Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Мені сьогодні дуже-дуже зле. Мене вразила людська глупота, ідіотизм і бажання повимахуватись. Мусіла піти в туалет, щоб поплакати, бо в жодні ворота не лізе таке відношення. Я була і є переконана, що не заслуговую такого ставлення, що не дала жодних підстав, щоб саме мене так "відрізнили". Захотілось подати заяву на звільнення.

• Подобається Подобається x 17
  2. Пундик

Пундик Well-Known Member

Я коли працювала на старій роботі то в мене часто таке було,принизити хотів майже кожен,бо колектив був різношерстний,але як би мені прикро не було я протрималась там 4 роки,бо знала що мені ніхто грошей просто так не дасть,знала що тре платити за навчання,і що хвора мама...
    Теж не раз плакала(так щоб ніхто не бачив,але то все моє, потаємне...).А мене вони бачили завжди сильною,стальною,мудрою,і їх це добивало ще більше...
    Як би там не було ,але ми маємо знати що люди є різні і дурні і розумні,і кожен колись відповість за свої вчинки,так що побажаю вам терпіння і не приймати те все занадто близько до серця...і все якось влагодиться,бо є Бог на світі і він усе бачить...

• Подобається Подобається x 6
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Занудко, ну якщо хтось завинив, то в перошу чергу намагається наїхати на іншого. Ти певно попала під гарячу руку... Не бери дурного до голови!
    Та й сьогодні та погода якось впливає на голову - в мене малий ТАК варює, що ледве дишу...

• Подобається Подобається x 7
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Як я вас розумію. Я з третього курсу вчилася і працювала. Як згадаю аж потом холодним обливаюся. День був схожим на марафон-робота-пара-робота-пара. Або ще гірше-пара-робота-залік-перездача-робота- дім і навчання до ранку. Але все минулося. З тим всім встигла закінчити магістерку правда платну бо до державної забракло два бали. Але закінчила. Той день вручення диплому моя душа була зі щастя під стелею як чорні каптурики (звиняйте забула як називається) які ми підкидали співаючи гімн універу. Все буде добре то просто треба пережити.

• Подобається Подобається x 9
  5. Пундик

Пундик Well-Known Member

Я вже не зважусь на 3,5 роки піти ще на науку,бо єлі-єлі отих 4 витягла...думала що ще рік магістерки чи спеціаліста ще дотягну...але видно не судьба,а ще раз майже так провчитись то буде знущання над собою ,бо сили не витримають такого навантаження...прикро але нічого не зробиш...

• Подобається Подобається x 5
  6. Halina

Halina Well-Known Member

Це напевно і є така судьба! Ви не засмучуйтесь! Значить так має бути і вас чекає щось набагато краще! Повірте!

• Подобається Подобається x 2
  7. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Пундик, а ви на безплатне (держзамовлення) хотіли іти? Бо на платне навчання деякі ВНЗи заочників ще приймають.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Пундику, а Ви цей рік попрацюйте, а на наступний подасте документи на магістерку в Політех.

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мені після перерви важко було б вчитися. Вчишся поки вчишся. Знаєш, що треба та й тягнеш. А коли трішки розслабився - то вже складніше себе настроїти на науку.
    Хоча, якщо дуже хотіти, то це вихід. Рік почекати. Підзбирати гроші (якщо на платне). А потім все-таки завершити навчання.
    Образливо просто поступати у вищий навчальний заклад, вчитися. А потім отримати диплом того ж рівня, що й після коледжу.

• Подобається Подобається x 7
  10. nattsol

nattsol Well-Known Member

Не знаю вже що робити: моя знайома має препаскудну звичку ображатися без причини :girl_sad: я вже з тією людиною не витримую: в п'ятницю з нею спілкувалася, ми сміялися, жартували, а з понеділка говорить зі мною з такими нотками в голосі, наче я їй щось не те зробила. І таке вже не вперше. Часом складається таке враження, що вона мені заздрить, бо вона і гарніша, і худіша, і співає краще, і готує краще, але я знайшла свою половинку просто в себе під носом, а вона досі незаміжня, і хлопці її постійно кидають. Намагається постійно чимось мене "переплюнути": купила собі новий монітор, коли ми з чоловіком складали на ноутбук; проте ми тоді купили дзеркалку. І що ж ви думаєте? Їй раптом теж терміново стала потрібна саме дзеркалка. Попросила в тата грошей, щоб придбати собі теж фотік, але дорожчий. Ми нарешті купили собі ноутбук, так тепер вона просить тата, щоб він і їй купив (мабуть теж дорожчого). І все б нічого (така "конкуренція" мене не зачіпає, а смішить), але якщо раптом їй відмовишся допомогти, то вже не хоче з тобою говорити і демонстративно фиркає; а в неї я взагалі нічого не прошу, бо вона має пречудову звичку або спізнюватися на годину, або в останній момент в неї виникають свої справи :girl_mad: і не можу їй нічого сказати, бо ми наче як дружимо ще з часів універу, в нас багато спільних друзів... просто дістає найбільше те, що зовні вона наче весела, дружня, готова допомогти і т.д., але не знаєш в який момент вона схоче викинути якогось коника і з якої причини :girl_mad: Набридло вже няньчитися: постійно думаєш як би то чогось зайвого не сказати, не зробити... :sad::girl_sad:

• Подобається Подобається x 13
  11. Vesnyanka

І в мене є така знайома. Спілкується з радістю і з великою приємністю розказує про свої здобутки. А коли раптом виявляється, що в мене щось краще вийшло (щось ліпше купила, поїхала, де вона ще не була і т.д.), вона просто на очах чорніє, починає злитися.
    НЕ звертайте увагу. Просто спілкуйтеся. А злиться - ну то хай. Усміхніться та й йдіть собі далі. А ті негативні емоції най її ж і доїдадають. Є такі люди. І нічого з ними вже не зробиш. Залишається лише або менше з ними спілкуватися, або пропускати повз вуха всі їх коники і не брати собі того до голови.

• Подобається Подобається x 9
  12. nattsol

nattsol Well-Known Member

Та от і лишається хіба менше спілкуватися: я майже ніколи не йду у відкритий конфлікт. Просто у нас багато спільних знайомих і, так чи інакше, наші стежки часом перетинаються :girl_sad: Мій чоловік сам мені постійно каже не брати того до голови, а мені не завжди це вдається: часом думаю, що, може, зі мною щось не так, якщо на мене сердяться... Хоча і розумію, що це не завжди від мене залежить. І чого то дурні думки завжди важче з голови викидати? :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Таких людей є досить багато, я власне таке вчора щось мала з сусідкою, не бачились зо пів тижня, і вже говорить крізь зуби, перших хвилин 10,а потім ніби потроху проходить.
    Мене це також дратує, маю таких декілька знайомих, але то є характер, і люди ніби непогані, і ...
    Посміхаймося частіше :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Олька

Олька Well-Known Member

Блін, я така зла!!!! В мене від пятниці до вчорашнього дня не працював телефон, я до них 5 раз дзвонила, спочатку культурно спілкувалась, потім мене так вивели, що аж трусило всьою, мусіла валер"янку пити, ну і вчора включили, як виявилось не надовго... тільки що подружка подзвонила привітати, вони с...и на півслві знову виключили, ну шо я маю з ними робити? Бляха кожний місяць плачу близько 90-100 грн. питається за що? Я напевно завтра до них поїду і зроблю там скандал!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Олюню в Вас сьогодні День народження.Відпочиньте, святкуйте а завтра з подвійною енергією розберіться з ними

• Подобається Подобається x 6
  16. Vesnyanka

По селах часто таке. Знаю, що можна писати заяву, що з такого числа телефон не працює і відповідно абонплату за той переод платити не буду. Вони там якось вираховують і ремонують скоро - їх же гороші. Але точних подробиць не знаю.

17. Олька

Олька Well-Known Member

Так може по селах і ремонтують і вираховують, але я думаю такий варіант на долбаному "фарлепі" не заканає, тому поїду завтра і скажу їм нагло, що платити повністю не буду або взагалі розірву з ними договір.

18. Vesnyanka

Там укртелеком. А в Фарлеп я і сама поїхала б сваритись і скарги писати.

• Подобається Подобається x 3
  19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В малої вже місяць лізуть зуби (2 верхніх шестірки)-спить жахливо,мене копає,просинається,плаче.Вдень відмовляється їсти,не слухається,вередує.Я сама вже як зомбак-зла і невиспана.Від того постійого плачу вже не витримую і кричу на малу,хоч розумію,що сама мордується,ледве стримуюсь,щоб не відлупити.Жах якийсь..

• Подобається Подобається x 10
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І в нас лізе зразу кілька. Вже кілька разів не стрималась і накричала на малого. Потім так його шкода - ридав страшно. Але нестерпний робиться. А як ніц не болить і все добре - просто золото...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.