Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я вперше за півроку посварилась з коханим. Не хочеться жити. Бабця захворіла, помирає. No koments як я себе почуваю.

• Подобається Подобається x 9
  2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Бідако :girl_sad:тримайтеся,поправляйтеся.

Приляж,полежи.Може то від тої духоти,(а мо то вам вже в іншу гілочку:connie:)

• Подобається Подобається x 15
  3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я вже вкотре за останні декілька місяцв не розмовляю з чолвіком. Набридло :sad:

• Подобається Подобається x 12
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Люди я від тої жари ледве приповзла додому, шеф мене гонив по місту як віника -ледве дихаю...

Надійко тримайся. Я з тобою.

• Подобається Подобається x 5
  5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ви що??Знаєте скільки ше тих сварок буде:girl_cool:?Огого,і якщо так кожен раз нехтіти жити-ну то глупство якесь!!Щоб завтраж побачила вас в темі про вихвалялки:girl_devil:!!!Тримайтесь ми з вами і щоб ніякого негативу!!!:girl_mad:
    А з бабусею ще можливо все буде добре,не хороніть зараніє.Моя вже біданя і ребра поломала(бо потяг рванув з місця,а вона мусила їхати до могили діда квіти везла в іншу державу)І не їсть ніц майже і рак вже третій 10 ,а шкарпеточки Стьопці в"яже і в"яже.Так що все ще буде добре!!!
    Сонце,та шо ж то таке?То вже та жара певно так впливає на наші емоції.Тримайся!

• Подобається Подобається x 12
  6. Mazerati

Дуже дякую за підтримку. Вона мені справді зараз потрібна.

• Подобається Подобається x 7
  7. Siania

Siania Love Life

А я вам скажу що це навіть трішки приємно, бо людина яка не кохає такого не буде відчувати.:girl_in_love:
    Я коли сварилась з колишнім - то вже нічого не відчувала, абсолютно. А колись, коли у нас було велике і щире кохання - багато було образ, теж не хотілось нічого...з часом я зрозуміла - жаль що такого вже нема...

• Подобається Подобається x 8
  8. Mazerati

ТОму мені й неприємно і страшенно боляче. Бо я його сильно кохаю. А після тої сварки не знаю чи ми ще будем разом. Пишу в сльозах.

• Подобається Подобається x 5
  9. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

все будет хорошо :), обязательно

• Подобається Подобається x 2
  10. Siania

Siania Love Life

Надійко, ви що! Сприймайте це як випробування. Все буде гаразд, якщо ви обоє цього хочете, а я думаю хочете!

• Подобається Подобається x 3
  11. kitka

kitka Well-Known Member

Ой, Злючко, Ви то так ніжно написали, що мені аж сльози виступили, навіть смайлика такого нема...

• Подобається Подобається x 8
  12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ага, на роботі полежиш!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. Mazerati

Просто та сварка зачіпає його друзів і через то мені в сто разів гірше. Я завжди дуже добре до них ставилась. Я їх дуже люблю. Але в мене виник конфлікт з однією дівчиною. Бо мені здається, що вона постійно чимось незадоволена в моїй поведінці. Я їй то висказала. На тому й почався конфлікт. Коханий мене не розуміє. І якщо не зможе зрозуміти, то я не бачу сенсу продовжувати наші стосунки. Бо стосунки з апостійними сварками через друзів і нерозумінням - то не стосунки.:girl_sad:

• Подобається Подобається x 1
  14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а я взагалі їду від нього..повернусь як попросить вибачення...а може й не варто повертатись

• Подобається Подобається x 7
  15. Siania

Siania Love Life

Ну вже добре що сварка таки не у вас...тримайтесь один одного, а ті дівчина з компанії може тільки рада що ви посварились:girl_devil:
    Помиріться, і не звертайте уваги на ту дівчину, вам з нею дітей не хрестити. До речі, думаю у всіх таке є, принаймні у мене була така "кума" мого колишнього, ух вона мене злила...і сварились ми частенько через це, бо я не хотіла йти з ними кудись, і не хотіла щоб колишній сам ходив:girl_devil:
    Не звертайте уваги на неї
    ((((((( та що то таке? Чому ті чоловіки такі....вперті тугодуми?

• Подобається Подобається x 4
  16. Mazerati

Дл я мого хлопця друзі дуже важливі і тут мені тре або розійтись з ним, або не знаю, що робити...Він мене не підтримує і цим все сказано.

17. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

2Надийка Скажите, а вы не боитесь что эта девушка, например, тоже сидит на форуме и сейчас это все читает. Вы еще хуже можете сделать....

Либо как вариант вы это специально делаете :)

18. Mazerati

Якщо чесно, то мені вже байдуже. Ми розійшлись і гірше вже не буде.

19. Mazerati

Просто хочеться виговоритись, а нема кому.:girl_sad:

20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

взагалі через друзів не варто сваритись, в чоловіків є така мулька шо вони часом за своїх друзів сильно заступаються, таке враження шо нас взагалі нема, але то все проходить з часом. потім до них доходить шо найбільшим другом є їх друга половина. Якшо не доходить, значить неварто за таким хлопцем плакати, а хотіти жити треба завжди, якби тяжко на серці не було всерівно треба жити. життя не дивлячись на всю складність прекрасне, а сварок в вашому житті буде стільки... і через такі дурниці, шо вам потім аж смішно з них буде. Тримайтесь. :girl_in_love:

Говоріть нам, неможете на форумі виберіть когось і в приват, як є бажання потрібно виговоритись.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.