Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я сьогодні ключ від шафи зламала.лишився був один на 2 дверки!головне що одна шафка відкрита, а друга то закрита!як туди тепер добратись?Може хтось має запасного? то така велика стінка, куплена десь в 92-93рр.ключик - кругла трубка з одним язичком!!?

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Алго, думаю, на торпедо такі ключики можна купити.

А я не знаю, куди писати. У нас сьогодні друга річниця розписки, і чоловік, як завжди, не згадав. Я при ньому вчора спеціально сказала, що у нас завтра річниця (знаючи, що він може провтикати), а він все одно забув. А в мене ні сил, ні бажання нема йому нагадувати.

І знаю, що подзвонить йому свекруха, нагадає, він піде-купить букет і зробить вигляд, що так було задумано. :girl_sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 20
  3. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

А в мене зламалося комп*ютерне крысло....:girl_cray:

4. La esposa

La esposa Moderator

Ой, чого Ви переживаєте? Ну та, трохи неприємно, коли забув, а Ви самі йому сюрприз зробіть - подаруйте щось чи привітайте, і хай здогадується :) На другий раз собі на чолі запише, аби не встидатися :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Chortenia

А як то кажуть, набридло.
    Набридло постійно бути ініціатором:girl_sad:

• Подобається Подобається x 6
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Chortenia, не переймайтеся так! Можк Вас втішити, що Ви не одна :) У мене такий самий. Постійно усе забуває, якщо хочу десь відпочити, потрібно все брати у свої руки і організовувати, бо якби чекала від чоловіка то вже б згнила..... Тому тримайтеся і просто живіть.

• Подобається Подобається x 8
  7. Halina

Halina Well-Known Member

А ви зробіть вигляд що і ви забули! Погуляйте десь, прийдіть пізніше! А на букет зробіть здивований вигляд і питаннячко в честь чого?
    От подивитись на реакцію!

• Подобається Подобається x 5
  8. maja

maja Well-Known Member

Ну поперше ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А по друге запишіть йому в мобільному нагадування на наступний рік, на день річниці і день перед тим, а за одно свій день народження, тещі з тестем, і само собою чоловіка! Чоловіки вони такі, як заправимо , так поїдуть!

9. La esposa

La esposa Moderator

Істина! :)

10. марі177

марі177 Well-Known Member

ВІТАЄМО:clapping::clapping::clapping: а ви вже йому скажіть що вам не треба традиційного букета з нагадуванням,а придумайте інший подарунок(ну щось таке що ви вже довго хочете і на це не вистарчає часу або грошей)візьміть його за ручку і нехай купляє.хоч щось втіше:girl_crazy:
    Р.S Чим більше хочеш тим більше маєш,чим менше хочеш то ніц немаєш:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  11. Siania

Siania Love Life

ой не завжди то проходить. Я колшньому все позаписувала. І миколая, і 8 березня, мовчу про дні народження...
    Було все так:
    цілий день не зідзвонювались, ввечері він подзвонив, щось розказує...я кажу: "Ей, ти здається щось забув))"... він проігнорував, дальше розказує...я: "ей, ти забув про щось.."! І тут його понесло....він висказався що чому це я не можу перша його привітати, чому він мусить перший і т.д. так неприємно було...4-та річниця...той негатив вже тоді починав збиратись до купки...
    Але не будем о грусном.
    Чортеня, якщо ваш чоловік забув бо вилетіло з голови - нічого страшного нема, якщо опамятається, піде за квітами, скаже дзюрава голова - то файний чоловік, но як почне говорити як мій....не люблю таких, там і не пахне справжнім чоловіком

• Подобається Подобається x 10
  12. Chortenia

Дякую. Це точно.
    З днів народжень він пам'ятає мій і татовий, і то лише тому, що мій 2 вересня, його 7, а в тата 8 :girl_crazy:

Ех, та нічо я не хочу. Та і коштів немає :girl_sad:
    Просто образливо до чортиків. :girl_cray: А ще й усі дзвонять, вітають, розпитують....
    Кароче, стаю філософом :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Та ну, а якщо не запише? Чоловіки не спеціально забувають про святкові дати, просто пам"ять у них така. Не варто ображатися, хіба наші образи, надуті щічки і сльози на подушці щось змінять? Ні. На наступний рік буде те саме, і через рік, і через два, а через років п"ять змиритеся і зрозумієте, що букет квітів у святковий день - це зовсім не головне.

14. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

нашо філософом, ліпше фантазьором, розкажіть небилицю, шо зранку ви прокинулись, а біля ліжка стояв шикарний букет квітів, троянд 1,5 м штук 100 :girl_haha: а в квітах записка, "ти моя навік" і П.С. "сьогодні одягни моє улюблене чорне плаття. йдемо до реставрації :girl_in_dreams: і головне варто натякнути шо це певно якийсь крутий ресторан, який там в нас ресторан крутий :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  15. марі177

марі177 Well-Known Member

вам негайно треба в люди.скоріше за все в вас депресія починається.тоді кажіть що кращий подарунок це він..і знімайте депресію..варіантів декілька....:girl_haha::girl_haha:а на рахунок коштів-для себе в них завжди є!!!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 5
  16. Chortenia

Та ні, кошти у нас спільні, і фактично живемо зараз на мою зп, свою першу на теперішній роботі він отримає десь лише за 2 тижні, а в ресторан за свої ж гроші я точно не піду :)

Хіба м хтось взяв мене за руку і поволік гульбанити :)))))))))))))

Про фантазьорство - та навряд. Я можу грати лише тоді, якщо сама впевнена в тому (прям по Станіславському).

Але, дівчата, дякую, хоч з вами виговорюсь.

• Подобається Подобається x 10
  17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну нічо-нічо. Не розстоюйтесь. Мій рідний муж знає мене 10 років, а на Ольги ... забув привітати. І ім'я я останні 10 років ніби не змінювала, і нагадувала, щоб співробітниць з чудовим іменем Оля не забув привітати, і з роботи оберемок квітів ледве притягла... а все одно забув.
    Ну і що я мала робити? Образилась нарешті. А чоловічок каже - совісті в тебе нема, мені і так неприємно, що я забув, а ти ще мені нагадуєш!!! :girl_crazy:
    Ну і що тут скажеш? В них напевно хвороба якась така, вражаю ту пів-кулю мозку, яка в чоловіків за святкові дати відповідає:girl_smile:
    А свято можна собі самій влаштувати, головне що є з КИМ!!!

• Подобається Подобається x 17
  18. Chortenia

Блін, таке враження, що мужчин, які роблять коханим феєричні свята лише в кіно показують :girl_devil::girl_devil::girl_cray::girl_cray:

П.С. Щось мені показує, що завтра на Юлії я теж в прольоті :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  19. Олька

Олька Well-Known Member

А завтра Юлії??????

20. Chortenia

угу

:)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми: