Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Одлі, ми як тільки одружилися, то на якийсь час взагалі випали з життя. Ні з ким не зустрічалися. А потім потроху верталися до життя і друзів, знайомих. Це нормально, колидвоє людей хочуть пожити тільки для себе. Це ж щастя!
    Чи там інша ситуація і чоловік просто не дозволяє?

• Подобається Подобається x 5
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

та вона не щойно одружилася. і не вперше, до речі. і чоловік її, я так думаю, нічого особисто проти мене не має. мабуть має проти всіх абсолютно.
    кожному своє.
    це не така коліжанка, з якою годинами на телефоні висиш чи десь швендяєш. ми знайомі купу років. і мої, і її життєві і особисті обставини мінялися не раз, і не два. ми могли довго не спілкуватися - і це ніколи не мало значення. а тепер і спілкуємося регулярно - але то перетворилося на якусь таку формальність.
    і ще її їдкі зауваження часом такі неприємні - то не вона говорить.
    нічого казати я їй не буду - я не мала дитина, щоб так ображатися.
    але факт є фактом - то її свідомий, чи, сподіваюся (для себе), несвідомий вибір.

дякую за підтримку, але
    пропоную цю тему закрити.

• Подобається Подобається x 9
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я он нині дуже посварилась зі своєю мамою. Вона цілий день ходила і мене виховувала яка я погана мама і як я поано виховую дітей.
    Спочатку було за те що я дозволила Юліані піти до причастя хоча вона, за словами мами, не перехрестилась ніразу цілу Службу. Як завжд перебільшення. І ще що я не заставляю найменшу молитись і вона собі може ходити по-церкві як хоче. Сьогодні я спеціяльно пішла в окрему кімнату аби мама на нас не дивилась, так вона поперлась за нами.
    А нині ввечір, коли я вкладала дітисок спати найменша почала плакати що хоче компютера, ну і бабця їй заборонила. Андріана звичайно ж почала сильно плакати. То щоб закрити дитині рота бабця її три рази сильно, так що лишився слід, вдарила по-голій дупці. Потім взяла до ванни і давай мити холодною водою і казати - АНУ ПЕРЕСТАЛА ПЛАКАТИ!!!
    Я того не витримала. Прийшла в ванну і забрала дитину. На це мені мама заявила щоб я більше до неї за ніякою допомогою не приходила і ні про що її не просила. «Ти псуєш своїх дітей і робиш їх каліками. Тобі ще треба буде моя поміч, а я навіть і не подивлюсь в твою сторону», сказала вона і з шквалом полетіла на долину і гримнула дверима. Вона там ще щось татові на мене жалілась, але я пішла до дітей в кімнату і почала читати їм книжку. Коли мене Анна запитала що сталось, то я їй сказала, що мама посварилась з бабцею. І все.

Можливо мені і треба було змовчати але я волію аби вони були каліками а ніж так добре виховані як я, що не вмію за себе постояти. Мені боляче.

• Подобається Подобається x 47
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, скажіть вашій мамі, що вона вас погано виховала (тому ви і погана мама і дітей неправильно виховуєте), тому ви не хочете, щоб вона погано виховала ваших дітей.

• Подобається Подобається x 18
  5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

це не допоможе, просто мама, видно, дуже власна жінка і хоче все контролювати. В мене дещо подібне, просто дитина ще маленька і її дуже не повиховуєш. А так, я мовчки (переважно) вислуховую все, що мама каже, але роблю так, як вважаю за потрібне.

• Подобається Подобається x 14
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мама - жінка нещасна, бо нікого не любить... а найменше себе. От владою, чи то пак відчуттям влади вона то й намагається компенсувати, а якщо воно в неї починає вислизати з рук, починає псіхувати. Блондочко, дай Боже, аби ви не знали того, що Маруся знає...
    А Марусі треба геть втікати відти, най на менше, тісніше, але своє. І проблем поменшає в сотні разів... і діти слухатимуть краще, і чоловік не діставатиме... а так, коли розсадник чвар постійно є центром Марусиної сім'ї, то що дивуватися, коли щось не клеїться. От тільки проблеми й чвари у них - не їхні, а які їхні? як не переїдуть на інше місце, то ніколи й не довідаються, яка ж вони сім'я насправді та як можуть жити.

Вибач, Марусю, що нам Дарко мій побалакати не дав, але молюся за тебе й твою сім'ю цей вечір, аби Бог дав розуму вам із Андрієм у тому, як знайти вихід з цього темного й довгого тунелю...

Останнє редагування: 10 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 33
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мовчки вислуховувати то не допомагає, бо з роками воно стає ще гірше і гірше.
    Просто моя мама вчора посварилась зі своєю мамою за те що та хоче контролювати свою дочку або скаже щось недоречне, а дочка давай виправляти яка мама неправа.
    Моя мама просто переносить те як її мама виховувала на мене.

Я мовчати не буду. А Андрій мені добре сказав, що вона завтра (тобто нині) буде поводитись якби ніґди ніц. А я не забуду, не тому що я не злопамятна а тому що я людина і зі мною треба рахуватись.

• Подобається Подобається x 24
  8. nattsol

nattsol Well-Known Member

мабуть, пожаліюся трохи: наболіло...
    недавно взнала, що моя знайома (не можу більше називати її подругою) мене обговорює за моєю спиною ... при чому розповідає негативні речі (ще й неправдиві) нашим спільним знайомим і друзям :sad: я про це, правда, здогадувалася, але мої здогади підтвердилися... ну чому не можна сказати людині в очі, коли щось не так?:girl_devil: колись їй вже казали (по-дружньому) "коли щось не так, кажи прямо, щоб ми знали що не так зробили"... зізнаюся, я теж не всю правду кажу їй в очі, але лише через те, що боюся її чимось образити, та й іншим на неї не скаржуся ніколи (тут не рахується, я ж по імені-прізвищу її не називаю та не розкриваю всіх деталей)
    боюся, що при нашій наступній зустрічі ми вперше відкрито посваримося... ні, кричати на неї я не буду (я взагалі не витримую конфліктів і сварок), але я вже не зважатиму на те, чи її влаштовують всі мої слова і погляди, чи ні... знаю, кожен бачить, в першу чергу, що він робить для інших, а не що інші роблять для нього... знаю, що і я в дечому неправа, але ж про це можна сказати мені особисто, а не обійматися-цілуватися при зустрічі зі словами "я за тобою скучила", кажучи, водночас, десь комусь за спиною, що я щось зробила не те... а коли питаю прямо "що не так з мого боку?" у відповідь отримую мовчання, фиркання або слово "нічого" :sad:
    завжди важко втрачати друзів, але, як на мене, це вже далеко не дружба...

9. марта

марта Well-Known Member

Ми сьогодні з Костькою після заняття зайшли в Новий цум, треба було деякі дрібнички в швейному відділі купити, ми там не живемо і на заняття доїжджаємо, тому, як то кажуть, користуючись нагодою. Малий нудився і йому явно не до магазинів було. Я намагалась його по різному відволікти. Як шли вже вниз, я його майже весь час на руках несла, поставила його на бордюрчик мраморний на тих кругових сходах що посередині і тримала ззаду, щоб трішки руки відпочили. В якийсь момент малому послизнулась ніжка, і він вдарився об перило. Я стою заспокоюю дитину і чую в свій бік від якоїсь продавщиці таку репліку (рос.): «надо было чтобы он упал вниз, мамаша безмозглая»…

• Подобається Подобається x 22
  10. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Який жах, аж не по собі стало:girl_sad:

• Подобається Подобається x 6
  11. Orman

Orman Модератор-бомба

та ну - плюньте і забудьте

• Подобається Подобається x 6
  12. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

треба би було її саму за такі слова спусти вниз. я б точно не втрималась і наговорила би їй:cesored::cesored::cesored:

• Подобається Подобається x 7
  13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Просто погано..сумно і погано....хочеться, щоб хтось без слів просто обійняв і сказав "Іспанко, не плач!Я з тобою"... бо просто хочецця вити вовком..набридло розчаровуватися..набридло бути сильною,усміхненою,веселою для всіх,а ввечері приходити додому і плакати від безсилля і самотності..самотності серед купи людей...

• Подобається Подобається x 28
  14. Олька

Олька Well-Known Member

Іспаночка! Ану припини! Ти чого? Шкода, сьогодні не було нагоди поспілкуватись, але я думаю, що це не остання наша зустріч! Ти така сонячна, від тебе тільки один позитив! Все ще попереду! Головне не розкисати!

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Іспаночко ти чого?????
    Не плачь ми з тобою:haha:
    ти не самотня в тебе є ми...

• Подобається Подобається x 17
  16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Зуб болить... ((((((((
    А разом з ним - півщелепи, вухо і скроня.
    Зі знеболюючих у хаті - тільки протермінований Ібупрофен і Моваліс в свічках, а поблизу жодної цілодобової аптеки.
    Погладьте Галю...

• Подобається Подобається x 18
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой йой ..зуб то така кака-бека!Тримайтеся...може якось переключіться на щось ..мо спатки ляжте..бо зубний біль то таке неприємне "ниття"..Біданька((

• Подобається Подобається x 3
  18. kati

kati Well-Known Member

Іспаночко, все минеться...сьогодні хмаринки, а завтра обов"язково буде сонечко...таке життя.. сьогодні сум а завтра радість....ТИ ЧУДОВА, вище носа[​IMG]

• Подобається Подобається x 15
  19. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Zlju4ka, заснути не можу, коли болить.Завтра йду до лікаря.

20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ьідолашка!:girl_sad: Я сама таку історію недавно пережила -тримайтеся!
    Можна розтовчений зубець часнику на хворий зуб покласти (шкірку не знімати, а просто ножем придушити часничок) так трохи біль втихомирює, а назавтра - до стоматолога. І все буде добре:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.