Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Після оси довше сходить. От від бджоли діє моментально... Оса отруйніша, видать... :girl_sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну бо та, не будемо називати її ласкавими іменами, спочатку пускає яд а вже тоді забирає жало і летить геть.

Але всеодно, дуже дякую за пораду. Щоб я без тебе робила.:girl_in_love: Вже пекти перестало. Лишень трошки заваджає, але то дрібниця.

3. Liliyah Romanova

Без мене би мучилася в страшному болі! :girl_crazy::girl_crazy:

Добре, що допомогло! Головне, що оперативно!! :girl_claping:
    Ти ще час від часу три. Там навіть можна вже тою петрушкою, що терла, наново натирати, бо краще сік пускає. Тільки не дуже мий то місце, най поки буде зелене!
    Сподіваюся, що загоїться швидко! Пускаю всі позитивні канадські флюїди на покусану руцю! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мене теж на вихiдних вжер джмiль, прямо в ступню, я на нього боса наступила. Холєра, так пекло. Але не довго, може годину, двi, потiм перейшло i тепер просто набрякше i чешеться. Пiсля iнших тварюк (оси, бджоли) було гiрше чомусь. Правда я помiтила що жало не залишилось, може тому не такий трагiчний укус був? Чоловiк каже що тепер у нашої дитини (тої якою я вагiтна) будуть супер сили джмеля. :D

• Подобається Подобається x 22
  5. Liliyah Romanova

Мій брат колись маленьким на осу клякнув, стільки плачу було... То я саме після того випадку добре запам'ятала, що петрушкою терти. У нього тоді коліно навіть не спухло, тільки маленька плямка була трошки й усе. Оси дуже противнючі, як бджола вкусить чи навіть джміль, то це не так страшно...

• Подобається Подобається x 10
  6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А мене 2 роки тому вжерла оса просто в язик:girl_mad::girl_mad::girl_mad:.На столі була пляшка з компотом,щойно витягнула з холодильника і відкоркувала,перекрутилася по кухні і вирішила попробувати,чи не холодний.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  7. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

А мене один раз...капєц...за зад, прямо в офісі на роботі:shy:! Як вона туди (під джинси!!!) пролізла, не знаю, але було дуже боляче і я своїм криком :girl_cray: і тримаючись за "больноє мєсто" всіх добряче насмішила... вся чоловіча половина взялася лікувати укус.

• Подобається Подобається x 15
  8. Gala

Gala Well-Known Member

Сьогодні помер чоловік моєї тьоті.Місяць тому поїхав на заробітки в Москву.,там стало погано,забрали в лікарню ,там і помер в Москві...

• Подобається Подобається x 16
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Прийміть наші співчуття. :girl_sad:

• Подобається Подобається x 13
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну от,після нашої подорожі до Карпат ,Мартинко захворів :girl_sad:.Так біднятко кашляє,ще й температура з"явилась ,і з носика тече.А я так хотіла з ним піти на форумівку :girl_cray:.

• Подобається Подобається x 14
  11. Олька

Олька Well-Known Member

А в мене капец!!!! Ціле літо чекала поїздку в Білорусію і вже приїхала!!!! Я вже колись писала про чоловіка моєї куми...я навіть не знаю як його назвати!!!!! Я вже чуть лі не бігла на базар за продуктами, а воно сказало, що нікуди її саму не пустить і ми нікуди не їдем!!!! Блін, я аж ревіла, ну нашо було ціле літо говорити, що поїдете, скільки нам бензину треба буде і т.д., а в останній тиждень сказати, шо не пускає!!!! Ідіот! Я закриваю очі і уявляю як я його душу!!!! Ми настроєні, діти тоже, а воно дебільне з хворою головою! Добре, що я свого мужа не потягнула в суботу до нотаріуса, а то би викинула 100 грн. на вітер. Забила м би!!!!

• Подобається Подобається x 27
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

А ви не запитали в нього, для чого було перше обіцяти, а потім не робити, що обіцяв?

• Подобається Подобається x 3
  13. Олька

Олька Well-Known Member

Та то нема в кого питати! Він з головою не дружить! Він мою куму загнав під плінтус, знущається з неї, а вона нічого не може зробити, бо лупить її!!! Він вважає, що ми їдем не відпочивати, а бл...ти, що вона вийде за поріг і зразу піде на "лєво", хоч вона ніколи поводу йому не давала! Блін дорослий мужик, сивий вже, а придурок, дитячий садок! Але чому я і моя дитина маю страждати із-за його бздурів!!!! Я їм сказала, що на майбутнє з ними ні про що домовлятись більше не буду і навіть на озеро з ними не поїду!!!

• Подобається Подобається x 14
  14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Забилам би!!!!!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:

• Подобається Подобається x 9
  15. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

В мене облом!Мама з малою мала їхати на море на машині.Машина "ТРОШКИ" попала в аварію.Трошки нема на чому їхати.Тепер вони не поїдуть-я не зможу відпочити від свого сонечка.А були такі плани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............!!!!!!!!!!!!І зі всіма подружками побачитися,і в хаті все поробити,і відпочити.Короче.ОБЛОМ!!!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Може пошукати ще інший вид транспорту, і все вийде?
    Подумала і вирішила що Олька теж може пошукати поїзд і добратись туди власним ходом.
    Дівчата, завжди є варіанти, не впадайте відчай, а що не робиться-все на краще. :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Жемчужинка

• Подобається Подобається x 3
  18. Олька

Олька Well-Known Member

І в мене по інакшому не вийде! ми мали їхати на моїй машині, тут проблема інша... ми мали жити в її будинку, я ж сама туди не поїду! Та і гроші вже розтринькала половину, та і не хочу я вже нікуди їхати....депресняк!!!!

19. Жемчужинка

Співчуваю.....:umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  20. katrinka

katrinka Well-Known Member

я вчора моло інфаркт не дістала від свого "сонечка":8:. вчора, коли я приїхала з роботи, моє чортеня бавилось на подвір"ї з братиком ровеником і другом ( 2-й клас закінчив). минулого тижня ми в саду поставили басейн з водою, щоб "жаба" у спеку трохи талапалась. поки я пішла в хату перевдягтись 5-10 хв, виходжу, а МОЄ біжить з вулиці:crazy:, за ним ТІ двоє, МОКРЕ ПОВНІСТЮ ДО П"ЯТ АЖ З ВОЛОССЯ ВОДА КАПАЄ!!!:eek: ( я взагалі коли нема сонечка не дозволяю руки у воду пхати, бо два рази лікарня, бронхіти, запалення, горло не проходить) вчора ввечері зовсім гарячо не було, бавився у кофтині, футболка під низ і штанята. все наскрізь мокре, вхопила за руку, а вона льодяна! за долі секунд затягла в хату, зняла все, закутала в ковдру, посушила голову,:girl_devil: пішла виясняти що сталось. виявляється вони попросту хляпались в басейні:girl_mad:, так як я своєму не дозволяю до холодної води підходити, то він не сильно хлопців облив, а вони відірвались по повній!
    то тепер сподіваюсь, ефект від обливання буде загартовуючим:ninja:, а не причиною нових сопель, кашлю і т.п........

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.