Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ну яка там мачуха! ВАм ніззя нервуватись, а коли дитинці прививку роблять, то так ...так...Я все чоловіка відправляла, а сама під дверима чекала зі сльозам на очах...

• Подобається Подобається x 9
  2. Halina

Halina Well-Known Member

Я така засмучена, що словами не передати!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Закривала я огірочки з томатним соком. Так радувалась і от....пройшов тиждень і вони сьогодні вибухнули!
    Чому все так???

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

О, саме з цієї причини я нічого не закручую - раз отако мені все постріляло і всьо....відбило охоту на ніц

• Подобається Подобається x 5
  4. Halina

Halina Well-Known Member

Одного року я наробила закруток всяких. Постріляло варенячко...То мені охоту на то теж відбило на років 2. Але я завжди закривала помідори, огірки і аджику. А колега на роботі приносила огірки в томаті, мені так сподобались, взяла рецепт. А тепер сиджу і сльози капають і капають!

• Подобається Подобається x 3
  5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Не плачте,сльозами горю (огіркам тобто ) не поможеш.:girl_sad:Якщо у вас ще залишились сили і натхнення можу запропонувати 10 кг огірків задарма,але самовивіз завтра до 15(огірки вродили рясно,назбирала маленькі,гарненькі,свіженькі:girl_curtsey:,але я іду на весілля:girl_in_love:).До того всього ще маю суперовий рецептик:girl_curtsey:.Перевірено,не тільки мною- не стріляють.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 17
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене ячмінь вискочив!!!!!повіка болить!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

о як файно!!! а в нас повно кабачків переростків. великі як коні.

А я нині трошки розстроїлась своєю сестрою. ЇЇ діти поїхали в Україну, щоб там бабця нареченого їх поблагословила на шлюб, бо їй приїхати не вдасться. А сестра зараз сама вдома і заїхала до нас. В той час якраз мої дітиска таляпались в басейні. Ну і між собою говорили половину по-українськи половину по-англійськи. Ну те що з порогу почала мене вчити що я дітей не пильную, то таке. А тоді раптом встала і таким командним тоном до дітей - відколи я тут є ви ще ніодного слова не сказали по-українськи. А я сиділа на кріслі поряд і так тихо кажу, то не правда. А вона почула і давай - О!!! Та так!!! Захищай їх.
    Розвернулась і пішла, навіть не попрощалась.

Я так сказала бо вона дуже лізе зі своїм уставом в чужий дім. Може воно і правильно але я її дітей не визбирую і не виховую а вона вважає що має право. Он вона і образилась що я її обрізала. Але найцікавіше що в її реакції я побачила свою маму. Он воно мене трохи і глодить. Мо я була неправа?

• Подобається Подобається x 14
  8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, колись давно, моя товаришка сказала мені мудру фразу, коли я тихенько їй сказала, що вона якось не так малу виховує: "Марійка, то є моя дитина і ти в її виховання не пхайся". Я вибачилась і після того свої поради тримаю при собі. Скажіть ту фразу своїй сестрі.

Правда, коли вона (моя товаришка тобто) нарікає на малу, то я їй кажу "Шо си виховала, то си маєш" :girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
  9. Маруся-мама

Mariya, Дякую! І я так кажу. Як буду плакати то на себе а ні на кого іншого. Чого ся пхати. То на дітей аж ніяк добре не впливає.
    Але сам той момент що вона пхається мене зачіпає. Вважає що на то має право.

• Подобається Подобається x 6
  10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, вона пхається, бо ви їй позволяєте. Якби ви їй пару разів гостро сказали "То моє - не руш", то вона б знала своє місце.

• Подобається Подобається x 5
  11. Маруся-мама

гніваються... такі обурені ходять, шо аж но.
    Одного разу мій Андрій її визбирав щоб вона до наших дітей не лізла, ми ж до її не ліземо - то так ся загнівала що аж пунцова була. Як то їй таке могли сказати, та щей хто хто... а мій чоловік. Ми ж у них не люди.
    Але нічого... привикнуть. Я нині на її закидання і виховування просто повернулась до неї і маман спиною. Не було з ким говорити, то вже теми і не продовжували. Але ж Маруська вредна і непослушна.:girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 12
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ашопоробиш, життя - воно важка штука, часом можна і по носі дістати, особливо якщо його пхати куди не просять.

• Подобається Подобається x 7
  13. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Дуже часто дорога родина(мама,свекруха,сестра,тітка)користується принципом :я ся не пхаю,але сказати мушу.:girl_mad::girl_mad::girl_mad:А потім ображається,що ви не дослухаєтесь до їхніх порад.:girl_bye2:

14. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

цей принцип я також спостерігаю у своїх

Хочу теж поскиглити. Дитину завезла в Моршин, гроші на мобілці скінчились, а вона мені не звонить. Сама передзвонити не можу, а ще й хотілось, щоб вона сама позвонила - вчора обіцяла, що передзвонить. А так воно є - вже велика, мами вже не треба. Піду в декрет :girl_haha:, точно!

• Подобається Подобається x 11
  15. Halina

Halina Well-Known Member

Та як тут не плакати, сама огірки вирощувала і от так в мусор! А ще роботи так жалко!
    Дуже дякую за пропозицію! Буду ще свої збирати!
    Буду вам дуже вдячна як перекинете мені той суперовий рецептик! Будь-ласка!

• Подобається Подобається x 1
  16. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Ну й день у мене, ще й коханим поцапалась, вірніше сказала, те що думала, а тре було промовчати....... ну, не змогла, ще й розревілась :girl_mad: так себе шкода стало...............

• Подобається Подобається x 7
  17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я мала на вихідні до Львова їхати і не поїду... :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Нє, ну шо за людиська, не можна було раніше попередити, що плани міняються :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Я би собі в Одесу на вихідні махнула б, а то ні до Львова, ні на море...
    Забилам би!!!!!

Тиждень біцяє бути горЯчим :girl_devil:

18. Пундик

Пундик Well-Known Member

В мене нині теж погані новини,я вчилась в політесі на міжнародній економіці,отримала бакалавра і чекала поки порахують бали щоб знати куди попаду (або на спеціаліста або на магістра...),забула додати що я заочник
    Нині мені дзвонять з політеху і кажуть що на магістра в мене не хватає рейтингу,а спеціаліста вони відмінили цього року:girl_mad:!!!!!!!
    Я получаюсь з дипломом бакалавра і все!!!!!!!!!!Хотіла перевестись в інший заклад так всюди документи вже в червні закінчили приймати,кажуть а що ви тільки тепер опам'ятались???!!!!Але то не я то мій інститут тільки нині видав мені документи і результат!!!
    Можна піти ще на спеціаліста в універ але там тре 3,5 роки вчитись ще щоб дали звання спеціаліста ,в той час як в палітєсі тільки рік з тою самою акредитацією!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Я незможу ще три з половиною роки витягнути того навчання,вже сил ітак не має бо з роботою накупу скоро коньки відкину:no::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 13
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Пундик, можу сказати одне - мій диплом магістра лежить і пилюкою припадає. А на роботу взяли за знання і бажання працювати. Тому причин сильно засмучуватись нема:)

• Подобається Подобається x 11
  20. Пундик

Пундик Well-Known Member

Зорянівонька дякую вам за підтримку,але знаєте як то настроюєшся на одне а тут отаке

Статус теми:
Закрита.