Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

ОООО мого подарунку також не оцінили:no: я блін пів міста облазила. ще перепитала чи хоче таке, уточнила колір і фактуру, а коли подарувала - попробував,хмикнув і спитався чи можна назад віддати у магазин:sad: я відповіла що або нехай викине на смітник, або передарує кому, або робе що хоче. Ну йолки палки ніби не товстошкірий, але інколи як щось вчудить хочеться розревітися:sad:

• Подобається Подобається x 22
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мались на увазі конкретно нахабні родичі, а не всі підряд. Вам пощастило, що у вас таких нема:) В мене є такі, які звикли свої справи вирішувати чужими силами, в тому числі і їсти завалитись, якщо самим ліньки готувати, і ще мають наглість сказати чому їх так бідно зустрічають, вони бачте-но на бенкет розраховували:ninja::8: Їх асолютно не хвилює, чи є у вас фінанси для бенкету, час і бажання їх розважати, і взагалі наплювати, що ви там собі про все це думаєте і що напланували на сьогодні...

• Подобається Подобається x 13
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дякую, дівчата, всім за таких файних Миколайчиків!:) Хомочко, я так сміялася:), не очікувала
    Між іншим, Миколай вже прийшов, маленький, але смачний:xaxa: Певно, подумав, що то якось негарно, що він до всіх прийшов, а одна Олюська була нечемна:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  4. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Добралася я до свого Миколая - клас - ми з чоловіком півранку подарунки перебирали - він цього року кращий ніж я (йому більше дісталося :)) Але мій головний подаруночок - в мене в животі (і цей подаруночок так любить шоколад, як виявляється :) Про гостей - свекруха теж вже допоминалася - а для чого - ми - дорослі коні, я ій 100 разів казала - давайте закінчуйте з тими Миколайчиками, маєте внука (син сестри чоловіка і за компанію мій похресник) - усьо туди - все малому, нам не треба !!!Ні, що року маю мініатюру : мені труси - "прощай молодость" (віддаю племінниці) і ангорові шкарпетки (знає що не ношу принципово, бо люблю, щоб в ного було холодно), чоловікові - труси розмальовки" Пікассо - з ранньої творчості" , розміри на 2 менші і традиційні мандаринки. Увага питання - ну навіщо це робити з року в рік? Я вже писала, що я халявити не вмію, завжди купую їм щось гарне (як на мій смак) - великий набір ялинкових прикрас, набори посуду, бокали - те, що в них або ще з совковских часів, або те чого взагалі не мають. :ninja: Все , виговорилася, іду далі шоколад жертись :xaxa:

• Подобається Подобається x 17
  5. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Думала написати ще зранку, та ніяк не доходили руки. До обіду все сварилася з своїм коханим по телефону:8:Та так сварилася, що не відчулося ніякого свята. Ніяк ніхто не міг поступитися, а я ще й хвора. Звичайно і без Миколайчика.Образливо так було!!! :umbrage::sad:
    Але піся обіду - дзвінок в двері, відкриваю, а там він з трьома велииикими торбами з подарунками!!! думала, що це не тільки мені, а виявилось, що все для мене. Ще й накупив всього, щоб я лікувалась. Всі образи зразу забулись!:)

• Подобається Подобається x 22
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А ми з чоловіком і малою щороку маємо по кілька речей... з секонд-хенду:8: (цей рік - не виняток). Причому мені таке, що ні в тин, ні в ворота. Довгі до п"ят спідниці, широчезні "квадратові" футболки і кофтини...:confused: Плюс цукерки малій (хоча прекрасно знає, що в малої погані зуби):tanksmile:. А минулого року я мала від неї на Миколая... велику щітку з довгою пластмасовою ручкою і жорсткою капроновою щетиною...:confused: Що вона тим хотіла сказати, не розумію...:confused: Щітка згодилася б тільки сніг з машини згрібати. Віддала її татові, але він повернув мені її назад - казав, що дуже сильно дряпає машину та щетина.:n:

• Подобається Подобається x 16
  7. Inka Blond

А мені моя бабця дуже любить передаровувати свої подарунки (хоча і не тільки мені):) Напр. мій день народження приблизно співпадає з її професйним святом, і кожного року коли дарують їй гарний букет вона передаровує його мені(це переважно буває так: їде вона з роботи(може бути і не на сам день народження, а десь в тому районі) дзвонить мені на мобільний і каже прийди і забери, при цьому де я, що роблю, чи занята її не цікавить. Просто треба прийти і забрати із щирим задоволенням та усмішкою на обличчі:8:). А ще кожного разу я отримою коробку цукерок, які їй також дарують, але вона їх не з'їдає, а тримає для подарунків, свята бувають не кожен день, тому і цукерки не завжди ще придатні для того, щоб їх їсти. А ось зовсім недавно, на мої іменини вона передала для мене дитячий фотоальбом(який тримала дома для малих внуків, а для мене нічого на той момент дома не мала).Ось тепер думаю, що з ним робити:confused:

• Подобається Подобається x 6
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:xaxa:Тішитись і дякувати із "щирим задоволенням і усмішкою на обличчі":xaxa:. А куди дінемось?:)

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ну ви мене розсмішили:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 1
  10. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А спробуйте їй назад його подарувати або щось інше (щось з того, що вона вам дарила, але довести, що це саме воно не можна :ninja:)... ну цукорки прострочені... ото умора буде - ПІН-ПОНГ :D :D :D :D

• Подобається Подобається x 4
  11. Ная

Ная Well-Known Member

Пригадалось як приходила тітка до нашої новонародженої донечки на відвідини і принесла купу ну дуже ношених речей і старих облізлих іграшок з секонду :bad: Добре що я той кульок розпаковувала вже коли вона пішла,бо була б не стрималася в емоціях:) З одного боку може людина не має грошей на нову річ (хоча ніби і не бідує),а з іншого достатньо було купити якийсь цукорок,якщо з порожніми руками до дитини йти не пасує:confused: Ті подарунки я винесла на смітник,бо було дуже то мені неприємно.

• Подобається Подобається x 13
  12. mamatu

mamatu Well-Known Member

мушу зауважити, що державних свят у нас зовсім небагато (робила календар і сама здивувалась, як мало треба червоних дат робити). Багато у нас приводів, щоб забухати, виведених у ранг ледь не обов"язкових.

Згідна з думкою, що Миколая - то дитяче свято, але насправді так хочеться і самій промінець радості серед кризи та буднів.
    Мені, як я й гадала, нічого Миколай не приніс. Я би й не засмучувалась, але чоловік собі "на Миколая" купив нову люльку (стару десь загубив), а мені навіть мандаринок не подумав.
    Мені нічого не шкода для чоловіка, але мене дивує, що він абсолютно не вважає за потрібне мене балувати подаруночками. Якось йому незручно стало переді мною, дав 200 грн (на господарство, але з натяком "купи собі щось"). А вийшло, що на ті гроші я пішла й купила знов подарунок йому. Бо завтра у нас річниця заручин і я не могла нічого йому не купити.
    І взагалі, якось так виходить, що чоловік має свої обов"язкові витрати на задоволення (тютюн дорогий до люльки, дорога випивка (типу віскі, скотча, рома), як має в чомусь потребу (кашкет, одяг) - іде і купує. Тобто витрачається особисто на себе. А тих грошей, що він дає мені, ледве вистачає на господарство. Ну не можу я піти собі накупити цяцьок, знаючи, що немає з чого їсти зварити. Якась образа на чоловіка накопичилась, але позитиву більше у наших стосунках, тож мушу "ковтати" все це.

• Подобається Подобається x 14
  13. Inka Blond

Думаю, що воно не заставить себе чекати і в майбутньому повернеться якщо не мені, то ще комусь із родичів:xaxa::xaxa::xaxa:Так і будемо передаровевати один одному одні і ті ж цукреки, поки ще будуть мати хоч якийсь товарний вигляд:xaxa:
    Поки писала, згадала, що розказував мій хлопець, то йому взагалі в дитинстві подарували цукерки, а коли вони їх відкрили і не дивлячись на них налетіли(діти ж), то потім, якби це так сказати, було не дуже всім добре.Цукерки виявились з хробачками:bad::bad::bad:Трішечки не свіжі...:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  14. Люша

Люша Well-Known Member

Дівчата прочитала про прострочені цукерки і згадала літо, ми з чоловіком та малим подорожували Україною, були у його бабці у Полтавській області, і та нам коли ми від'їджали подарувала по шоколадці и печива кульок дала малому в дорогу - крекерів. Той кульок мені відразу не зподобався:bad:.Малий в машині заснув, а я вирішила печіва в нього скоштувати, одне з'їла якесь не добре, я друге розкусила а воно зелене у середині , :bad::bad::bad:, скільки років цікаво воно лежало "в закромах родини" перед тим як нам дісталося. Щастя, що малий не попробував, тому що в мене все закінчилося...:bad::bad::bad:, так я таблеток в аптеці накупила, напилася мене попустило, а що я б робила з ним у дорозі Полтава - Львів, у машині я не знаю. Ось така в нас мила бабуся :8::sad::bad:

• Подобається Подобається x 10
  15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчатка, на стареньких бабусь не треба ображатись, адже вони жили в часи, коли ці всі смаколики були супер дефіцитом, та й зараз з їх пенсією не дуже-то накупуєш подарунків для онуків та правнуків, от вони й зберігають в закромах смаколики, а про те що ті псуються, напевно забуваюь:umbrage: Давайте пробачимо їм цю забудькуватість, а самі будемо уважно придивлятись до дарованого і пробувати першими, як це зробила Люша, щоб не сталось біди з нашими малюками:ninja:

• Подобається Подобається x 11
  16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Бачу, що цьогорічний Миколай якийсь не дуже хороший настрій усім приніс. Я не виняток :). Спочатку так було мені кепсько, що незнала куди себе подіти. Але потім забулася, вирішила думати тільки про хороше і не злитися на весь світ, і в тому числі на кризу. Дівчатка, подивіться на своїх діточок! Які вони зараз щасливі! У них є нові іграшки, купа смакоти усякої. Адже коли наші діти щасливі, щасливі і ми! Не все так погано як здається :)

Сьогодні подзвонив чоловік і сказав, що підзаробив трошки мені на куртку (мала бути дублянка, але з кризою я відмовилася від неї). Чоловік знав як я хочу і треба мені куртку, виліз зі шкіри і тепер буде. Мені стало так приємно :) от і прийде до мене Миколай, але тепер треба дочекатися його приїзду :)

• Подобається Подобається x 15
  17. kati

kati Well-Known Member

і мені нову курточку під новий рік "дід мороз" пообіцяв...:clapping:

а насправді я навіть дуже задоволена миколаєм.....стільки цукорків я давно не їла:8:

18. Inka Blond

• Подобається Подобається x 5
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я вже не можу дочекатися Нового року, набрид мені мій душевний стан.Чоловік говорить щоб йшла кудись, а то скоро з розуму зїду.А йти нікуди не хочеться.Взагалі не можу взяти себе в руки і розпланувати свій день, так і живу день до вечора і спати.Тільки морально постійно налаштовую себе на позивання з своїми роботодавцями.Ще й вчора подзвонив колишній залицяльник, зявився страх що знову почне переслідувати з маніакальною впертістю.

• Подобається Подобається x 10
  20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Весь день намагаюсь виставити фотки за інструкціями-не вдається:sad: вже не знаю що й придумати..............

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.