає) заяву (з підписом) з роз’яснення фінансового статусу заявника. Ніде не можу знайти якогось прикладу чи зразка такої заяви.
    Буду дуже вдячна за будь яку пораду чи інформацію.

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

мому на момент подання було 3,8. не було жодних проблем. якшо шо то окремий паспорт теж має, але то на авіа більше треба.
    Я зараз безробітна. то чоловік дав свою виписку з банку і нам з малим в двох екземплярах написав від руки заяву що згідний фінансувати наші поїздки. просто в довільній формі і все.

6. AleksiaK

AleksiaK New Member

Дякую.

7. Персі

Персі Member

Дівчатка, хто робив останнім часом, ще таке питання. Бачу, що на сайті візового центру пише, що при бронюванні мають бути прописані всі гості готелю. А де то в букінгу таке пишеться? В упор не бачу... Прізвище гостя, на якого оформляється + загальна кількість гостей, все... Завжди так бронювала

8. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Здається де прізвище гостя можна дописувати, або окреме поле де вписується і того хто бронює і решту.

9. oliv

oliv Active Member

фото, яке подаєте на візу, має бути не давніше, ніж 6 міс. тому зроблене.

10. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Це я писала про фото, яке вклеєне в паспорті, а на візу, звичайно, зроблю нове.

Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

там де ім"я гостя, ставите кому і пишете усіх кого необхідно. Також після підтвердження можете зайти в "редагувати імена гостей" і дописати

12. Персі

Персі Member

Так, я вже розібралась, дякую

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Дівчата.а чи є тут хтось хто відкривав візу через посередника? Поділіться враженнями і контактами.

14. octavia

octavia Well-Known Member

Дівчата! Хто робив службову візу ви бронювали готель ? Бо в мене написано в запрошенні що гарантують житло від фірми , і я не бронювала готель . Тепер переживаю щоб не завернули документи .

15. MariannaVtst

Якщо є такий напис, що забезпечують житлом, то не треба бронювати готель

16. readytogo

readytogo Well-Known Member

Дівчата! Маю таке питання чи то переживання. Може в когось теж так було.
    Два роки тому по бізнес запрошенню я і чоловік отримали бізнес візи.
    Цього року знову подаємо документи з запрошенням від тієі ж компаніі, але у нас дитина, і я в декреті, тобто мене і дитину вказуєм як супровід чоловіка. Тепер переживаю чи нам, як супроводжуючим відкриють візу і на скільки часу.
    Трохи сумбурно, але відпишіть, може мав хтось аналогічну ситуацію.

17. MariannaVtst

Дитині можуть дати візу на менший термін, ніж чоловіку. І якщо всі документи в порядку, то не мало б бути проблем

18. readytogo

readytogo Well-Known Member

19. octavia

octavia Well-Known Member

Мала схожу ситуацію мені з чоловіком завжди без проблем ставили річні службові візи , але коли почала просити візу мені службову а на дитину , як супровід (малий в моєму паспорті ) вперто шурували візи на 3 місяці , а чоловіку на рік. Перестали робити службові , робили шопінг , тепер знову подаєм на службові , не знаю як воно буде?

20. MariannaVtst

Якщо не спішно можна зробити перше собі, а потім просити дитині візу. В такому випадку дитині можуть дати більшу візу.