Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

1. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Іруня найкраще на Варшава Всходня,(то вам буде ближче і швидше по часу). Бо аеропорт знаходиться далеченько. До Модліна не їде SKM(SKM2/S2 їде до Шопена ) до Модліна їде KM 9/RL. SKM червоний потяг, KM зелений. Вам краще скачати програмка jakdojade, там є розклад всього міського/приміського транспорту. І ще одне квитки краще купувати в касі, бо в самому поїзді за видачу квитка заплатите +4zł за кожен.
    Вам точно Модлін треба?(Бо є ще Шопена/Chopina)
    До Модліна, якщо не помиляюсь, краще в 2 сторони зразу брати (так можна ніби), то буде дешевше, і для дітей є пільги (от тільки не впевнена чи то для всіх чи для польських).

Останнє редагування: 30 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Louth

Louth Well-Known Member

Зареєструвалась телефоном на чергу для Шенген-візи. Настроїлась видзвонювати тижнями, і о чудо. Додзвонилась відразу, з першого набору номера. Є вільні дати - від 11 листопада і далі любий день, крім 26 грудня. Аж розгубилась. Тепер думаю: в чому підвох? Не може так все гладко бути

4. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Чому?. Може)

Надіслано від мого ALE-L21, використовуючи Tapatalk

5. Louth

Louth Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть мені таке. Реєструвалась по телефону на подачу візи, перевіряю на сайті - реєстрацію підтверджує, але лист-підтвердження на мейл так і не прийшов. Пробую на сайті "Роздрукувати лист-підтвердження", питає ел.адресу, потім пише, що такої не знайдено. Не виключено, що оператор неправильно записала, хоч ніби і звірялися по буквах. А той роздрукований лист конче треба мати на руках?

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ні, того підтвердження ніхто не потребує. Ні за що не переживайте, Ви зареєстровані. Просто приходьте з документами в той день, який Вам повідомили. Мені одного разу тоже не прийшло підтвердження на пошту.

7. lusuzj

lusuzj Member

Дівчатка підкажіть.які документи подаються на культурна віза (по запрошенню),чи оплачується консульський збір.

8. MariannaVtst

Ні, не оплачується. Культурна віза безкоштовна.

9. lusuzj

lusuzj Member

Може підкажете процедуру оформлення.

10. Insolence

Insolence Living The Dream

Стандартна, як і пакет документів.

11. lusuzj

lusuzj Member

Дівчатка підкажіть,ще будь-ласка,а як зареєструватись на подачу документів,коли там вимагається № квитанції про сплату візового збору.

12. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

На квиьанції є номера тел, дзвоніть і слухайте

13. MariannaVtst

Треба спочатку піти в Кредобанк або Ідеабанк і оплатити послуги візового центру. З собою мати укр. паспорт та закордонний ну і номер телефону. Там дадуть квитанцію , на якій буде ваш індивідуальний номер.
    Потім дзвоните або реєструєтеся на сайті.

14. lusuzj

lusuzj Member

Але вище дівчата писали,що культурна віза безкоштовна.Чи все одно потрібно оплачувати послуги візового центру.

15. MariannaVtst

Послуги візового центру платні. Це є 18,5 євро. Оплата в грн.в касі банку. Сама віза безкоштовна.

16. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ні, жодних проблем,просто приходите у день на який Вас записали, Ваші дані є вже в візовому центрі!

17. Megan

Megan Well-Known Member

Дівчатка, забронювала готель, без оплати за бронь, але при бронюванні захотіло номер картки, я вказала, а сьогодні на пошту прийшло повідомлення, що не змогли заблокувати кошти на картці, і якщо я не надам правильні дані картки, то через 24 години бронь буде скасована. Подаюсь в понеділок. Шукати інший готель, чи хай скасовують, я підтвердження вже роздрукувала..

18. MariannaVtst

Це не страшно. Не звертайте увагу. Просто роздрукувати треба підтвердження,а потім скасувати готель і все.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Та я все так робила, а тепер думаю може вони перевіряють бронь чи шо, бо завжди скасовувала вже коли документи були подані...

20. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата підкажіть : перед дзвінком в центр я мушу оплатити збір? де взяти реквізити і інше. Де береться довідка з банку про рух коштів- якщо нема працевлаштуванні, і чи потрібен залишок на рахунку грошейю. Маю розрахункову з Привата- то в відділенні? Яка страховка найдешевша? нам треба на 2 роки віза по переселенню .