Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я теж вчора ледь стримувала сльози.Прийшла хресна моєї молодшої донечки з подарунками від Миколая,тай ми показуємо що зробили трошки ремонт в коридорі.,дитячу побілили,показую обої,які мій чоловік поклеїв,але кажу ,що тут щось трошки погано закріпились,відстають,а мій зразу як закричить"Ти би ще свої прокладки показала".Йому не сподобалось,що я недоліки ремонту показала.А мені так стидно і боляче перед хресною стало,хотілось плакати,ане могла.Я взагалі рідко плачу,щось не можу...а іноді хочеться розревітися,щоб легше стало.Але вже ніби помирилися,Миколай прийшов і все згладив.
    А усім форумчаночкам бажаю Веселих свят і тільки приємних емоцій,міцного приміцного здоров"ячка і багато любові!

• Подобається Подобається x 29
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

То не чоловікова вина. То стіни погані, шпалери неякісні, клей бракований, та що завгодно, але не чоловік. Чоловік молодець, господар! Я ото тільки так всім і говорю:xaxa::xaxa::xaxa: Всім добре!

• Подобається Подобається x 17
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

А до мене Миколай не прийшов:sad: Я так підозрювала, що не прийде, бо Миколай завжди питається, що купити, а то...криза...Я все одно так надіялась, і так щось мені невесело нин:no: Хоч я й не ображаюся:no:, але хочеться вірити в чудо і трошки повернутись в дитинство...

• Подобається Подобається x 27
  4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Олюська все так не буде,ше буде багато Миколайчиків:)зараз багато в кого такий період,пройде,я завжди вірю в краще:)

• Подобається Подобається x 13
  5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І до нас Миколай не приходив, хіба до Іринки, але ми то якось спільно переживаємо, може підемо десь повечеряємо разом, але швидше на н7аступному тижні, бо сьогодні до нас напевно хресні приїдуть.
    В нас з тим Миколая одні видатки (я не враховую сюди подарунки дітям родичів та знайомих) - приїжають привітати Іринку, і всі відразу з намтяком дайте повечеряти, чай, торт, все як має бути, плюс коло того всього купа роботи, що ніхто не рахує взагалі:no::no::sad:, а ціни на продукти такі, що я б за ті гроші своїй дитині сто таких забавок накупила:sad::sad::sad:
    Ех, а сказати не вмію, вчора свекруха сказала, що мліє з голоду, чоловіка брат також дивився відповідно...:ninja:

• Подобається Подобається x 21
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Олюсько, важко на душі. Але все так не буде. Ти маєш найдорожчий подарунок: свою Олесю. Я свого часу дуже просила в Миколая тільки дитину. Мені тоді жодні подарунки були немилі так немовлята хотілося.
    А криза минеться, будеш ще мати Миколая :), ще все надолужите.

Ну хочеш я теж пожаліюся? Всім попакувала подарунки, нехай і не коштовні, але кожному особисто. А я дістала... зволожувач повітря. Куплений для малого, бо він дуже кашляє і мусимо щось робити із сухістю в хаті. Ось так. Можна сказати, що я теж без подарунка.

• Подобається Подобається x 14
  7. kati

kati Well-Known Member

ага іі я з жахом чекаю приходу всієї дорогої родини....але має пляшку мартіні і купу цукорків....і досить

• Подобається Подобається x 7
  8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ось вам Миколайчики!

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 22
  9. Xomka

Xomka Well-Known Member

А то для всіх форумчанок

Наступний Миколай буде у вас усіх ось такий щедрий

П.С. А нам Миколайко приніс багато шоколадних! цукерок з спиртовою! начинкою і мандаринки! (Від усього цього у Олексійка буде алергія (про ромову начинку взагалі мовчу:)), якщо мама наїсться, а так хочеться:no:). Якийсь садист цьогоріч Миколайко:sad::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 24
  10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Щось читаю останні дописи і теж виникло бажання пожалітися. Нехай ніхто не сприймає це особисто, бо пишу про ситуацію загалом.
    Чому всі дорослі плачуться, що Миколай їм ніц не приніс? Відколи це Миколай дорослим шось носить? Спокон віку це був святий, який любив дітей і їх відповідно обдаровував. ДОРОСЛИМ він ніц носити не мусить, а якщо комусь так вже конче хочеться подарунка, то нехай не "приурочують" це до Миколая, а просто так підуть і куплять шось собі. Зрештою, принести на роботу цукорки й цитрини - от вам вже свято!
    Чому родичі та знайомі так нахабно напрошуються в гості нахаляву поїсти/випити? Вивісьте на дверях табличку "ТУТ ХАЛЯВИ НЕМА", і не треба буде терпіти отих всіх надокучливих свекрів/тещ/і т.д.
    Чому у нас Миколая, Михайла, Дмитра, Андрія, Анни, Марії і т.д. - то як державне свято? Люди лишають машини вдома, шоб на роботі собі шось хильнути, деякі установи на честь таких "грандіозних" свят взагалі зачинені, студенти обурюються, що в суботу (після Миколая) викладачі надумали іспити приймати!!! Проте деякі викладачі на честь таких свят дозволяють собі просто не з"явитис на роботу...З таким підходом чого ми дивуємося, що наша економіка занепадає? Якщо так безпросвітно бухати та відлинювати від роботи, то невдовзі перетворимося на Зімбабве...
    Сподіваюся, що мій допис нікому не зіпсув святкового настрою...

• Подобається Подобається x 13
  11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Чому, чому, чому... такі вже якісь ми є, українці... напевно тому й живемо, як у Зімбабве...:ninja:
    А щодо миколайчиків, то думаю що дарувати треба дітям/похресникам і чоловіку/дружині (просто щоб приємно було):)

• Подобається Подобається x 6
  12. Xomka

Xomka Well-Known Member

З цим усім повністю згідна, і про нахабних родичів і про "державні свята", які проектуються на роботу/навчання. Сумно...

• Подобається Подобається x 1
  13. kati

kati Well-Known Member

Ну в нас родичи і хресні не нахабно напрошуються,а йдуть з добрим наміром привітати малечу.....звичайно вони прийдут і не будуть стояти у дверях,а пройдуть до кімнати,будуть бавитись з внуком, ....звичайно я запропоную чай/каву/до кави..
    Колись це б не напрягало, в домі взагалі завжди багато гостей...просто часи зараз скрутні....ціни космос,колись я на 200 грн.могла накрити стілна 6-8 людей(не так давно...роки 2 тому) а зараз за ті гроші вечерю хіба можна приготувати на сімью...
    от і виходить що на сьогодні гості( навіть самі любимі) то дороге задоволення.

П.С.Боюсь якщо я терміново не придумую собі якесь заняття,то до вечора вже може не лишитись навіть цукорків:)

• Подобається Подобається x 14
  14. Люша

Люша Well-Known Member

а мені тільки шо подзвонила свекруха, що зайде зараз, а малий спати пішов, невже за такий час важко запам'ятати що малий з 14 до 16 спить коли вдома... зараз буде грюкати у двері піду караулити у вікно... попросила зайти пізніше - ні потім темно буде, як до дому іти (для довідки - живе через будинок)... :ireful1:
    от нашо воно мені зараз ????????

• Подобається Подобається x 19
  15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

І до мене не прийшов Миколайчик.:sad:
    І чому ті Миколайчики усьо так буквально сприймають?:confused:
    Навіть цукорка не приніс:sad:

• Подобається Подобається x 18
  16. irushka

irushka Well-Known Member

А я свому ненаглядному купила пристрій вільні руки для мобільного, щоб в машині не тримав телефон в руках, про безпеку його турбуюся, а він то покрутив в руках, приміряв на вухо, каже що якось не привично, навряд чи буде з тим їздити...
    Дурно 300 грн вивалила!!!! Пішов він в баню! :beee:

• Подобається Подобається x 20
  17. Женічка

Женічка Well-Known Member

бачу, тут зібрання жінок, ображених на чоловіків-Миколайчиків:clapping:
    до мене все таки Миколай прийшов, і приніс мені такого ж самого ангелочка, як рік тому подарувала подруга на День Ангела:xaxa::xaxa::xaxa:
    дівчата, в мене вже сили навіть дивуватись нема:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 23
  18. kati

kati Well-Known Member

а я знала що до мене не прийде...тому що получила подарунок наперед, на 3 свята-др,іменини,ну і миколая...і ніби і не чекала,іне ображаюсь,бо чоловік зробив доволі дорогий подарунок....та все таки...міг би хоч цукорки купити( я йому ж шкарпет накупила)....НЕМА....особливо стало обідно коли він з самого ранку побіг купляти солодкі подарунки своїм жінкам на роботу

• Подобається Подобається x 24
  19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 35
  20. Женічка

Женічка Well-Known Member

а чому Ви все так негативно сприймаєте???? мені аж дивно
    справа не в Миколаї, не в віці, а до чого тут родина, яка приходить всіх об"їдати? це вже взагалі жах, якщо ставитись до своїх родичів як до об"їдальників, тоді що ж залишається? закрити двері і кричати, що нікого нема вдома?:ninja: на роботу цукорки й цитрини - це вже свято? це вже якесь свято живота виходить:xaxa:
    кожна людина залишається дитиною, поки живі її батьки, кожна людина прагне свята, а Миколай - дуже хороший привід для маленького свята душі. і не тільки для наймолодших.
    єдине, з чим згідна, так це з незчисленною кількістю держ свят у нашій країні:8::8::8:

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.