Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. inka

inka і.Неrb-то до мене)

@Basyanya ))) та яке)- в чоловіка постійно картки малого прикордонного руху, в мене було 2 нацйіональні візи , малий був вписаний. Готель на 2 дні броньований- не самий дешевий. Я надала довідку і про стан рахунку і про рух коштів+з жеку (що співвласниця житла). Причин відмов багато- нам вказали 1 пункт- недоведеність. Дівчина - працівник візового все перевірила і ПРИЙНЯЛА ті папери. Сьогодні з візового мені відповіли- що похібка в довідці не проблема. Одним словом я в шоці- таке враження- що нас зачарували...... А тато мій сказаі- що нам відмовили- бо родиною подавали -втрьох- щоб н ПМЖ не виїхали. Нам б сказали-я так думаю- що ми порушники вразі чого

2. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@inka на пмж, в трьох, по цій візі виїхати, офіційної не реально. Та й поляки не проти пмж, взагалі. Дуже хочуть укр. трудових мігрантів. Скоріш за все настрій в консула був поганий.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Energy M

Energy M Member

Хто з таким зтикався?. На шенген візу допускається будинкова книга. Так як чоловік не працює. Але квартира не приватизована, жек копії будинкової книги не дає (так як вона на цілий будинок). Яку ж тоді довідку взяти?

Останнє редагування: 21 Березень 2017
  4. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Та то не обовязково будинкову книгу, береться довідка, що чоловік зареєстрований за такою адресою. По крайній мірі, я буквально недавно брала ту довідку для візи.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дівчата, поясніть мені на хлопський розум ту всю процедуру отримання шенгену. Всі знайомі розказують і тут читаю про стандартну схему: подавати на першу шопінг, їхати в Польщу, потім подавати на ...? Яку то візу видають потім? Туристичну? Для дітей теж потрібно робити спочатку шопінг? Чому всі (ті, що я знаю) їдуть по тій шопінг в Краків, це обов'язково?
    Тепер інше питання. В Польщу мені не дуже то й треба. Є сенс і чи є можливість зробити візу в іншу країну зони? Якщо так, то чи реально це зробити просто маючи бронь на готель і відповідні документи, без купівлі туру в агенції? Чи є різниця, в якій послідовності в'їжджати в шенген? Наприклад, якщо віза видана польським консульством, можна в перспективі летіти з України відразу в іншу країну?
    Вибачте за купу дурних питань, я в тому геть не можу розібратися.

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну якщо з фактурами - то шопінг, і як на мене це найпростіше. А взагалі-то Ви можете відкривати будь-яку, якщо маєте достатньо підстав для неї.
    з туристичною не все так просто, шопінг віза до туристичної немає жодного відношення. Якщо відкриваєте туристичну австрійську (за цю візу я знаю точно) - Вам можуть відкрити на стільки днів, на скільки замовлено готель\куплені квитки і навіть таке можливе що тільки з одним в'їздом.
    перший прокат візи має бути в ту країну, для якої візу видано.
    їхати в Краків чи що Ви мали на увазі? обовязково перетнути польський кордон, а куди ви далі поїдете - то вже суто Ваші справи, можете заїхати навіть у найперший магазин подорозі скупитись і їхати назад.

Якщо у Вас немає можливості виробити запрошення з євросоюзу (по роботі\родичі\знайомі), то найпростіше робити шопінг візу.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Haidee

Я про цю другу питаю, яку видають після першої 7-денної. Тут навіть дівчата писали, що її можуть видати на пів року, а можуть і на 5. По ній, я так розумію, можна в будь-яку країну шенгену? То яка це віза? І чи можна по ній в'їжджати в шенген не через Польщу.

Так, саме ща це питаю. Бо всюди чую "бронюю готель в Кракові", то подумала, що там треба відмітитися якось) з цим тепер зрозуміло.

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Оця друга теж називається шопінг. Просто тривалість вже інша.
    А броні готельні зазвичай усі скасовують за якийсь час, хіба справді збираєтеся скористатися нею.

• Подобається Подобається x 1
  9. Haidee

Дякую. А стосовно другої частини питання? Можна по ній напряму з України не в Польщу?

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, вчора і сьогодні чоловік не може зареєструватись на подачу документів, вільних дат немає. То що тепер кожного дня телефонувати? А як з тим кодом, оплатою ППВА збору, він має термін дії якийсь?

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Перший в'їзд має бути в Польщу.

12. Андріана

Андріана Well-Known Member

Я вчора оплачувала послуги візового центру, сказали дійсний 3 місяці.

Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk

13. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

можна, але можуть бути питання при відкритті наступної шопінг по цільове використання візи, хоча це теж як на кого попаде

14. petrywka

petrywka Well-Known Member

Можна в б-яку країну їхати, краще, щоб в Польщі найбільше днів по цій візі, але і то не обов'язково.
    Це звичайна шенгенка, а 2 шенген у пасплрт не клеять. Тобто, що поїхати кудись в ін країну цілком логічно скористатися наявним шенгеном, а не анулювати його і відкривати новий.

15. Energy M

Energy M Member

От цікаво,чи є десь чітко вказана максимальна,одноразова, кількість днів перебування "по закупах". Чи можу зразу на 20 днів їхати?
    Хочу зробити дитині закупи,але зараз не виходить,нема нотаріального дозволу. То чи можу я,пізніше, на свою візу відкрити малому на залишок тих днів по візі?

16. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

дзвоніть в візовий або пишіть на підтримку.

17. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

На перший раз відкривають макс на 7 днів перебування з одноразовим в'їздом. Наступні, 90 днів перебування на 180 календарних днів. Можете хоч одним махом використати 90 днів.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

18. Energy M

Energy M Member

Дякую. Сім днів прокатала. Власне за другу і питала.
    --- дописи об"єднано, 24 Березень 2017 ---
    От виникло в мене таке питання, що у візовому центрі відповіді дати не змогли. Порадили написати на ел.пошту. Написала. Чекаю, чи справді дають відповіді на листи:girl_in_dreams:

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповіді дають, але треба день-два почекати.

20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

мені не радили такого робити. Можуть бути питання при відкритті наступної закупівельної.. Казали- до місяця часу, а краще до 21дня перебування без перетину кордону.