Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Тепер я теж так думаю, що краще б ще зі мною був, але мушу йти на роботу бо та криза спокою не дає.....:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та, я теж малого в 3,5 віддала в садок, бо мус було на роботу піти... Співчуваю... :girl_sad:

Занудочко, не знаю, як у вас, а в нас літа було навіть не 10 днів загалом... Усе дощі й дощі... Ніби на Філіпінах живу... :girl_cray:

• Подобається Подобається x 9
  3. марі177

марі177 Well-Known Member

а я сьогодні пішла в перукарню.хотіла підняти собі настрій,підняла,стрижка+меліровка=210грн.чоловік чуть інфаркт не дістав побачивши мене і почувши ціну,тепер буде гризти цілий вечір.:girl_spruce_up:спитав скільки відер води на мою укладку вилили.халепа:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 7
  4. Panadolka

Я сьогодні зробила манікю, заплатила - 80 грн. Чоловік ще не знає.....і не буде знати.Менше знає - краще спить :girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
  5. марі177

це ж руки а голову не сховаєш і влітку в шапці не походиш:girl_haha::girl_haha:мій точно спокійно вночі спати не буде ,аби посеред ночі не налякався:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  6. Gala

Gala Well-Known Member

Тільки що мою собаку збила машина...сиджу і плачу.Чоловік кожен вечір їздить на ровері,а вона за ним,а сьогодні так само бігла і її хтось збив і не зупинився навіть на машині.Чоловік поїхав на велосипеді додому і вже на машині завіз додому-йти вона не може.Піднімається на передні лапки і все не може підняти задні.Мені таааак її шкода.Завтра привезем ветеринара.Я її дуже люблю.

• Подобається Подобається x 41
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

Гало, я вас так розумію... обожнюю тварин і не можу дивитись як вони мучаться. Мій пес як заслаб був, то я з ним цілий день на траві просиділа. Він меін голову на коліна поклав і так лежав... Але одужав. І ваш одужає, бо відчуває вашу любов.

• Подобається Подобається x 12
  8. Orman

Orman Модератор-бомба

Gala, як там Ваш песик?

А я застудилася (і це літо!). А такі плани на сьогодні були:girl_cray:

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А в чоловіка зранку машина не завелася-акумулятор сів:girl_devil:, в результаті я запізнилася на роботу:girl_cray:а на роботі дурдом. Люди як мені погано і тяжко хочу в ВІДПРУСТКУ:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 16
  10. марі177

а ми сьогодні мали їхати на море,а чоловікові подзвонили і він поїхав у відрядження,а я сиджу на чемоданах і вию,синочок підвиває поруч:girl_cray::girl_cray::girl_cray:оце відпустка,а все почалося з перукарні.:sad:

• Подобається Подобається x 16
  11. Gala

Gala Well-Known Member

Собачка вже трошки п"є воду і молочко.Не може ходити,повернутись на другий бік,і ще після того як її збили ще не ходила в туалет.:girl_sad:Не гавкає-навіть на кота.Зализує свої рани на ніжках:sad:

• Подобається Подобається x 10
  12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Приїхав мій малий з фестивалю в Підкамені....привіз температуру 39.4:girl_sad:

• Подобається Подобається x 6
  13. Ніка

Ніка Well-Known Member

а я хочу в Карпати!!! замахав той львівський шум...

14. Анута

Анута Well-Known Member

і я хочу. хоч бери кооперуйся і роби форумівку в Славську

15. Panadolka

Я Вам співчуваю! Уявляю як ви розстроїлися!!! Тримайтеся, чоловік приїде і вперед на море!

• Подобається Подобається x 1
  16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та шо ж за день такий. Всьо я сьогодні буду жити в жилєтці.
    Тепер молодший ногу підвернув:girl_cray:Їздили на ренген, добре що тріщини нема, тільки забій. Забинтувала і він таки бідненький сидить з лапкою на подушці, як зайчик...

17. марі177

щойно подзвонив чоловік і "подякував",що я йому в сумку поклала шорти,2майки і нижню білизну.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:І ЦЕ ВСЕ В ГОРИ.ХА ХА ХА:girl_crazy:спасайте,він мені цього не простить,не уявляю що буде як він приїде,ХОЧА Я РЕГОТАЛА ДО СЛІЗ.:sad:

18. La esposa

La esposa Moderator

Тримайтеся, всьо буде добре :) Колись він вам в сумку на море пару светрів покладе :)

• Подобається Подобається x 7
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

А я сьогодні якась розбита. :girl_sad: Вчора була в гостях, в басейн дорвалась, ледве вилізла з нього. :girl_crazy: Ото сиджу і думаю, чого мені так зле. Чи вчора переплавала, чи, мо, недопила, чи переїла, чи все в комплекті?

• Подобається Подобається x 5
  20. марі177

ну пар костей не ломить,а йому бідненькому холодно.:girl_haha::girl_haha:

Mariya все в вас недо...краще б було пере...а ще краще все в міру:girl_curtsey:

Останнє редагування модератором: 28 Липень 2009
Статус теми:
Закрита.