Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

та не слухайте його, це вони бавляться в справжніх татів :girl_devil:

• Подобається Подобається x 5
  2. Halina

Halina Well-Known Member

Поплачте, так стане легше. Все це вийде із сльозами. А тоді можна подумати, що роботи.
    Діти переважно плачуть. Звичайно, що шкода! Але він привикне, по чучуть, по чучуть.
    А ви сама справжня МАМА!

• Подобається Подобається x 7
  3. Кава

Кава миється в бані

Та то у всіх так буває. І в тих знайомих, яких ми зустрічаєм у чудовому вигляді. На наступний день їх хтось зустрічає в домашноьму:))

• Подобається Подобається x 4
  4. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Ух... і я сюди випустити пару...:girl_devil:
    Ходили в поліклініку з малим. Зайшли до хірурга, чемно зайняли чергу, обійшли інших лікарів, вернулися 10:45. Перед нами дві мами з більшенькими дітками, старший чоловік і мама з місячною дитиною, яку НЕ пропускають без черги. На моє здивування старший чоловік зайшов в кабінет, не звернувши ані найменшої уваги на прохання пустити мацьопу дитину ( взагалі-то я думала, що він зайняв чергу для внука, але пішов сам). Далі прийшли ще дві мацьопочки. Ми трохи зробили бучу і вирішили, що все-таки їх треба без черги пускати ( мамусі, чого ви такі тихенькі???)
    Знаєте, що було далі? Пан дохтор "вийшли". Тік-так, тік-так... 15хв...тік-так...черга до нього вже більше 10 діток+3 місячних немовлят.
    О, прийшов. Взяв одну дитину, другу...і хлопчика-школяра(!). Той хлопчина був десь в середині черги з мамою, але прийшла пані в білому халаті і завела його в кабінет. Я не витримала, відкрила двері і сказала, що совість треба мати, місячні дітки півгодини сидять в душному коридорі, не рахуючи іншої черги. Бабулька в білому халаті потягнула двері на себе!
    11:55 нарешті наша черга. Заходимо до пана хірурга, а він розмовляє ше з якимось чоловіком і не спішить оглядати дитину. Кажу (дуже стримано): чому ви приймаєте позачергою старших діток, коли є немовлята, які набагато довше паряться в душному коридорі?

Відповіла мені медсестра геніальною тирадою:
    - Ви все виспались, а потом пришли и сделали очередь. А с мальчиком там неотложный случай!
    -Яка невідкладна ситуація, коли він спокійно в черзі з мамою стояв, поки не прийшла баба у халаті!!! - вже обурююся я.
    - Ну, а шо вы продавцы своих обслуживаете без очереди, а мы врачи не можем?

Місце дії 2 поліклініка, кб. 508.

• Подобається Подобається x 26
  5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Хворію я з сб, завчасно попередила всіх, аби мене не турбували, бо я погано почуваюсь і взагалі не можу розмовляти.
    Сьогодні ж телефонують і кажуть жи обов.язково треба бути завтра на роботі, ну не :cesored:
    Питається навіщо мені така робота, на якій я навіть похворіти нормально не можу? І шо ж то, вибачте, за люди-дебіли, котрі не можуть поставити себе на місце іншого? І коли я комусь допомагала - то ніц не просила взамін, а як мені треба помочі - шукай вітра в полі.
    До одного місця таку роботу і таких співробітників:girl_devil:

• Подобається Подобається x 18
  6. Siania

Siania Love Life

добре що придумали клавіатуру, можна хоч як не виговоритись, то виписатись:girl_haha:
    п.с. Сорі за чорний гумор, і щиро вам співчуваю:girl_sad:

• Подобається Подобається x 11
  7. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

як я вас розумію то стабільна ситуація в мене на роботі ні у відпустці вдома не посидиш ні похворіти неможна. Таке враження шо я незаміннима :girl_cray: а як інші, то треба :girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
  8. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

2Надійка и что там море? все наладилось?

• Подобається Подобається x 2
  9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Не знаю....бабця дуже хвора:girl_sad:

10. Halina

Halina Well-Known Member

Повірте це ще не найгірше. Я вже тисячу раз так думала - до одного місця мені такі співробітники. Я коли упала зимою і не могла ходити, то мені 3 дні дали тільки. Я не тільки ходити, я сидіти не могла. І на роботі трохи стою за компом, трохи сиджу і нікому то не важно. А от інші місяцями на лікарняному і нічого.

• Подобається Подобається x 3
  11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ура!!! ми всі помирились і все гуд!!!!:girl_curtsey: :girl_in_love: А дівчину ту може й сама колись візьму до себе за куму:)))

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

зрозуміло, що було б гірше, якби я лишилась без голови чи без рук...не займаймося софістикою
    я просто диву даюсь звідки в людей з.являється така принциповість стосовно невиконання загально корпоративних обов.язків:girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Оооооооооо... Ви б знали, як я вже буквально боюся по вулицях ходити, щоб колишнього не зустріти...:girl_cray: А то інсульт йому гарантовано:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

14. Nata

Nata Well-Known Member

Хех, а мій колишній винаймає у нашому районі помешкання. Часто бачимося. Особливо приємно, коли тягну за руку перемазаних дітисьок, сама теж бруднюща (ну бо дітиська потовклися по мамі), косметики нуль, одягнена як-будь, розповніла до неможливості... ото певно людина тішиться, що ми розійшлися :) :) :)

• Подобається Подобається x 11
  15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Най дивиться, і шкодує!!! У вас - дітки!!! І ви - щаслива мама! А тому вам байдуже, що без косметики, одяг - зручний... Хіба не так?

• Подобається Подобається x 13
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

але то ще не все трохи раніше -зимою я зустріла його вже при повній параді(макіяж, каблуки, співробітниця під боком):girl_spruce_up: ми ходили по "Магнусу" шукали файні і дешеві лахи а він був зі своєю дівчиною- дівчата в мене не висока самооцінка але вона дійсно чудо юдо. Макіяж недоречний і вульгарний, одяг хоч і дорогий але настільки без смаку підібраний що аж смішно а головне вираз обличчя-повна зверхність до всіх, продавців, до нього, до подруги яка стояла поруч. Може я зла але тоді так ся тішила як дурник цвяхом. Тому ждівчата ми з вами виглядаємо сукпер навіть незачесані і розтріпані і обмазані-бо ми кохаємо, кохають нас і ми живемо своїми жіночими радощами а ще ми є одна в одної а вони то таке може ви навіть і не підозрююте хто біля ваших колишніх. А щоб не офтопити я така втомлена останні дні що тільки б спала і пила я не переношу спеку:girl_devil:

17. Nata

Nata Well-Known Member

Я якось не сильно переймаюся, зважаючи на те, що саме розірвала стосунки :)
    А про спеку, так, то повний капець. Діти спати не хочуть до глибокої ночі, прокидаються зраненька, вдень ниють, бо жарко. Дмитро навіть не хоче ногами гуляти, вимагає возика :)
    Мене спека вже так довела, що стояла нині десять хвилин під дверима, ключі шукала. Вже мамі подзвонила, що загубила ключі, а потім у возику знайшла. Яким чином вони у возик потрапили - не знаю :)

• Подобається Подобається x 9
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також змучена останніми днями а щей тільки що посварилась з чоловіком, бо він вважає що має бути лише так як він вважає і ніяк інакше а якщо мені таке не підходить то можу розводитись. Так прикро стало. І ще наговорив що він пан бо працює а я ніхто бо вдома сиджу, і взагалі я не мама бо не встаю в 5-тій годині ранку і не подаю всім сніданок. А він в такому виріс і тільки таке вважає правильним.

Я себе картаю за те що відмовилась від своєї мрії заради того аби сидіти вдома з дітьми. Це моя найбільша помилка. Він мене зневажає а я і справді нічого не можу сказати у відповідь бо зараз нічого свого не маю... тай навіть сама б собі зараз раду не дала. Якась така ситуація дурнувата. Але ще більше болить те що навіть якщо я піду до роботи то обовязків у мене не зменшиться і кращою мамою я всеодно не стану. Болить бо маман і чоловік за одно і у всьому їм винна лише я.

Кажу йому, йолупе, не для себе прошу а для дітей наших. Пощо їх калічити? А він, то ти і калічиш, а я ні... їм зі мною добре, то ти погана.

• Подобається Подобається x 30
  19. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А у мене алергія на комарів і на все решта, що кусається:girl_sad:Не знаю де мене так покусало і що (точно не комарі), але ноги дуже попухли, що навіть ходити важко. Таке враження, що під шкірою по 2 цеглини:no:

• Подобається Подобається x 10
  20. viltis

viltis Well-Known Member

Жара....ми вже в 8 ранку гуляти ходимо, а потім в хаті ...пекло...Мокра повністю пеленка висихає за 15 хв.

Статус теми:
Закрита.