Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. casablanka

casablanka Щаслива особистість

З собою потрібно мати два паспорти.
    Я заплатила в кредобанку 475 грн (18 Є) з особи. Потім на наступний день код на квитанції активовується і Ви можете самостійно подати заявку на подачу документів через сайт ППВА або до них телефонуєте і оператори вас записують, якщо звісно є вільні дати на подачу документів. Може бути таке, що через сайт є вільні дати, а через оператора відсутні, а може бути і навпаки(це зі слів оператора).

2. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Я вчора також записувалась на подачу документів, то також аж на 2 липня записали.

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а можуть і не записати хіба? що тоді з тією оплатою?

Дівчата, якщо я стою на обліку в центрі зайнятості, то мені звідти якусь довідку треба чи ні?
    Підкажіть ще, може, хто подавався на візу і є приватним підприємцем. Які документи несли?
    І на рахунок дитини-школяра цікавить (віза на супровід). Треба якусь довідку зі школи?

4. Siania

Siania Love Life

Так, в кредобанк берете два паспорти, далі вони все знають. Через 24 год після оплати реєструєтесь. Або по тел або через сайт.
    Бронюйте хостел без оплати.

5. Megan

Megan Well-Known Member

Я брала довідку зі школи, що дирекція не проти короткотривалих поїздок учня за кордон.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Megan, то вони мали якийсь зразок у школі чи треба знати самому, як то має бути оформлено?

7. Megan

Megan Well-Known Member

Нє, то на бланку школи в довільній формі написано. Підпис директора і мокра печатка.
    Я коли прийшла, то вони вже в курсі були що треба. У ВЦ зауважень не було.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. oliv

oliv Active Member

Отримала я візу вже в біометричний паспорт. Жодних зауважень при подачі не було... Тому то все неправда, що пишуть, що можуть бути проблеми з візою в біометричний паспорт. Дали дворічну шенгенку мульти :))

• Оптимістично Оптимістично x 2
  9. halmi

halmi Well-Known Member

донька вчора здавала документи на візу - завертали з виписками банку, хотіли довідки

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, що саме ви подаєте для підтвердження неоплаченої броні готелю?
    Я так розумію, що просто роздруківка з букінгу не підходить. Тоді що?

11. Siania

Siania Love Life

А хто казав що не підходить? Мені підійшла.

12. Whiff

Whiff Well-Known Member

Подскажите, если у меня испанская виза, меня в польшу пустят( хотим из Варшавы лететь)?

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

На сайті візового центру написано, що якщо роздруківка з букінгу, то плюс має бути довідка з банку про списання коштів на оплату.
    Або інший варіант - оригінал листа від готелю або факсова копія з реквізитами, печаткою і даними всіх подорожуючих, що на них заброньовано номер. Тоді довідки про списання коштів не треба.

14. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

@tsiuma ви яку шенген візу відкриваєте?

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Третю шопінг.

16. inka

inka і.Неrb-то до мене)

@Megan, можна я ще вас запитаю):connie_pull-pigtail. Як ми постійно їздили до Польші до родини, мали візи Національні, я не платила ні страхівку (одина забезпечувала) ні рахунки не показувала. А тепер потрібно рахунок з банку чи підтверждення якихсь доходів?

17. Megan

Megan Well-Known Member

То у вас гостьові візи були? Тепер гостьові у розділі шенген, а на шенген треба показати виписку з банку. На рахунок житла не знаю, якщо родина робить запрошення і вказує, що жити ви будете у них, то може і не треба, а от показати, що маєте за що їхати тепер обов'язково.

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, а що для польської шенгенки вже не підходить проста заява про готель (з усіма даними), в якому Ви зупинитеся в разі, якщо не встигнете повернутися?

19. inka

inka і.Неrb-то до мене)

--- дописи об"єднано, 15 Квітень 2015 ---
    @Megan, не гостьові, національні візи - видали за запрошенням. А яка має сумма на рахунку?

20. Megan

Megan Well-Known Member

Нічо не розумію. Ви мали запрошення від родичів видане воєводою? Національні візи теж є різні. Сума кажуть має бути 100 грн на день перебування. То так, негласна інформація. Я на шопінг подавала, то мала бл. 10тис, видали візу мені і дітям на рік.