Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Може, помилилися? Коли муж вдома буде?

2. Halina

Halina Well-Known Member

То чого ви? Ви ж закриті! А самі кажете що там темно, може дверми помилились? А ви самі в хаті?

• Подобається Подобається x 1
  3. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Так в тому біда, що я сама з Малим. Чомусь, коли мені видзвонювали, то світла не було в підїзді. а тепер вже включили... Коротше, я перестрашена кобіта...

• Подобається Подобається x 2
  4. Halina

Halina Well-Known Member

Саме головне не переживайте, а то дитина дуже відчуває. Встаньте, подихайте вільно і глибоко і порахуйте до 10.
    А потім подумайте логічно. Невже хтось може зайти? Звичайно що ні!
    Все добре!

• Подобається Подобається x 6
  5. Женічка

Женічка Well-Known Member

я теж страшний переляк................ вдома одна бути не можу, і то в мене з дитинства якийсь такий страх... спочатку,як була мала, то боялась чогось "нереального", потім,коли зрозуміла, що того "нереального" не існує, то почала боятись злодіїв, вбивць,звідки то в мене...
    а сьогодні вночі проснулась через те,що якась жінка горлала на вулиці, що її вбивають, щоб люди її спасли.......... ну то взагалі шок крізь сон таке почути,я швидко на балкон - нікого. тільки з сусідніх будинків чути безперестанний плач жінки і якась постійна розмова мужчини, який їй там щось "втирає". з якого саме будинку - незрозуміло.... хвилин 40 я на балконі вслухалась,а та жінка все лакала і плакала, тобто підвивала..... ой, як згадаю... і чомусь здалось мені, що це я, якось той весь біль її душевний на мене перейшов, я заснути не могла, все уявляла,що ж там мого статись... а могли просто алкоголіки посваритись.... не знаю, про ніякі вбивства сьогодні не чула.
    Protskiv, а ви не бійтесь, ви ж вдома, двері замкнені, я себе завжди заспокоюю "ну кому я потрібна, в мене вдома золотих гір нема, тай на мені квіти не ростуть". просто помилились дврима.

• Подобається Подобається x 9
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

прокинулася із важким серцем... важкі сни і неприємні - всі про чоловіка...:girl_cray: (як тільки він не вдома - то в мене трилери)
    а ще - вчора ледь в обморок не гепнулась (пішла в перукарню красу наводити, називається). за 5 місяців такого не було і на тобі маєш:sad:
    кепсько щось...

• Подобається Подобається x 14
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я сюди, в нас лізуть зубки, вже чотири дні ми майже не спимо. вчора виліз один (чатвертий зверху) - я вже бува хотіла в вихвалялки, а не тут то біло,
    намагались вчора вложити спати знову з десятої до дванадцятої, і то при тому що ми постійно вже рік засинаємо до десятої вечора, спала погано крутилась, і прокинулась в сьомій ранку :sad: :sad: :sad:
    В мене вже зовсім сил нема.

• Подобається Подобається x 18
  8. natka75

natka75 Well-Known Member

Usmishko, в сьомій ранку прокинулась? а завжди спить до котрої, я думала це нормально... ще при тому, що зубки мучать....вилізе той зубчик і все пройде,відіспитеся коли дитина виросте:)а це так швидко промайне- повірте!

• Подобається Подобається x 4
  9. kati

kati Well-Known Member

в нас вітрянка:girl_sad:

• Подобається Подобається x 12
  10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І в нас сьогодні була "весела" нічка.В малої вночі піднялась температура,була гаряча як пічка.Скорше за все на зубки.Крім того,під ранок її почав крутити животик-крутилася,стогнала,вигиналась,то на мене вилазила,то на тата.Зараз знов збиваємо температуру.Лягла біля татка і лежить,біднятко.

• Подобається Подобається x 9
  11. галичанка

галичанка Well-Known Member

А ще вчора був здоровий... :girl_sad:

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Більше ніяких симптомів? Тримайтесь

13. natka75

kati,таки підхопив її????:girl_cray:температура є, прищиками обсипало?Ой,але може в такому віці легше перенесе, виздоровлюйте і тримайтеся:girl_smile:а ти сама хворіла тим чи ні?
    Ну а я встала зранку, щось і горло і ніс заклало, сиджу одним словом на роботі, в ноги змерзла, може то я починаю хворіти???????не коцю, як каже мій Ігорчик - так прийду додому і інтенсивно буду лікуватися.....цибулька+часник+чай з медом:)а хотіли завтра на озеро поїхати......

• Подобається Подобається x 7
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Якщо в садочку "ходить " вітрянка,то ймовірність,що Саша захворіє була майже 100 %.Інкубаційний період 21 день.Якби не поїздка на море,то нічого страшного в цьому не було б ,але через 10 днів можете спокійно їхати.
    Видужуйте !

• Подобається Подобається x 10
  15. natka75

а скільки це часу треба відлежати вдома, не виходити маю на увазі на вулицю - 10днів, чи у кого як протікає хвороба?

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Треба переходити сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41832&highlight=%C2%B3%F2%F0%FF%ED%EA%E0&page=7,бо будуть нас сварити :aggressive: :girl_smile:.

А тепер по темі,вихідний- а настрій ніякий.Щось у мене депресія назріває :girl_in_dreams:...

• Подобається Подобається x 6
  17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А в мене голова сьогодні розколюється аж таблетку пила-все одно не помогло.

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

щось мені так погано...
    мучить погода, сонливість, почуття невизначеності... ніби стою одною ногою в одному світі, іншою в іншому... ох це невміння розкладати крапки над "і"...
    чи то вже собі змиритися?... все одно важко і паршиво...:sad:

• Подобається Подобається x 7
  19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я бачу, що не одна хвора і з дипресняком!
    Горло, насмарк, температура:girl_sad: Голова так ніби в космосі, а вся решта мене на землі:girl_sad: Давненько такого не було!
    Доречі, в мене дуже багато знайомих похворіло, якась інфекція в повітрі!
    А ще таааааак скучноооооооо............

• Подобається Подобається x 4
  20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене те саме було минулого тижня і багато хто на роботі теж тим перехворів, мені поміг "Біопарокс"

Статус теми:
Закрита.