Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

а то чого..синочок росте, скоро з"явиться донечка, коханий чоловік поруч..що ще треба, Іренко???:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

та з чоловіком то не все так просто... можна сказати складно... хоча... основнйи шлях пройдено... але й сил боротися немає....:girl_cray:

• Подобається Подобається x 5
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

тю..а що сталося..з ними завжди складно, бо різні ми...:girl_in_dreams:

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

можливо, сонце... можливо...

• Подобається Подобається x 3
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дзвонив родич він в Одесі-там дощ, а мені туди через пару днів їхати аж настрій впав розумію що погода може змітися але тривога є

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Alias Well-Known Member

не переживайте, Одеса-не Львів.Там якщо дощ, то на півгодинки або й меньше.Мої зараз недалечко від Одеси, то немає і не було ніякого дощу.

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Поїхала нині в гості на село. Зламала пальця на нозі об диван:girl_cray:. Завтра як мінімум світить вправляння в хірурга:girl_cray:. А завтра маю проводити заняття з дітками:girl_mad:. Нога болить до неможу... :girl_cray:ууууууууууууууууууууууууууууууу. Вити хочеться, от холєра. Блін...ніколи нічого не ламала...але ж треба було колись таки та й щось:girl_cool:

• Подобається Подобається x 22
  8. Halina

Halina Well-Known Member

Як це так об диван??? А може просто вивих?
    Тримайтесь!

• Подобається Подобається x 1
  9. dieSonne

ніколи ніц не ламала, тому не знаю, але говорила з братовою, то вона собі так об табуретку потрощила палець, то каже посинів був і болів, вчасно не пішла а воно все не проходило, потім з"ясувалося що таки перелом. То вона мені каже що швидше за все перелов, і тре йти щоб добре перемотали. Палець посинів і дуже болить, хоча згинати можу, але болить...

10. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Не переживайте завчасно, в мене теж був синій палець, який ледве рухався. Виявилося, що є тріщина в кістці, але не перелом, само все пройшло, без вправлянь і замотувань. Все буде добре, не накручуйте себе наперед.

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Краще поїхати в чергову лікарню і зробити рентген.У мене також була ситуація з пальцем і табуреткою,думала ,що це лише забій,а виявився перелом і місяць на лікарняному.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. mashka

mashka Well-Known Member

Попросила шефа відпустити мене сьогодні раніше бо у чоловіка ювілей, треба готуватись, то він добре, добре, зараз доробіть документ і можете йти. За тим документом з'явились ще 2, а потім 4 листи. І врешті він кудись пішов і нема. А без дозволу ні-ні, йти не можна. А скоро вже й робочий день закінчиться. І так завжди. Блін... Навіть, щоб додому вчасно піти тре відпрошуватись.

А як у нього ДН, то прийдіть шановні колеги допоможіть накривати стіл на 7:30 ранку, бо будуть вітати делегації.

• Подобається Подобається x 14
  13. dieSonne

Була нині на рентгені. Перелому нема!!!:girl_claping:
    але, коли зайшла до хірурга, він так скептично подивився на того синього пальця і каже: "Дивно, виглядало як на перелом". Думаю, от блін, тобі б лише вправляти:girl_mad:. Казав спиртикові компреси поробити і відбиту капусту поприкладати.

• Подобається Подобається x 8
  14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А ми завтра мали в Східницю їхати а у чоловіка на роботі перетрубація,і наш відпуск накрився:sad:

• Подобається Подобається x 8
  15. kati

kati Well-Known Member

уууу...як жаль.... все так погано?

16. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ну повний офф: Каті, престань так часто дописувати в Жилетку - мені аж все терпне через тебе!!!

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

та я сама з малим можу їхати:girl_cray:.Але якось без чоловіка не хочеться..:girl_sad:

• Подобається Подобається x 7
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене так часто. І не лише через Каті. Закрити цю темку чи що? :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  19. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Мама виїла вже всі мізки!!! "Доню, шукай собі хлопця, виходь заміж, роди дітей". Ну не хочу я!!! НЕ ХО-ЧУ!!! Ну як їй пояснити??? :girl_cray: :girl_cray::girl_cray::girl_feminist:

• Подобається Подобається x 9
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

депресія...
    львівська дощова післясонцева депресія...

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.